21 Ocak 2014 Salı

21 Ocak 2014 - Astrolozi





Haftanın ikinci gününe Ay'ın Başak burcunda boşlukta açısız hareketi ile giriyoruz; her ne kadar boşlukta da olsa günün ilk yarısında Başak etkilerini hisseder olacağız.  Detaylar, detaylar.. işte bizi heyecanlandıran şeyler.. Ama bu satır araları yüzünden ana resmi kaçırmak da mümkün tabii. Düzen ve titizlik ana başlıklar ama aradığımız şeyleri de vakit kaybetmeden bulmak istiyoruz. İnanılmaz eleştiri kapasitemiz, aşırıya kaçıldığında her şeyde kusur arayan memnuniyetsiz bir insana da dönüştürebilir bizi.. Yine de kendimizi acımasızca eleştirebilmemiz de tartışılmaz. Günün ilk yarısında bu her konudaki titizliğimizi elimizde biriken işlere yöneltmek, Ay'ın boşluktaki hareketinde oldukça verimli olabilir. Sistemli çalışma sayesinde ilgi bekleyen ama bir türlü vakit ayıramadığımız konuları sonunda halledebilmemize olanak tanıyabilir.

!4:43'te Ay, Terazi burcuna geçiş yapıyor. Tarafsızlık, denge, uyum ve adalet.. Günün ikinci yarısında öne çıkacak başlıklar olacak. Nazik ve tatlı davranışlarımızla etrafımızdaki insanları memnun etmeye uğraşmak, iyi bi dinleyici olarak bu kişilere hem rehber hem de sırdaş olmak bize kolay gelebilir. Olayları her yönü ile düşüneceğimizden, maalesef karar vermekte zorluk çekebiliriz. Entellektüel paylaşımlar ve farklı insanlarla beraber iletişim kurmak bugün hoşumuza gidebilecek detaylar.

17:40'ta Ay'ın Güneş ile harika bir üçgeni gerçekleşecek. Oldukça hoş transitlerden biri. Kendimizi fizik ve psikolojik açılardan uyumlu bir harmoni içinde hissedebiliriz. Bu ruh hali içinde özellikle kadın-erkek ve otorite figürleri ile olan ilişkilerimizde samimi, rahat ve olumlu olabilmek mümkün olacağından, akşam saatlerinde işlerimiz rast gidebilir. İnsan ilişkileri, grup aktiviteleri, iş, eğlence, kısaca pek çok şey için iyi saatler.. Bu harika etkiler altında hoş bir gece de geçirmek mümkün..


Astrolozi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder