28 Ocak 2014 Salı

28 Ocak 2014 - Astrolozi


Ay, haftanın ikinci günü olan Salı'ya Yay burcunda ve Merkür ile uyumlu bir açı yaparak giriyor. İletişimin ve haberleşmenin yoğunlaşacağı saatler bunlar. Ardından ise boşluğa girecek olan Ay, 07:04'te Oğlak burcuna geçecek. bir kaç gündür o üzerimizdeki iyimserlik ve boş vermişlik havası dağılmakta. Herşeyin kitabına uygun olarak halledilmesini istemek kontrollü ve eleştirici, soğuk tavırlar, hatta biraz depresiflik ve en önemlisi işkoliklik bugün üzerimizdeki etkiler.. Sadece biz kendimizi öyle hissetsek iyi; etramızdakileri de zaptı rapta alma dürtüsü ve onlardan da aynı şekilde adanmışlığı beklemek, çevremizde baskı uyandırabilir. Bugün sonuç değil, o sonuca giden yoldaki uğraşlar bizler için daha önemli.

Ay önce 11:15'te Düğümlere olumlu açılar yapacak. Toprak burcu özelliklerine yaraşır halde, ayaklarımız yere sağlam basıyor diyebiliriz. Ne istediğimizin, nereden gelip, nereye gittiğimizin farkındayız ve oldukça da kararlıyız diyebilirim. Hemen ardından 12:27'deki Ay ve Neptün olumlu açısı ile de, o Oğlak burcunun duygulardan uzak hali biraz dengelenecektir. Başkaları ile ilgilenmek, adeta yardım amaçlıu atağa kalkmak mümkün. İdeallerimiz yolunda da hareket etmek kolaylaşabilir. Ancak bu saatlerde etraftan negatif enerjileri üzerimize çekebilir ve kendimizi yorgun hissedebiliriz. Mümkünse kendimizi heba etmemekte fayda var.

Akşam 22:00'de Ay'ın Uranüs ile sert karesi nedeniyle üzerimizde akşam saatlerinden itibaren gereksiz bir acelecilik ve tuhaf bir telaş hissedebiliriz. Bizi ilgilendiren veya ilgilendirmeyen her konuya dalmak mümkün. Aslında bu ruh halinin altında tamamen bağımsız ve hür olduğumuzu ispat etme dürtüsü yatıyor olacak. İsyancı tarafımız öne çıkabilir. Değişik bir şeyler yapmak, herkesten farklı olduğumuzu göstermeye çalışmak ve yeni heyecanlara şiddetli bir açlık hissetmek mümkün. İçerlerde bir yerlerde derin huzursuzluk hissedebiliriz ve bu bizi rahatsuz edebilir. Ancak bu kısa bir transit olacağından, kısa sürede belirip, sonra geçebilir. Haritalarda önemli dokunuşlar varsa hiç beklenmedik bir duygusal üzüntü yaşanabilir veya birileri hayatımızın düzenini bozabilir.


Astrolozi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder