23 Ocak 2014 Perşembe

23 Ocak 2014 - Astrolozi


Ay bugüne Terazi burcundaki hareketi ile giriyor. Dünden gelen sert enerjilerin ardından denge ve uyum arayışımız devam edecektir. Karasızlık çekmek, kendimizden önce etrafımızdakilerin fikirleri önem kazanır. 00:46'da Kova'daki Güneş'in de Ay Düğümleri'ne yapacağı sert kare ile tüm bu yaşadıklarımızdan kurtulup özgürleşme isteği bugün ağır basabilir. Düzenimizi değiştirip hayatımızda bir şeylerde yenilik ve değişim arzusu oldukça yoğun hissedilebilir.

02:00'da Ay, Merkür ile olumlu bir görünüme girecek. Sert enerjiler arasında, duygularla mantık arasındaki dengeye işaret eden bu etki, gerek kendimizin gerekse başkalarının duygularına daha açık olmaya kolaylık verecektir. Evet saat olarak geç bir etki ama, kendini anlama ve ruhsal dengeyi temin edebilme bizi başkalarına da yardım etmeye itebilir. Kolay iletişime geçilebilecek enerjiler verecektir; tabii bu saatte ayakta olanlar için..

05:50'de Ay, Mars ile kavuşuyor; sabaha bu transit etkisi altında kendimizi her an kızmaya hazır, oldukça ters ve hasta gibi hissederek uyanabiliriz. Bundan dolayı, tartışmalar, eleştiriler tehlikeli bir boyuta varabilir. Çünkü insanın dengesini koruması zor olacaktır, birden öfkelenmek ise çok kolaydır. Fiziki gücümüzün de şaşırdığı bir zamandır. Vücudumuzdaki potansiyel rahatsızlıklar uyanabilir. Her yerimizden fışkıran ağrı tipi işaretler alabilirsiniz. Aslında iyiyizdir de; kendimizi toparlamakta zorlanabiliriz. plansız acele ve iyice düşünmeden bir işe girişmek, günün ilk yarısında riskli olacaktır. Ancak farkında olarak, kendimizi kontrol ederek başlıyorsak, diğer zamanlarda güç gelen şeyleri daha bir cesaret ve çabuklukla yapabilir, ilk adımı atan biz olabiliriz. Kendimizi zor olanı yapma konusunda güçlendirmek istiyorsak, bu kavuşumda bunu deneyebiliriz. Zor olan öfke anında bunu bastırabilmektir. İnsanlar genelde kolayı seçerler. Kolay olan ise kızıp, öfkelenmektir. İşte kendimizizi deneyebileceğimzi bir sabah; hodri meydan..

Bu açının ardından Ay 23:43'te Akrep burcunda geçene kadar boşlukta kalacak. Son açısı Mars ile olduğundan, gün boyu yukarıda anlatmaya çalıştığım etkilere hissetmek mümkün..


Astrolozi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder