11 Ocak 2014 Cumartesi

12 Ocak - 18 Ocak 2014 Haftası ve Burçlar - Astrolozi




Koç Burcu ve Yükselen KoçY
16 Ocak Perşembe sabahı oluşacak dolunay ve açıları hafta boyu etkilerini gösterecektir. Özellikle ev, aile ve habe ile ilgili konular önümüzdeki 10 gün yoğun yaşanabilir; bazılarımız ev ve iş arasında kalabilir, evinizde bir süredir düşündüğünüz tamirat, revizyon tarzı uğraşlara start verebilir, taşınma ya da gayrimenkul alım-satım işleri doğabilir.  Ailevi veya toplumsal sınırlara uymak zorunda kalabilirsiniz. Daha sorumlu, disiplinli olmanız gerekebilir ki bu dönemde sosyal ve siyasi tartışmalar içinde de kendinizi bulabilirsiniz. Bunun yanında aileden destek, gayrimenkul ile ilgili konularda finansal yardımlar almanız mümkün. Ortaklaşa gelir, kredi, vergi, sigorta işleriniz bu hafta daha akıcı ilerleyebilir. Venüs ve Mars arasındaki sert kare, kariyer anlamında rekabet yaratabilir, ortaklarınız ya da eşiniz kısacası ikili ilişkileriniz ile ilgili bazı sertleşmeler, endişe yaratabilir. Bu konularda kırıcı ve aceleci davranışlardan uzak durmaya özen gösterebilirseniz, tereddüt ve endişe duygularına mahal vermemiş olursunuz. Özellikle otorite figürleri ile olan ikili ilişkilerinizde temkinli olmakta fayda var.

Boğa Burcu ve Yükselen Boğa
16 Ocak Perşembe sabahı oluşacak dolunay ve açıları hafta boyu etkilerini gösterecektir. Özellikle yakın çevreniz, komşularınız, seyahat, eğitim, medya, internet, yayıncılık ve hukuk ile ilgili işleriniz önümüzdeki 10 gün öne çıkacak konular. Bir süredir düşündüğünüz bir eğitim, seyahat, hukuki bir konu, internet ile ilgili bir işinizde artık harekete geçebilirsiniz. Bu konulardaki girişimlerinize hareket gelecektir. Yurt dışı bağlantılı işlerinizden bir süredir beklediğiniz haber gelebilir. Bazı kararları almanız kolaylaşabilir. Ayrıca ikili ilişkilerden, ortağınızdan ya da eşinizden de size destek var. Yukarıdaki konularla ilgili bir sözleşme, anlaşma imzalayabilir ya da ortaklık kararı alabilirsiniz. Ancak bu dönemde sağlığınıza daha bir özen göstermeniz, çalışma hayatınızda çıkabilecek fikir ayrılıklarına da dikkat etmenizde yarar var. Yurtdışı, hukuk, eğitim, medya konularında sabırsız davranışlardan, hızlı kararlardan uzak durun. Bunlar sonucunda endişe ve kararsızlıklar baş gösterebilir..

İkizler Burcu ve Yükselen İkizler
16 Ocak Perşembe sabahı oluşacak dolunay ve açıları hafta boyu etkilerini gösterecektir. Özellikle  maddi gelirler ve giderler önümüzdeki 10 günün öne çıkacak konuları. Bu süre içinde gelirlerinizde gelişmeler yaşayabilir, bunun yanında harcamalar da çıkabilir. Bir süredir düşündüğünüz maddi girişimi bu sürede yapabilirsiniz. Çalışma hayatınızda geliriniz ile ilgili bir gelişme, müşterilerinizden ya da yardımcılarınızdan destek alabilirsiniz. Sağlığınızla ilgili de güzel gelişmeler söz konusu. Spekülatif konularda pek şanslı olduğunuz söylenemez, aşk ya da çocuk konularında harcamalarınız artabilir. Özellikle hamile olanlar bu dönemde kendilerine daha dikkat etmeliler. Yaratıcılığınızın da pek önde olmayacağı bir dönem. Endişe ve kararsızlıklara mahal vermemek adına, düşüncesizce hareketlerden ve beraberliklerden uzak durmanızda fayda var..

Yengeç Burcu ve Yükselen Yengeç

16 Ocak Perşembe sabahı oluşacak dolunay ve açıları hafta boyu etkilerini gösterecektir. Özellikle fizik ve genel sağlığınız, ikili ilişkileriniz önümüzdeki 10 günlük dönemde öne çıkacak konular. Dolunay etkisi ile sezgilerinizde artış olabileceği gibi kendinizi gergin hissedebilirsiniz. Etrafınızdakilere karşı daha anaç ve kollayıcı tavırlar göstermeniz muhtemel. ikili ilişkiler konusunda kafanızı kurcalayan bir konu sonunda netlik kazanabilir. Yakın arkadaşlarınızdan, aşk, çocuklar ve yaratıcılık konularından yana şanslı olduğunuzu söyleyebilirim. Yeni bir aşk, bir bebek kararı ya da yetenekleriniz ile ilgili bir girişim moralinizi düzeltebilir. Venüs ve Mars arasındaki sert kare yüzünden, bu dönemde aile içinde tansiyon yükselebilir; bazı sorumluluklar yüzünden kararsızlık, endişe hissedebilirsiniz. Taşınma işiniz varsa beklenmedik aksilikler yaşanabilir. Eviniz ile ilgili yapacağınız sözleşmede işler yolunda gitmeyebilir; ani bir masraf çıkabilir. Acele ve düşüncesizce hareketlerden mümkünse uzak durun.


Aslan Burcu ve Yükselen Aslan

16 Ocak Perşembe sabahı oluşacak dolunay ve açıları hafta boyu etkilerini gösterecektir. Özellikle sağlık konularında dikkatli olmanız gereken bir 10 gün var önünüzde. Çalışma ve günlük hayatınızda ani gelişmeler, bazı girişimlerin sonuca ulaşması gibi durumlar yaşayabilirsiniz. çalışma arkadaşlarınız ya da yardımcılarınız ile ilgili bir konu sonuca bağlanabilir. Ev ya da aileniz ile üzeri kapanmış bir konu sonunda çözüme ulaşabilir. Bazı bağımlılıklarınızdan bu dönemde kurtulabilmek de olası. Bu günlerde daha fazla eviniz ve ailenizle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Daha içe dönük yaşamak isteyeceğiniz bir süreç diyelim. Venüs ve Mars arasındaki sert kareden dolayı, günlük hayatınızda iletişimsel aksilikler yaşayabilirsiniz. Yardımcınız ya da çalışma arkadaşlarınızla ani gelişebilecek kırgınlıklar yaşanabilir. Müşterilerinizle ilişkilerinizde daha sakin olmaya özen gösterin. Sonradan kararsızlık ve endişe duymamak adına, acele ve düşüncesizce hareketlerden uzak durmakta fayda var..

Başak Burcu ve Yükselen Başak

16 Ocak Perşembe sabahı oluşacak dolunay ve açıları hafta boyu etkilerini gösterecektir. Özellikle sosyal çevreniz ve arkadaşlarınız ile ilgili bazı problemleriniz sonuca ulaşabilir. Bu dönemde riskli yatırımlardan da mümkünse uzak durun, zira dolunay, kariyerinizden elde ettiğiniz gelirler üzerinde de etkili olacaktır. Geliriniz ile ilgili bir süredir kafanızı yoran konularda önümüzdeki 10 gün içinde harekete geçmek gerekebilir. Arkadaş çevrenizde ani gelişmeler yaşayabilirsiniz..Ayrıca arkadaş çevrenizle bir eğitim programına katılmanız ya da bir seyahat organize etmeniz olası. Yayıncılık ya da internet ile ilgili bir girişim yapabilirsiniz. Yakın çevreniz ya da komşularınız bu dönemde size yardımcı olacaklardır. Yalnız mümkünse bu dönemde harcamalarınıza özellikle eğlence, çocuklar ile ilgili konularda, daha dikkat etmelisiniz. bu konuda pek şanslı bir dönem değil. Spekülatif piyasalarda zarar söz konusu. Aşk ve çocuklarınız ile ilgili ilişkilerinizde acele ve düsünmeden verilecek kararlardan uzak durun. Harcamalarınız ile ilgili sonradan kararsızlık ve endişe yaşamanız mümkün..


Terazi Burcu ve Yükselen Terazi

16 Ocak Perşembe sabahı oluşacak dolunay ve açıları hafta boyu etkilerini gösterecektir. Özellikle kariyer ve otorite figürleri ile ilgili konularınız önümüzdeki 10 günlük süreçte öne çıkacak konular. Kariyerinizdeki bazı belirsizlikler sonuca bağlanabilir. Sorumluluklarınızın altına elinizi sokmak zorunda kalabilirsiniz. Otorite figürleri ile olan bazı konularda da sonlanmalar yaşanabilir. Bu dönemde maddi konulardan yana şanslı olduğunuzu söyleyebiliriz. Elinize geçecek olan meblağ sizi rahatlatacaktır. Kendinize olan güveniniz artabilir. Venüs ve Mars arasındaki sert karenin etkisi ile kendinizi agresif hissetmeniz ve özellikle aile içinde tartışmalar yaşamanız mümkün. Kendi kendinizle bile kavga eder duruma gelebilirsiniz. Bu dönemde mümkünse acele ve düşüncesizce girişebileceğiniz davranışlardan uzak durun. Sonradan pişman olup kararsızlıklar ve endişe yaşamanız olası..

Akrep Burcu ve Yükselen Akrep

16 Ocak Perşembe sabahı oluşacak dolunay ve açıları hafta boyu etkilerini gösterecektir. Özellikle uzak akrabalar, yurt dışı, hukuk, eğitim, medya, internet ve pazarlama konularında bazı gelişmeler 10 günlük dönem içinde öne çıkacak konular olacaktır. Bu alanlardaki bazı durumlarda harekete geçmek ya da gerekeni yapmak zorunda kalabilirsiniz. Burcunuzda bulunan Satürn sayesinde, sistemli ve sorumluluk içinde davrandığınız sürece gerekli desteği yukarıdaki alanlarda bulmanız mümkün. Olayları ele alış şekliniz, sonuca gitmenizde size yardımcı olacak. Venüs ve Mars arasındaki sert kare nedeniyle bazı psikolojik gerginlikler yaşamanız mümkün. Bazı üzeri kapanmış konular, gizler ortaya dökülebilir. Stres kaynaklı rahatsızlıklara da bu dönemde dikkat. Endişelere ve kararsızlıklara mahal vermemek adına, düşüncesizce ve acele davranışlardan mümkünse uzak durun. Bu dönemde aldanmalara açıksınız, dikkat.

Yay Burcu ve Yükselen Yay

16 Ocak Perşembe sabahı oluşacak dolunay ve açıları hafta boyu etkilerini gösterecektir. Özellikle ortaklaşa gelir, kredi, miras, sigorta, vergi konuları önümüzdeki 10 günlük dönemde öne çıkacak konular olacaktır. Bazı aksilikler, gecikmeler söz konusu olabilir. Bu alanlarda bazı başvurularınız varsa bu dönemde bir sonuca bağlanacaktır. Bazı alanlarda daha araştırmacı tavırlar sergileyebilir, daha derin konulara ilgi duyabilirsiniz. Kafanızdaki bazı düşüncelere cevap bulmak, kendinizi psikolojik olarak kuvvetli hissetmek bu günlerde mümkün olacaktır. Hiç beklemediğiniz yerlerden gelebilecek yardımlar da sizi mutlu edebilir. Venüs ve Mars arasındaki sert karenin etkisi ile arkadaş çevrenizde bazı kırgınlıklar, maddi problemler yaşamanız mümkün. Kariyerinizden gelebilecek para ile ilgili aksilikler de yaşayabilirsiniz. Eğlence amaçlı harcamalarda bu aralar daha dikkatli olmanızda fayda var. Sonradan pişman olabileceğinizi acele ve düşüncesizce hareketlerden mümkünse uzak durun; zira ardından endişe hissetmeniz muhtemel.

Oğlak Burcu ve Yükselen Oğlak

16 Ocak Perşembe sabahı oluşacak dolunay ve açıları hafta boyu etkilerini gösterecektir. Özellikle tüm ikili ilişkileriniz, ortaklıklarınız ve evliliğinizi önümüzdeki 10 günlük sürede öne çıkacak konular olacaktır. Evliliğinizde ya da ortaklığınızda söz konusu olan bazı sorunlar sonuca ulaşabilecek ve bazı anlaşmalar sözleşmeler yapabileceksiniz.  Sosyal çevrenizden bu konularla ilgili ani gelişebilecek destekler de size yardımcı olacaktır. Kariyer ile ilgili bazı ortaklıklar gelirinizi arttırabilir. Venüs ve Mars arasındaki sert kare etkisiyle, özellikle kariyer konularında eleştirilerin hedefi olabilir, otorite figürleri ile fikir ayrılıklarına düşebilirsiniz. Daha sonra kararsızlık ve endişe hissetmemek adına, acele ve düşüncesizce hareketlerden mümkünse uzak durun. Estetik amaçlı bazı girişimlerinizde bu dönemde hüsran ile sonuçlanabilir; radikal değişikliklerden bu aralar vaz geçin..

Kova Burcu ve Yükselen Kova

.16 Ocak Perşembe sabahı oluşacak dolunay ve açıları hafta boyu etkilerini gösterecektir. Özellikle çalışma ve günlük hayatınız, sağlığınız, yardımcılarınız, çalışma arkadaşlarınız ve varsa evcil hayvanlarınız önümüzdeki 10 günlük dönemde öne çıkacak konular. Günlük hayatınızdaki yoğunluk, sizi depresif yapabilir. Müşterilerinizle ilgili olarak bazı girişimleriniz sonuca bağlanabilir. Kişisel bakım konusunda bir süredir arzu ettiğiniz programı başlatabilir ya da check-up kararı verebilirsiniz. Çalışma hayatınızdaki bazı gelişmeler yere daha sağlam basmanıza neden olabileceği gibi, otorite figürlerinden de işiniz ile ilgili destek bulabilirsiniz. Mars ve Venüs arasındaki sert karenin etkisi ile hayata bakışınızda zorlanmalar, kafa karışıklıkları, hukuk, yurtdışı, eğitim, medya, pazarlama konularında kontrolünüz dışında bazı aksilikler, zayıf hissettiğiniz yanlarınızın farkedilmesi gibi aksilikler yaşayabilirsiniz; gizli kapaklı işlerden uzak durmanız size fayda sağlayacaktır. Daha sonra kararsızlık, pişmanlık ve endişe hissetmeme adına acele ve düşüncesizce hareketlerden kaçının. 

Balık Burcu ve Yükselen Balık aşk

16 Ocak Perşembe sabahı oluşacak dolunay ve açıları hafta boyu etkilerini gösterecektir. Özellikle aşk, çocuklar ve yaratıcılığınız önümüzdeki 10 günlük dönemde öne çıkacak ana başlıklar olacaktır. Bir süredir bu alanlarda kafanızı yoran bazı konular sonuca bağlanabilir. Yeteneklerinizi daha yaratıcı bir şekilde ifade edebileceksiniz. Şanslı olduğunuz bir süre var önünüzde. Bazılarınız bebek sürprizi yaşayabilir, yeni bir aşka başlayabilir. Uzak akrabalar, yurt dışı, hukuk, eğitim, medya desteği bulacaksınız. Yaratıcılığınızı inernet dünyasında kullanabilir, sevgilinizle bir seyahat planı yapabilir ya da çocuğunuzla ilgili yurt dışı kararı verebilirsiniz. Hayata daha iyimser bakabileceksiniz. Venüs ve Mars arasındaki sert karenin etkisi ile sosyal çevrenizden bazı arkadaşlarınız yüzünden harcamalarınız artabilir, kariyerinizden elde ettiğiniz maddi gelirinizde bazı vergi, sigorta, borç aksilikleri yaşanabilir. Acele ve düşüncesizce yapacağınız hareketler ardından endişe ve kararsızlık yaratabilir; mümkünse sakin davranmaya ve olgun hareket etmeye özen gösterin.







Astrolozi


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder