18 Ekim 2015 Pazar

18 Ekim 2015 - Astrolozi


Ay, haftanın son gününe Yay burcunda ilerleyerek girmekte. Hayata karşı daha olumlu ve iyimser davranışlar sergileyebilir, karamsar ve hayata olumsuz bakan kişilerden uzaklaşmak isteyebiliriz. Bazen kendi sıkıntılarımızdan bile sıyrılmak yönünde eğitim gösterebiliriz. Yeni insanlar tanımayı, değişik tecrübeler edinmeyi, farklı bilgilere merak duymayı ve insanlarla bir arada olmayı isteyebiliriz. Davranışlarımız hiç bir imada bulunmadan daha direkt olabilir.

Bir kaç gündür etkisini hissettiğimiz Mars ve Jüpiter kavuşumu 01:29'da netlik kazanıyor; bugün ve yarın da etkili olacaktır. Her türlü fiziksel aktivite için enerjimiz oldukça yüksek çalışabilir ve vereceği coşkunluk nedeniyle gereksiz aşırılıklara meyledebiliriz.  Hele ki özgüvenimiz yüksek ise, bazı kazalarla karşılaşmamız da olası. Eğer iyi planlanmışsa, yeni girişimler açısından önemli bir şans verebilir. Cesaret isteyebilecek yatırımlar yapmak isteyebiliriz. Canlılık, neşe ve hareket yaratacak esprilere olanak tanır. Aklımız ve bedenimiz yoğun çalışabilir. iyi niyet ve olumlu bakış açıları, istediğimiz her şeyi hemen elde edebileceğimizi zannettirebilir. Bu günlerde çalışma tarzı ve hızı bizlere uygun kişilerle çalışmak daha uygun olacaktır; aksi halde yavaşlıkları bizi sıkabilir. Büyük riskler almamaya özen göstermeli, hesaplarımızı iyi yapmalıyız. Farklı kültürler, hukuk, eğitim, medya, seyahat, din ya da yabancı kültürlerle ilgili olarak her hangi bir konuda adım atma dürtümüz yükselebilir. Doğa ve adrenalin içeren spor dalları ilgimizi çekebilir.

11:48'te Ay ve Güneş arasında oluşacak ılımlı etkileşim sayesinde duygularımız ve mantığımız arasındaki dengeyi rahatlıkla koruyabiliriz. Duygularımızı işimize karıştırmadan, mantık yürütebiliriz. Tüm ilişki çeşitleri için olumlu etkilere sahip bu görünüm, grup çalışmalarına da olanak tanıyabilir. Ay, bu açının ardından boşluğa giriyor ve 21:52'de Oğlak burcuna geçene kadar açısız kalıyor. Gün dinlenmek ve elde biriken işlere yoğunlaşmak adına uygun enerjiler barındırmakta.

Oğlak burcu etkisi ile neşe ve eğlencenin yerini ciddiyet alacaktır. Daha sabırlı daha ne istediğimizi bilen bir hava üzerimizde etkili olabilir. Her şeyin kitabına uygun halledeilmesini talep edecek duygular, daha kontrollü, daha hırslı ve daha hesaplı olmamıza neden olabilir. Çevremizdekilerden de aynı şekilde davranmalarını talep edebiliriz.

23:15'te Ay'ın Düğümlerle oluşacak karesi ise bizleri karamsarlığa sürükleyebilir. Kendimizi geçmiş tecrübelerimiz nedeniyle suçlama eğilimi, negatif düşünceleri besleyebilir. Enerjimizi düşürmemeye ve geçmişten dersler çıkararak yeni bakış açıları oluşturmaya önem vermeliyiz. İleriye dönük yapıcı, kalıcı planlar oluşturmaya odaklanmak üzerimizdeki karamsarlığın dağılmasına yardım edebilir.


Astrolozi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder