5 Ocak 2014 Pazar

5 Ocak 2014 - Astrolozi


Ay, haftanın son gününe, Balık burcunda ve Neptün ile kolkola giriyor. Olağanüstü duyarlı, ,dealist ve ileriyi görebilen davranışlarla, sezgilerimiz son derece açık ve gerçekleri de reddedebilecek kadar Do Kişot'vari bir hava olacaktır üzerimizde. Gün içinde arasıra tutabilecek inatçılığımız haricinde genelde iyi huylu ve geçinilmesi gayet kolay biri olup çıkabiliriz.  Bir kararı vermenin tüm sorumluluğunu taşımak ağır gelebileceği gibi, sıkı sık tavsiyeler alma ihtiyacı duyabiliriz. Gün içinde çeremizdekilere yardım etmeye yönelik uğraşlar içine girebiliriz. Özellikle müzik, edebiyat olmak üzere, diğer sanat dalları da ilgimizi çekecektir. Sabah erken saatlerde kendimizi oldukça romantik ve bir o kadar da şefkat ve merhamet dolu hissedebiliriz.

Öğleye doğru Ay, Chiron ile bir kavuşum yapacak. Eğer haritalarımızda ters etkiler yoksa, ruhani ve meditatif çalışmalar bize oldukça iyi gelecektir; kendi kendimize enerjimizle şifa olabilir, zor haftanın etkilerini geçirmeye çalışabiliriz. Farkındalık ve idrak yolunda, sanki kareler yerlerine oturuyormuş gibi hissedebiliriz. Zaten ardından saat 13:52'de oluşacak Ay ve Pluto arasındaki olumlu açı ile de derin duygu  ve hissedişlerimiz canlanacaktır. Karşılaştığımız olayların derinine inmek isteyebilir, duygularımızın gerçek nedenini araştırabiliriz. Bu saatlerde ayrıca daha önce farketmediğimiz bir ilgimizin de açığa çıkması muhtemeldir. Hayatımızdaki defolu yerlerin dönüşümü adına harekete geçme isteği verebilir. Bu saatlerde güzel ve gizemli konulara merak ve araştırma isteği duyabiliriz.

Akşam 20:30 gibi Ay önce Güneş'e olumlu bir açı ardından da Jüpiter'e harika bir üçgen yapacak ve 23:11 gibi de Güneş ve Jüpiter karşıtlığı gerçekleşecek. Güneş'in bu açısını gün boyu ve yarın hissetmek mümkün. Akşamüstü saatlerinde özellikle kadın erkek ve otorite figürleri ile olan ilişkiler için olumlu enerjiler var; yardımlaşma, çevreden destek alma, bilgi paylaşımları, fikirlerimize onay alma gibi konularda olumlu etkiler. Ancak geceye doğru iş biraz bıçak sırtına dönüşüyor. Akşam Güneş ve jüpiter arasındaki görünümün iki potansiyeli mevcut. Ruh halimiz mutlu ve herşeyin yolunda olduğunu hisseder durumda olabilir; hatta pembe gözlükler ardından sanki sorunlarımızdan izole hissedebiliriz kendimizi. Diğer taraftan da kendimize olan güvenimizi fazlaca hatta orantısızca arttırabileceğinden, kibir ile gururu abartabileceğinden, çevremizdekiler tarafından ortaya koyulabilecek herhangi bir negatif enerji karşısında, ters algılayabilir ve ego mücadelelerine girişebiliriz. Bir kaç gün süre ile fazla para harcamaya ve müsriflik yapmaya, özellikle lükse düşkün olmaya meyilli olabiliriz. Bu süre içinde kendimizi çok fazla aşan işlerde bulunmamaya ve yerine getiremeyeceğimiz sözler söylememeye özellikle dikkat etsek hiç fena olmaz. Küçük dağları ben yarattım havaları, etrafımızda ters etkiler yaratabilir..


Astrolozi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder