12 Ocak 2014 Pazar

12 Ocak 2014 - Astrolozi





Ay, haftanın son gününe İkizler burcunda ilerleyerek giriyor. Güne damgasını vuracak temel özellik iletişim ve bilgi olacaktır. Oldukça hızlı düşünebileceğimiz ve aynı anda birçek şeyle uğraşabileceğimiz bir Pazar yaşayabiliriz. Espri ve keskin hızlı zihinsel kavrayışlar ile çevremizdekilerle güzel vakit geçirebiliriz.

Sabah 08:01 gibi Ay'ın Uranüs'e olumlu bir açısı gerçekleşecek; bu tatil günü sabahı çabukluk, tez canlılık, telaş, garip bir heyecan hissedilebilir ancak rahatsız etmeyen hoş bşr etki şeklinde olacaktır. Kendimizi, çevremizdekileri, ortamı canlandırmak, yeni hava vermek, sanki her şeyi yeniden düzenlemek gibi dürtü ve ihtiyaç duyabiliriz. Bu sabahı, her zamankinden daha değişik bir biçimde değerlendirmek geçirmek isteyebiliriz. Ardından 11:12'de oluşacak Ay ve Chiron karesi ile aslında hayatımızda değişim istediğimiz alanlar dikkatimizi çekebilir. Hep etrafımıdakilere salık verdiğimiz, ama bir türlü aynayı kendimize tutamadığımız, bir türlü kendimizde halledemediğimiz noktalar bize daha bir batar olabilir. Merkür'ün de dün akşam Kova burcuna geçmesiyle, umarım o alanlarda dahiyane fikirler üretebilir ve artık bu noktaların çözümü için harekete geçebiliriz.

Günü bu açılarla geçiren Ay, gece 23:33'te Mars ile harika bir üçgen açı gerçekleştirecek. Kendimize her amankinden daha fazla güven ve cesaret duyabileceğimiz, kapasitemizde var olan özelliklerimizi rahatlıkla ortaya koyup uygulayabileceğimiz bir akşam olacaktır. Bizim gayretimiz olsa bile, yapmak istediklerimiz sanki adeta kendiliğinden oluşuverebilir. Liderlik yapmak, neyin nasıl, ne zaman yapılması gerektiğini çok iyi saptayabilmek, kendi kaynaklarımızla, dış olanakları birleştirebilmek mümkün olacaktır. Hele ki yepyeni bir haftaya bu etkiler altında girmek harika..


Astrolozi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder