22 Ocak 2014 Çarşamba

22 Ocak 2014 - Astrolozi




Güne Ay'ın Terazide'ki seyahati ile başlıyoruz. Tarafsızlık, uyum, güzellik ve romantizm, günün önemli başlıkları olabilir.. Olabilir diyorum, zira Ay'ın açıları maalesef oldukça zorlayıcı bugün.. Yöneticisi Venüs, malum geri harekette, ve Ay ile gün sonunda bir karesi olacak; ondan önce Uranüs, Pluto, geri giden Jüpiter.. hepsi kare listesinde sırada zaten.. Ne diyeyim, zor günlerden biri; sakin ve serinkanlı olmaya özen göstermeliyiz.

Ay önce 08:22'de Uranüs ile bir karşıtlık yapacak. Gerçekten dikkatli olunması gereken bir transit. Duygular oldukça hassas, beklenmedik şekilde değişiveren, akıl - duygu çekişmesi içinde uçuk hareketlere yol açabilecek bir etki. Özellikle duygusal olarak sabah saatlerine denk gelen bir konuda haksız hüküm vermek mümkündür. Konuşmalara duygular çabucak karşabileceğinden, bir de bakarız ki konuşmalar tartışmaya dönüvermiş. Durum lehineze de olsa, aleyhineze olsa genelde tepkiler olumsuz olacaktır.

13:53'te, sanki Uranüs yetmezmiş gibi, bu kez de Ay, Pluto'ya sert bir kare fırlatacak. Bu saatlerde duygular daha sert bir biçimde start alabilir. Duygusal güç mücadelelerine girebilir, istemediğimiz şeyleri yapmak zorunda bırakılıyormuş gibi düşünerek, olumsuz teknikler kullanmaya kalkışabiliriz. Ani çıkışlar yapmak, ani sinirlenmeler yaşamak mümkün. Ardından 16:19'da ise sıradaki Ay ve Jüpiter karesi ile koca T-kare tam olarak aktifleşmiş oluyor. Zaten geri hareketteki gezegen, iyi niyetin, görülmesi gereken önemli şeyleri görmemize mani olacağı gibi bir de olayları gereksiz büyütecektir. Kibir ve egonun yükseleceği, kendimizi dev aynasında görebileceğimiz bir gün maalesef.

Akşam 20:05'te ise bu kez de geri giden Venüs'e takılacak olan Ay, ona da bir kare yapacak. Venüs geri gitmeyeydi yine iyiydi de, maalesef.. istemediğimiz kisi veya şeylerden kurtulup rahatlama dürtüsü verebilir. Farkli bir duygusallık vereceğinden, geçmişte olan ilişkiler veya olaylar hatırlanacaktır. Bu na bağlı olarak yeme içme ve alışveriş isteğini de kabartabilir. Bu tür isteklerin disipline edilmesi maalesef zor olabilir. Yapmacık davranışlar, herşeyi kendine yontma gibi tuzaklardan, böyle agresyonun, tansiyonun yüksek olacağı bir günde mümkünse uzak durmakta fayda var.


Astrolozi


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder