4 Ekim 2015 Pazar

4 Ekim 2015 - Astrolozi


Ay, haftanın son gününe İkizler burcunda boşlukta ilerleyerek giriyor; gece yarısı saatlerine iletişim, bilgi alışverişleri etkisini vurabilir. 03:21'de ise Yengeç burcuna geçecek Ay ile, ev, aile, vatan konuları daha fazla öne çıkabilir. Çevremizdekileri en az kendimiz kadar koruyup kollamak isteyebilir, anaçlık içeren davranışlarda bulunabiliriz. Öncü gruptan olan Yengeç burcu geçişi, Pluto ve Uranüs arasında halen etkin olan kare açıyı da tetikleyeceğinden olaylar hızlanabilir ve bazı haritalara bağlı olarak da gerginleşebilir.

05:05'te Ay ve Düğümler arasında oluşacak kare açılar, sabah erken uyananlar için biraz problemli bir görünüm. Hayat amacımız doğrultusunda engellendiğimizi düşünebilir, terslikler ve zorluklar karşısında karamsar bir görünüm sergileyebiliriz. Özellikle ikili ilişkilerimiz ile ilgili olarak tekrar eden sorunlar gözümüze batabilir. En doğrusu hatalarımızdan, geçmiş tecrübelerden dersler çıkarmak ve yeni çözüm yolları oluşturmak olacaktır.

09:27'de ise Ay ve geri giden Merkür arasındaki kare açı nedeniyle, ilişkilerimizde kritik anlar yaşanabilir. Duygularımız ve hislerimiz mantığımızın etkisi altına girebileceğinden konuşmalar sertleşebilir. Mümkünse bu sabah, problem çözmeye kalkmayalım; bir çuval inciri berbat edebiliriz. Bu tatil sabahı en doğrusu fiziksel olarak dinlenmeye çalışmak, olayları akışına bırakarak, söz ve davranışların üzerinde fazla durmamaya çalışmak olacaktır.

13:59'da Ay ve Mars arasında oluşacak ılımlı görünüm sayesinde birlikte yapılacak işlere yönelmek, çalışmak, özgüven ve cesareti ölçülü hissetmek mümkün. Görüşlerimizi etkili olarak savunabilir ve diğerlerinin güvenini kazanabiliriz. Nerede olduğumuz, ne yaptığımız ve ne zaman harekete geçeceğimiz konusunda net olabileceğimiz saatler diyebiliriz.

17:08'de Ay ve Neptün arasında harika üçgen bir açı gerçekleşecek; hayallere daldırabilecek, düşler kurdurtabilecek bir transit. Gerçek dünyadan biraz kaçıp, iç dünyamıza çekilmek adına çok uygun. Doğru sezgiler, fantezilerle gerçekleri birbirinden ayırabilmek ve isabetli seçimler yapmak mümkün. Çevremize karşı olan hassasiyetimizin artabileceği gibi, mistik, dini, manevi olaylara ilgimiz de yoğunlaşabilir. Yaratıcılığımızı da üst düzeyde kullanabilmek adına bu etkiyi rahatlıkla kullanabiliriz.

Astrolozi


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder