20 Ocak 2014 Pazartesi

20 Ocak 2014 - Astrolozi




Haftanın ilk gününe Başak burcunda giren Ay sayesinde son derece objektif, analizci, detaylara önem veren, sistemli ve titiz davranışlar içinde olabiliriz. Serinkanlı ve olgun görünmek, yönetici gezegen Merkür'ün verdiği zekayı, daha pratik güncel işlerde kullanabilmek mümkün. Her şeyi listelemek, kontrol etmek, ölçmeden bir adım bile atmak istememek yani rahat olabilmek için her şeyin belli bir düzen dahilinde olmasını istemek tam bize göre..

03:38 gibi Ay Pluto ile pırıl pırıl bir açı yapacak. Ben Pluto üçgenlerini çok seviyorum. Hele ki toprak grubunda, daha üretici bir gücü temsil ediyor. Duygusallığı canlandırıcı, her şeyi daha güçlü hissettirici bir transit. Gücümüze güven duymak sabahın ilk saatlerinde mümkün; hele bir de 06:26'daki olumlu Jüpiter görünümü ile haftaya iyimser duygularla başlamak çok verimli olabilir. Çevremizdeki insanların rahatı ve mutlulukları ile her zamankinden daha fazla ilgilenebilir, gerekirse bu amaçla yardım edebiliriz. Bir tür karşılıklı destekleşim ve bağlılık kurma saatleri içermekte haftanın ilk sabahı. Grup aktiviteleri, çalışmaları yarar sağlayabilir, özellikle pazarlama ve halkla ilişkiler gibi, ikna etme gerektiren işlerde bu etki işimize yarayabilir. Para ve alışveriş ile ilgili işlerimizde bu etki altında yolunda gidecektir.

11:41'de Ay bu kez de Venüs ile bir üçgen açı yapacak; bu sabah gökyüzü sanki nimetlerini sunuyor gibi.. Çevremizdekilerle aramızda hoş duyguların uçuştuğu, birlikte zaman geçirilebilecek, eğlence, dostluk, kırgınlıkları bitirme, ilişkilerbe birbirmize bir şans verme saatleri diyebiliriz. Kolaylıkla oluşan duygu akışı, çirkinlikleri örterek pembe bir dünya yaratabilir. Koruyuculuk, annelik gibi hislerimiz artabilir. 

Akşam 22:55 sularında ise Ay'ın,Satürn ile olumlu görünümü ile kendimizle başbaşa kalmak isteyebilir, derin düşüncelere dalabilir, gün içine göre daha sakin ve ağır bir hal takınabiliriz. Bu saatlerde otorite figürlerinden fikir almak, ciddi konular görüşmek adına olumlu olacaktır. Görev ve sorumluluklarımızın öneminin kavranabileceği ve duygusal ihtiyaçların dengelenebileceği bir akşam. Diğer zamanlara göre daha dikkatli ve iradeli olmak kolaylaşabilir.

Bugünün en önemli gökyüzü görünümü Güneş'in, 05:51'de Kova burcuna geçişi.. Aslında Güneş'in pek de rahat olduğu bir yer değil Kova burcu.. Tek başına kral olmaktansa, başkalarıyla paylaşma ve hareket arzusu hakim olabilir. Kova hareket özgürlüğüne çok önem verir. Bilgi hazinesine sahip olmak, farklı, yeni, alışılmadık tarzlar ortaya koymak, yeni şeylere merak duymak bize heyecan verecektir. Geleneksel bakış ve düşünce kalıplarından kendimizi uzak tutmaya özen gösterebiliriz. Gruplar içinde yer almak ve çalışmak bu dönemde bize haz verebilir. Bu yerleşim, entellektüel ve bilimsel konulara ilgiyi arttırır; zihinsel yaratıcılığı öne çıkarır. Teknolojiye olan alaka tavan yapabilir. Yalnızlık yerine kalabalık içinde olmak, ters durumlar karşısında kolayca başkaldırabilmek ancak gölge yanlarında ise uzlaşılamaz, acayip, uçuk, kaçık, yadırganabilen tavırlar sergilemek mümkündür.


Astrolozi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder