26 Ocak 2014 Pazar

26 Ocak 2014 - Astrolozi



Haftanın son gününe, Ay'ın boşluktaki hareketi ile giriyoruz. 05:12'de Yay burcuna geçişi ile Pazar gününe olumlu hayat bakışı ve iyimserlik gözlükleri ile uyanmak mümkün. Neşe ve yaşam sevinciyle dolu, her türlü sorunun bir şekilde lehimize sonuçlanacağına inanarak, hatta sorunlarla vakit kaybetmekten ve karamsar insanlardan kaçarak bir gün geçireceğiz. Yardımlaşma, sıcak ve samimi davranışlar günün ana başlıkları olabilir. 

12:03'te Ay'ın Neptün ile bir karesi var; günün tek zorlayıcı açısı diyebiliriz. Hayalleri ve hafızadaki birikimleri ön plana çıkaran bir transit. Eski bakış açıları, önyargılar, şartlanmalar gerçeklerden daha önemli bir duruma yükselebilir. Aslında yalan bir hayal dünyasına düşürebilir bizi. Merhamet ve şefkat hislerimiz tavan yapabilir ki bu durumda suistimal edilebilmemiz de kolaylaşabilir. Bu saatlerde bir şeye karar vermek, bir iş girişiminde bulunmak veya hayati önem taşıyan konularda adım atmak için kesinlikle uygun değildir. Yanlış yönlendirici bir etkidir. Bu tars girişimler için saat 16:22'yi beklemek daha uygun olacaktır.

16:22'de Ay, Güneş ile olumlu bir açı gerçekleştirecek. Öğle saatlerindeki kafa karışıklıklarının ardından, olayların kargaşası içinde bulunsak bile, duygularımızın önüne geçerek, nötr durabileceğimiz bir zaman dilimi olacaktır. En azından duygularımızı kontrol ederek bizi boğmalarına fırsat vermez, böylece daha dingin bir halde olaylara konsantre olabiliriz. Erken - kadın ve özellikle otorite figürleri ile olan ilişkilerimizde destekleyici etkiler verebilir. Arkadşlık ve dostluğun yararlarının görüldüğü bir akşam üzeri yaşayabiliriz.

20:57'de ise Ay, Uranüs'e harika bir üçgen açı yapacak. Farklı ve değişik insanlarla tanışmak, her zamanki gibi olmayan ortamlarda bulunmak, yeni hayat tecrübeleri ile canlanmak ve en önemlisi kendini bulmak adına güzel bir akşam, haftanın son gecesi. Cesaret, ataklık, bir şeyleri değiştirme isteği içimizde kabarabilir. 


Astrolozi


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder