18 Ocak 2014 Cumartesi

19 Ocak - 25 Ocak 2014 Haftası ve Burçlar - Astrolozi




Koç Burcu ve Yükselen Koç
Pazartesi Güneş Kova burcuna geçmekte; bir ay boyunca sosyal çevreniz, üyesi olduğunuz gruplar ve kariyerinizden elde ettiğiniz gelirler mercek altında olacak. Daha aktif bir sosyal hayat ile geçtiğimiz bir ay odaklandığınız kariyer konularından biraz uzaklaşmak mümkün. Hafta ortası ortaklarınızla ya da eşinizle birlikte arkadaş çevresi içinde bulunabilmek, bazı danışmanlıklar alabilmek, tüm ikili ilişkilerde fikirlerinizi daha etkili savunabilmek, hatta ilişkilerinizde daha girişken rol üstlenmek mümkün. Hafta sonuna doğru ise, bazı maddi konularla ilgili olmak üzere canınızın sıkılması, kredi, borç, vergi, sigorta işlerinizde aksilikler yaşamanız olası. Bu konularda eksiklikleriniz varsa, önceden önlem almanızı ve özellikle arkadaşlarınızla aranıza para konularının girmemesine özen göstermenizi öneririm. Yanlış anlaşılmalar, bazı gecikmeler, gelirinizde bir takım kesintiler olması, iletişimsel aksilikler dostlarınızla aranızda problemler yaratabilir. Israrcılık olayları çözmeyecektir, aksine sorumluluklarınızı üstlenmeniz olayları çözecektir..

Boğa Burcu ve Yükselen Boğa
Pazartesi Güneş Kova burcuna geçmekte; bir ay boyunca kariyeriniz, otorite figürleri ile olan ilişkileriniz ve mesleki sorumluluklarınız mercek altında olacak.Geçtiğimiz ay odaklanmış olduğunuz, uzak akrabalar, yurtdışı, hukuk, eğitim, medya, uzak seyahatler, pazarlama gibi konulardan sonra, rotanızı görevlerinize ve sorumluluklarınıza çevireceksiniz. Hafta ortası çalışma ortamınızda otorite figürleri ile görüşme imkanları, kalıcı müşteriler kazanma, çalışma arkadaşlarınıza karşı kendinize daha net ifade etme şansı bulacaksınız. İş görüşmelerinde daha cesaretli ve atak davranışlar sergilemeniz mümkün. Diğer yandan, bir sağlık ya da bakım programı da bu süreçte size çok iyi gelebilir. Hafta sonu, ikili ilişkilerinizde, ortaklıklarınızda ya de evliliğinizde kendinizi kısıtlanmış, engellenmiş hissetmeniz mümkün; iletişimde problem yaşayabilirsiniz. İlişkilerinizde baskı görmek ya da göstermek, inatçılık ve fikirlerde ısrar, size zorluklar yaşatabilir. Özellikle otorite figürleri ile ilişkilerinizde daha ılımlı davranmaya özen gösterin..

İkizler Burcu ve Yükselen İkizler
Pazartesi Güneş Kova burcuna geçmekte; bir ay yurt dışı, uzak akrabalar, hukuk, eğitim, medya, internet, pazarlama, yayıncılık, din ve felsefe konuları mercek altında olacak. Geçtiğimiz ay odaklanmış olduğunuz ortaklaşa gelir, kredi, borç, vergi, sigorta ve harcamalar gibi konulardan sonra, rotanızı değiştiriyorsunuz; bu dönemde vizyonunuzu geliştirmeniz olası. Hafta ortası sevgiliniz ya da çocuğunuz ile ilgili seyahatler ya da eğitim programları düzenleyebilir, hobilerenizle ilgili bir kursa katılabilir, dini ve felsefi konulara eğilim gösterebilirsiniz. İlgi alanınızla ilgili bir internet ya da medya çalışmasına başlayabilirsiniz. Hukuksal konularda ve spekülatif alanlarda daha şanslı olduğunuzu söyleyebiliriz. Hafta sonu ise çalışma ortamında, ya da yardımcılarınız ile fikir ayrılıkları ya da iletişimsel problemler yaşayabilirsiniz. Hukuksal bazı işlerinizde aksilikler görülebilir, yurtdışı ticaretinizde aksilikler doğabilir. Bazı uzak akrabalarınızdan hastalık haberi alabilirsiniz.

Yengeç Burcu ve Yükselen Yengeç

Pazartesi Güneş Kova burcuna geçmekte; bir ay boyunca ortaklaşa gelirler, miras, vergi, sigorta, borç konuları mercek altında olacak. Geçtiğimiz dönemde odaklanmış olduğunuz ikili ilişkilerinizden sonra rotanız harcamalara çeviriliyor, bu dönemde hesaplarınızı iyi yapmaya özen gösterin. Kredi başvurusu, bazı borçlanmalar ile ilgili girişimlerde bulunabilirsiniz. Bütçeniz ya da muhasebeniz ile ilgili daha detaylı çalışmalar yapabilirsiniz. Hafta ortası bir gayrimenkul ya da eviniz ile ilgili kazançlı çıkabileceğiniz bir girişim söz konusu, aileniz de bu günlerde size finansal olarak destekçi. Hoşlanmadığınız bazı bağımlılıklarınızdan da bu günlerde kurtulmak daha kolay olabilir. Hafta sonu ise, aşk, çocuklar konularında biraz karamsar günler içeriyor; yetenekleriniz ve aşk konusunda karamsarlığa düşme, kıskançlıklar, melankoli yaşayabilirsiniz. Spekülatif konularda hafta sonu pek şanslı değilsiniz, bu tarz yatırımlardan uzak durmanızda fayda var. Kendinizi değersiz ve yeteneksiz görmemek adına, ilgi alanınızı birkaç günlüğüne bu konulardan uzak tutmanızı öneririm..


Aslan Burcu ve Yükselen Aslan

.Pazartesi Güneş Kova burcuna geçmekte; bir ay boyunca ikili ilişkiler, ortaklıklar ve evlilik konuları mercek altında olacak. Geçtiğimiz dönemde odaklanmış olduğunuz çalışma hayatı, yardımcılar ve sağlık konularından sonra rotanız değişiyor. Ortağınız ve eşiniz ile olan ilişkileriniz, profesyonel danışmanlık alma ve ilişkilerinizdeki denge bu ay öne çıkacak konular. Hafta ortası kardeşler, komşular, ya da yakın akrabalar ile ortak birşeylere imza atabilir, yayıncılık, eğitim, medya ile ilgili bir anlaşma yapabilir ya da bu konularda bir danışmanın fikrine ihtiyaç duyabilirsiniz. Eşiniz ya da ortağınızla kısa bir seyahate çıkmaya karar verebilirsiniz. Hafta sonuna doğru ise eviniz ya da gayrimenkülünüz ile ilgili bir imza problemi ya da taşınma işleri olanlar için de aksilikler yaşamanız mümkün. İlişkilerinizde duygusal güven ihtiyacınızda kaygılar, engeller yaşayabilirsiniz. Mümkünse ısrarcı ve inatçı tavırlardan uzak durun ve iletişiminizde daha ılımlı olmaya özen gösterin.

Başak Burcu ve Yükselen Başak

Pazartesi Güneş Kova burcuna geçmekte; bir ay boyunca çalışma ve günlük hayatınız, yardımcılarınız, çalışma arkadaşlarınız ve varsa evcil hayvanlarınız mercek altında olacak. Geçtiğimiz dönemde odaklanmış olduğunuz aşk, çocuklar ve yetenekler alanlarından sonra rotanız değişiyor. Bu dönemde sağlık kontrolleri yaptırmak, kişisel bakıma vakit ayırmak, çalışma ve günlük işlerinizde kendinizi ortaya koyabilmeniz, müşterilerinizler iletişiminiz öne çıkacaktır. Bazı iş görüşmeleri için de uygun bir dönem. Hafta ortası çalışma hayatınızda size gelirinizi arttırıcı, fikirler veya fırsatları sunacaktır. Müşterilerinizden kar sağlamak, yardımcılarınızın size destek olması, sağlık kontrollerinden sonra özgüveninizin artması olası. Hafta sonuna doğru ise iş seyahatlerinizde, iletişim cihazlarınızda ya da arabanızda arızalar, aksilikler yaşamanız, kardeşleriniz, kuzenlerinizde ya da komşularınızda ufak sağlık problemleri duymanız mümkün. Yakın çevreniz ile olan iletişiminizde ısrarcı ve inatçı davranışlardan uzak durmakta fayda var, eleştirilerinizi dengede tutmaya, daha ılımlı olmaya özen gösterin.


Terazi Burcu ve Yükselen Terazi

Pazartesi Güneş Kova burcuna geçmekte; bir ay boyunca aşk, çocuklar ve yetenek konuları mercek altında olacak. Geçtiğimiz dönemde aileniz ve evinize odaklanmıştığınız, bu dönem rotanız değişiyor. Bazılarımız yeni bir aşk ile tanışabilir, hobileri ve yetenekleri ile ilgili uğraşlar verebilir, bazılarımız ise bebek kararları alabilir. Bu dönemde daha yaratıcı olmak, spekülatif piyasalarda daha verimli çalışmalar yapmak mümkün. Hafta arası özellikle sanatçılar için, değişik biçimde yaratıcılıklarını ortaya serebilecekleri günler. Yukarıdaki alanlarda daha cesaretli ve girgin olabilmek, etkin kararlar alabilmek mümkün. Kendinizi bu günlerde daha şanslı hissedebilirsiniz. İletişimde tüm özelliklerinizi korkusuzca ortaya koyabileceksiniz. Hafta sonuna doğru özellikle eğlence konusunda harcamalara dikkat etmelisiniz. Yatırımlar için uygun günler değil; çocuğunuz ya da sevgiliniz ile ilgili bir harcama doğabilir. Alışverişlerinizde aksilikler çıkabilir. Yaptığınız bir harcama size pişmanlık yaşatabilir.. Kendinizi maddi olarak yeteneksiz ya da yetersiz görmek gibi karamsarlıklar hissedebilirsiniz. Yapmanız gereken görevlerinizi yerine getirdiğinizden eminseniz bu tarz düşüncelerden uzak durmaya özen gösterin. 

Akrep Burcu ve Yükselen Akrep

Pazartesi Güneş Kova burcuna geçmekte; bir ay boyunca eviniz, aileniz, gayrimenkulleriniz ve ebebeyniniz mercek altında olacak. Geçtiğimiz dönemde, yakın çevre, kardeşler, komşular, eğitim, medya, ulaşım ve seyahatlere yöneltilmiş ilginiz, bu dönemde rota değiştiriyor. Evinizde ya da ailenizle daha çok zaman geçirmek isteyebilir, eviniz ya da gayrimenkulünüz ile ilgili bazı işlere kalkışabilir, ailenizle ilgili meselelere vakit harcayabilirsiniz. Hafta ortası aile içinde bazı kırgınlıklar varsa, çözülmek üzere ortaya dökülebilir ve kontrolünüz dışında gelişmiş bazı durumlar çözüme ulaşabilir. Bağımlılıklar ya da alışkanlıklarınızı değiştirme kararları içinde uygun günler. Sizden gizlenmiş bir konunun da önünüze gelmesi muhtemel. Bir iki gün yalnız kalıp kendinizi dinlemek ya da bir aile üyesinin bakımı ile ilgilenmek mümkün. Hafta sonu ise hanenizde kendinizi karamsarlığa düşürecek olaylar yaşayabilirsiniz. Aile ilişkilerinizde ısrarcı ve inatçı tutum sergilemeklten uzak durun. Bazı konularda engellenmiş, kısıtlanmış hislerine kapılmamak adına daha ılımlı olmaya özen gösterin, iletişiminizde krıcı davranmayın..

Yay Burcu ve Yükselen Yay

Pazartesi Güneş Kova burcuna geçmekte; bir ay boyunca yakın çevreniz, kardeşleriniz, kuzenleriniz ve komşularınız, eğitim, medya, seyahat, ulaşım ve yayıncılık konuları mercek altında olacak. Geçtiğimiz dönemde içine gömüldüğünüz maddi konulardan sonra rotanız değişiyor. Yakın çevreniz ile daha fazla ilgilenebilir, seyahat ya da eğitim programlarına katılabilir, daha meraklı ve bilgi peşinde olabilirsiniz. Bu alanlarda görüşlerinizi etkili biçimde savunabileceksiniz. İletişim trafiğiniz artacak, hatta bazılarınız yayıncılık alanlarında güzel işlere imza atabilir. Hafta ortası sosyal çevreniz ya da üyesi olduğunuz klüpler ile daha fazla irtibatta olmak, arkadaşlarınız ile ortak aktivitelerde buluşmak mümkün. Fikirlerinizle arkadaş çevrenizde kendinizi daha etkin bir şekilde ortaya koyabilirsiniz. Hafta sonu ise yakın çevreniz ile ilgili bazı sırların ortaya dökülmesi bazı dedikoduların duyulması mümkün. Kontrolünüz dışındaki bazı gelişmeler canınızı sıkabilir. İletişim cihazlarınızda ya da arabanızda arızalar görülebilir. Yapacağınız seyahatlerde aksilikler yaşanabilir. Kendinizi karamsar ve depresif hissetmemeniz için daha ılımlı bir iletişime özen göstermenizde fayda var.

Oğlak Burcu ve Yükselen Oğlak

Pazartesi Güneş Kova burcuna geçmekte; bir ay boyunca maddi konularınız mercek altında olacak. Geçtiğimiz dönemde kendinize ve ilişkilerinize odaklanmıştınız, şimdi maddi olanaklarınıza doğru rotanızı değiştiriyorsunuz. Bu dönemde parasal gelirinizi arttırabilmek adına girişimlerde bulunabilir, bütçenizle ilgili olumlu çalışmalar yapabilir, gelir ve gider dengenizi yakalayabilirsiniz. Hafta ortası kariyerinizden ya da otorite figürlerinden maddi destek haberi alabilirsiniz. Maaşınız ile ilgili patronunuzla görüşecekseniz, hafta içi ihtiyacınız olan cesaret ve ataklığı bulacak, kendinizi etkin bir biçimde ifade edebileceksiniz. Ancak hafta sonu arkadaş çevreniz ya da üyesi olduğunuz klüpler ile ilgili harcamalarınız artabilir, arkadaşlarınıza maddi destek olmak zorunda kalabilirsiniz. Çevrenizden bazı kişilerle aranızda maddi konulu anlaşmazlıklar, fikir ayrılıkları yaşanabilir. Bu sizde karamsarlık ve engellenmişlik hisleri yaratabilir. Israrcı ve inatçı davranışlardan uzak durmanızda fayda var.

Kova Burcu ve Yükselen Kova

 Pazartesi Güneş Kova burcuna geçmekte; bir ay boyunca genel ve fiziki sağlık durumunuz, tüm ikili ilişkileriniz mercek altında olacak. Geçtiğimiz dönemde daha yalnız kalmaya ve izole yaşamaya, hatta kontrolünüz dışında gelişmiş durumlarla uğraşmak zorunda kaldınız; şimdi ise kendinizi daha güvenli olarak ortaya koyabileceğiniz bir dönem başlıyor. Hayat felsefenizi, güvenle ve cesaretle savunabileceksiniz, fikirlerinizi ortaya koyabileceksiniz. Özellikle hafta arası yurtdışı, hukuk, eğitim, medya, seyahat ve pazarlama konularında etkin ataklar ve iletişim kurma konusunda başarılı olacaksınız. Bu alanlarda yaratıcılığınız size güven verecek. Haftasonu, kariyerinizde ve otorite figürleri ile aranızda bazı tatsızlıklar, aksilikler sizi karamsarlığa sürükleyebilir. Ebebeyn konularında problemler yaşayabilir, patronlarınızla olan görüşmelerinizde istediklerinizi elde edemeyebilirsiniz. Bazı aksilikler duruşunuzda güvensizlik yaratabilir. İnatçı ve ısrarcı tavırlardan uzak durmakta fayda var. Bu şekilde bu etkileri atlatabilirsiniz. 

Balık Burcu ve Yükselen Balık

Pazartesi Güneş Kova burcuna geçmekte; bir ay boyunca bilinçaltınız ve psikolojiniz mercek altında olacak. Geçtiğimiz dönemdeki hareketli sosyal yaşamanız, bir süreliğine yerine yalnızlığa bırakacaktır. Bu dönem kendinizi dinlemek isteyebilir, bazı sağlık problemleri ile uğraşmak durumunda kalabilirsiniz. Kontrolünüz dışında gelişebilecek durumlar, kendinizi ortaya koymanıza engel olabilir. Hafta arası bazı maddi konularda hiç beklemediğiniz yerlerden destekler var. Bazı maddi sorunlar sorunsuz kendiliğinden çözülebilir. Sanat ile uğraşanlar için ise oldukça başarılı günler. İçsel doğuşlar, rüyalar artabilir. Hafta sonu ise yurtdışı, hukuk, eğitim, seyahat, medya ve pazarlama konularında bazı üzeri kapatılmış sorunlar, tekrar ortaya dökülebilir. Uzak akrabalar ile ilgili bazı can sıkıcı haberler alabilirsiniz. Hayata bakışınızda karamsarlık ve engellenmişlik hissetmek, sizi yalnızlığa itebilir. Bu günlerde enerjinizi düşürmemek adına araştırma, okuma ve ruhani çalışmalar size yardımcı olacaktır. İnatçı ve ısrarcı tavırlardan uzak durmakta fayda var..







Astrolozi


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder