27 Ocak 2014 Pazartesi

27 Ocak 2014 - Astrolozi


Ay, haftanın ilk iş gününe Yay burcundaki hareketi ile girmekte.. Entellektüellik, idealizm, sınırsız merak ve yardımseverlik etkileri altında güne başlıyoruz. Enerjik, coşkulu, öğrenmeye açık ve bilgiyi paylaşmaya yönelik davranışlar, kolay sonuca ulaşma isteği ve keskin bir zeka ile Pazartesi güzel etkiler barındırmakta. Bugün kendimizi huzurlu hissetmemiz biraz da bağımsızlığımıza bağlı olabilir. Uyumlu tavırlar, açık fikirlilik ve lafımızı esirgemeyen ve dürüstlük eşliğinde özellikle felsefi konular, eğitim, ve din gün boyu ilgimizi çekebilir.

00:12'de, güne geçişin hemen ardından Ay Chiron ile bir kare yapacak. Aklımızı, ilişkilerimizdeki tecrübelerden kaynaklı üzüntüler ve duygusal yaralanmalar kurcalayabilir hatta gecenin bu saatinde kafamızı bu konulara bir süreliğine takabiliriz. Aman diyorum, boşuna uykunuzu kaçırmayın.. Malum Jüpiter de retro da, anlamsız takıntıları, kendimize acımaları büyüttükçe büyütebilir.

Ay'ın günboyu hareketinde temasları fazla yoğun değil. 17:52'de Mars ile olumlu açı yapana kadar sakin ilerliyor. Bu saatlerde grup çalışmaları yapmak ve liderlik rolü üstlenmek kolay olabilir. zaten özgüvenin ve cesaretin ölçülü bir biçimde hissedilmesi bu girişime destek olacaktır. Görüşlerimizi etkili olarak savunabilir ve geri adım atmayı pek sevmeyebiliriz. Çevremize duygularımızı içten ve net olarak gösterebilir, yeni arkadaşlıklar kurabiliriz. Nerede olduğumuz, ne yaptığımız, amaçlarımızın ne olduğu hakkında gayet bilinçli olduğumuz bir kaç saat geçirebiliriz. 

Tam gece yarısında Ay'ın Merkür ile olumlu bir açısı daha kesinleşecek. Bu yumuşak transit sırasında sosyal ilişki ya da iletişim temposu hızlanabilir. Saman alevi gibi olsa da çevre ile ilişki artabilir. Anlamlı konuşmalardan tutun da dedikodu türü lafazanlıklar yapmak kolaylaşacaktır. Telefon, internet yollu haber alışverişlerine hazır olun.


Astrolozi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder