14 Ocak 2014 Salı

14 Ocak 2014 - Astrolozi




Ay güne boşluktaki hareketiyle başlıyor. 02:24'te Yengeç burcuna geçmesiyle yumuşaklığın ve koruyuculuğun altında gizli hassasiyetimiz daha ortaya çıkacaktır. Duygusal, çekingen, ortamlardan ve başkalarından kolay etkilenebileceğimiz bir gün var önümüzde. Oldukça nazik, duyarlı ve sevecen olabileceğimiz ve duygusal güven hissetme ihtiyacı oldukça yüksek olabilir. Evimiz, yaşadığımız yer ve ailemiz bugün bizim için oldukça öneml, bir hal alabilir. 03:09'da Ay, Neptün ile güzel bir üçgen açı yapacak. Gerçekleşeceği saatten dolayı pek hissedilmeyebilir; ancak hayallere daldırabilen, düşler kurduracak bir etki verecektir. Gerçek dünyadan uzaklaşıp iç dünyamıza çekilmek, özellikle sanatsal konularla ilgilenmek, yaratıcılığımızı en üst düzeyde kullanabilmek adına uygun saatler olabilir..

Öğle saatlerinde Merkür Ay Düğümlerine sert kareler fırlatacak. Genel iletişimsel problemler, yanlış anlaşılmalar, yanlış mesajlar, yanlış aramalar söz konusu olabilir. İletişim şeklimiz, amacımız doğrultusunda hedeflerimizi aşabilir. Öğle saatlerinde mümkünse önemli konularla ilgili olarak karar almaktan uzak durmakta fayda var. Bazı hatalar ya da yanlış anlaşılmalar oluşabilir; bu sürede iletişim cihazlarınıza da fazla yüklenmesek iyi olur.

Ay, akşam 20:25'te Uranüs ile sert kare gerçekleştirecek.. Bu saatlerde gereğinden fazla gereksiz ve tuhaf bir acelecilik içinde olmak mümkündür. Bizi ilgilendiren ilgilendirmeyen her konunun içine atlayabiliriz. Aslında bu ruh halinin altında isyancı ve hür bir kişilik yatacaktır. Değişik bir şeyler yapmak, herkesten farklı olduğumuzu gösterebilmek, yeni heyecanlara şiddetli bir açlık duyabiliriz. İçimizde hissedeceğimiz huzursuzluk bizi rahatsız edebilir. Akşam saatlerinde beklenmedik, ani gelişmeler de bize bunları hissettirebilir. Bu saatlerde sakin kalmakla ve aklımıza geleni hemen uygulamamakla, hızlı gelişebilecek tatsız olayların önüne geçebiliriz.


Astrolozi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder