10 Ocak 2014 Cuma

10 Ocak 2014 - Astrolozi




Ay, haftanın son iş günü olan Venüs gününe, Boğa'daki hareketi ile giriyor. Dengeli kişilik, asalet, uyum ve diplomatik görünümler sergilemek bugün mümkün. Pastoral hisler eşliğinde, doğaya daha yakın olmak isteyebiliriz. Sınırlarımız zorlandığında, kolay tepki göstermediğimiz gibi, sabırla son anı bekleyip, patlamak da olası tabii..

Ay geceyarısının hemen ardından önce Chiron'a gülümsediği gibi, 02:27 gibi de Pluto'ya harika bir üçgen açı fırlatacak.. "Güç bendeee.." diye haykırmak için harika bir görünüm. Bu açılar eşliğinde her zorluğa göğüs gerebiliyor şeklinde düşünmek mümkün. Duygusallığı canlandırıcı, herşeyi daha güçlü hissettirici etkiler barındırıyor; tabii bu saatlerde ayakta olanlar için.. Sabah erken saatlerde 08:48 gibi, Ay bu kez Jüpiter'e olumlu bir açı yapacak; bu transit de kendimizi iyi hissetmemize, cana yakın olmaya ve insanlarla birlikteliğe yol açacaktır. Kısa süreli grup aktiviteleri, yardımlaşma, destek verme, birbirini anlayarak yapılacak çalışmalar herkese yarar sağlayabilir. Bu güzel etkilerle devam eden gün, 19:34'te Ay'ın Güneş ile yapacağı harika bir üçgen ile daha da hoş hale gelebilir. Özellikle kadın - erkek ve otorite figürleri ile olan ilişkiler açısından oldukça olumlu bir akşam üzeri yaşayabiliriz. Kendimizi fizik ve psikolojik açılardan uyumlu bir harmoni içinde hissedebiliriz. Bu saatlerdeki işlerimiz rast gidecektir. Aynen sabah gibi insan ilişkileri, grup aktiviteleri, iş, eğlence kısaca pek çok şey için iyi zamanlar olabilir. 

Yukarıdaki paragrafı okuduktan sonra hemen gevşememekte fayda var.. Günü sevimsiz açısı akşama saklanmış; Ay ve Satürn arasında 21:06'da kesinleşecek bir karşıtlık.. Her ne kadar kısa bir transit olsa da özellikle akrabalık ilişkilerinde ayırıcı bir etki yapabilir. Problem sudur ki; kendimizi çok yalnız, mutsuz ve şanssız hissedip, sanki bizi kimse sevmiyor, istemiyor gibi düşünebiliriz. Aynı zamanda kendimizi soğuk ve duygusuz hissetmek de mümkün tabii. En iyisi bu saatlerde, şartları zorlamamak ve görüşlerimiz karamsar olsa bile, kısa süre sonra bunun açılacağını hatırlamaktır. Bu sabrın ödülü, saat 21:57'de gerçekleşecek Ay ve Venüs üçgeni olacaktır. Bu 50 dakika içinde mümkünse çevremize karşı kırıcı olmayalım. Eğer böyle bir hataya düştüysek de hemen bu Venüs açısı yardımıyla ilişkilerimizde yapıcı olabilir, bazı kırgınlıkları, dargınlıkları tamir edebiliriz. Hele ki bu güzel açı bir de bugüne yani bir Venüs gününe denk geliyorsa, bu etkileri kaçırmamanızda fayda var derim. Mutluluğun kolayca filizlenebileceği, kolaylıkla oluşacak duygu akışı, çirkinlikleri örterek pembe bir dünya yaratabilir. Koruyuculuk ve annelik gibi hislerde artış olabilir. Gözlerimiz güzeli ve güzellikleri arar ve bu yönde aktivitelere meyil verebilir. Ama lütfen Venüs'ün geri harekette olması nedeniyle onun gölge yanlarının, özellikle ilişkilerde akı kara anlamanın tuzaklarına düşmeyelim ve bu güzel enerjilerin canına okumayalım..


Astrolozi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder