4 Ocak 2014 Cumartesi

5 Ocak - 11 Ocak 2014 Haftası ve Burçlar - Astrolozi




Koç Burcu ve Yükselen KoçY
Haftaya geçen hafta gibi olmasa da yine sert etkilerle giriyoruz; ev ve kariyer alanlarında oluşabilecek sorumlulukların abartılı dışa vurumuna dikkat etmenizde fayda var. Otorite figürleri ile oluşabilecek ego sürtüşmeleri ya da bu alanlarda müsrifliğe kaçabilecek harcamalar sorun yaratabilir. Kariyerinizde ve ikili ilişkilerinizde agresyon yaratmak size zarar getirebilir, düşüncesizce sarfedilebilecek sözler sorun yaratabilir. Taşınma işiniz ya da imzalamanız gereken bazı anlaşmalarda sorun çıkabilir. Hafta ortası ise kendinizi daha rahat hissedebileceğiniz ve ifade edebileceksiniz. Kariyerinizde beklediğiniz bir destek bu hafta gelebilir. Kredi, vergi, borç, bonus gibi konularda yardım alabilirsiniz. İş hayatınızda oluşmuş olan bazı ilişki problemlerini çözme fırsatı yakalayabilecek, otorite figürleri ile olan konularınıza çözüm bulma şansı elde edebileceksiniz. Hafta sonu Merkür, 1 Şubat'a kadar kalacağı Kova burcuna geçiyor. Sosyal çevreniz, Merkür sayesinde hareketlenebilir, bazı klüp, dernek gibi grup çalışmalarına katılabilirsiniz. Arkadaş çevrenizde fikirlerinizle daha öne çıkabilirsiniz ama lütfen inatçılık ya da soğukluk gibi davranışlar sergilemeyin

Boğa Burcu ve Yükselen Boğa
Haftaya geçen hafta gibi olmasa da yine sert etkilerle giriyoruz; akrabalar, iletişim, eğitim, hukuk,medya ve yayıncılık alanlarında oluşabilecek, abartılı davranışlar, aşırı iyimserlik, müsriflik ilişkilerinizde sorun yaratabilir. Hafta başı mümkünse bu konularda aşırı uçlara kaçmayın; çalışma ve günlük hayatınızda dengede kalmaya özen gösterin. Yoğunluktan dolayı bazı sağlık sorunları yaşayabilirsiniz. İletişim cihazlarınızda sorun çıkabilir. Müşterilerinizle, yardımcılarınızla varsa evcil hayvanlarınızla ilgili çıkabilecek problemleri abartmamakta fayda var. Hafta ortası ise yurtdışı, hukuk ve eğitim konularında alabileceğiniz destekler moralinizi yerine getirebilir. Ortaklarınız ya da eşinizden bu alanlarda yardım var. Alacağınız bir danışmanlık ya da bir fikir size bu alanlarda yardımcı olacaktır. Yurtdışı kaynaklı bir ortaklık kurmaya karar verebilir, eğitim, iletişim, hukuk veya medya alanlarındaki geçmiş bazı sorunlarınıza bu dönemde artık cevap bulabilirsiniz. Hafta sonu Merkür 1 Şubat'a kadar kalacağı Kova burcuna giriyor; kariyer alanında iletişim şekliniz öne çıkacaktır. İş konularında dahi fikirler aklınıza gelebilir. Ancak mümkünse bu süre içinde ototrite figürleri ile inatlaşma içine girmeyin. Özellikle iş görüşmelerinizde sıradışı tavır sergileyip başarı elde edebilirsiniz..

İkizler Burcu ve Yükselen İkizler
Haftaya geçen hafta gibi olmasa da yine sert etkilerle giriyoruz; ortaklaşa gelirler, kredi, miras, vergi, sigorta, borç alanlarında harcamalara dikkat etmeniz gerek. Ummadığınız bir borç fazladan harcamaya neden olacaktır. Spekilatif piyasalarda bu hafta pek şanslı değilsiniz. Eğlence ya da hobileriniz ile ilgili harcamaları mümkünse abartmayın. Alışverişlerinizde müşriflikten uzak durmanız yarar sağlayacaktır; yanlışlıkla bir ürüne gereğinden fazla ücret ödeyebilirsiniz. Eski kredi başvurularınızdan cevap gelebilir. Çocuklarınız ve sevgilinizle ilgili olarak harcamalar doğabilir. Hafta arası ise yüzünüz çalışma hayatınızdan yana gülecektir. İş arkadaşlarınız veya yardımcılarınızdan yarar sağlama olağanız mevcut. kredi, ya da borç konularında size destek olacaklar. Sağlık konularında da güzel haberler alabilirsiniz. Miras ile ilgili işlerinizde bazı bürokratik işleriniz olumlu ilerleyebilir. Hafta sonu Merkür, 1 Şubat'a kadar kalacağı Kova burcuna giriyor; yurtdışı, hukuk, eğitim, medya işlerinizde iletişim hareketlenecek. Bu alanlarda kendinizi sıradışı ifade etme fırsatı yakalayabileceksiniz. İthalat - ihracat, pazarlama ve halkla ilişkiler konularında dahiyane fikirler size yarar sağlayabilir. Mümkünse fikirsel ve iletişimsel inatlaşmalara girmemenizde fayda var. Özellikle internet ve medya alanlarında güzel başarılar elde etmek mümkün olacaktır.

Yengeç Burcu ve Yükselen Yengeç

Haftaya geçen hafta gibi olmasa da yine sert etkilerle giriyoruz; genel ve fiziki sağlığınızda problemler ve tüm ilişkilerinizde ego ve kimlik mücadeleleri yaşayabilirsiniz. İhtiyacınız olan duygusal desteği hafta başı partmerinizden bulmanız pek mümkün değil. Aile ve evinizde bazı problemler yaşayabilirsiniz; fazladan masraflar çıkabilir. Olayları abartmadan çözüme gitmek, uygun olur. Yeni ortaklıklar, taşınma işleri ya da bazı anlaşmalar için hafta başı, uygun zamanlar değil. Hafta ortası ise ikili ilişkilerden yana daha olumlu enerjiler barındırıyor. Aşk, çocuklar ve bazı yetenekleriniz ile ilgili olarak danışmanlık alabilir ve başkalarının fikirlerinden yarar sağlayabilirsiniz. Sanat ile uğraşanlar, ortak çalışmalardan fayda görebilirler. Bazı flörtler evlilik kararı alabilirler; ancak bu konu ile ilgili 31 Ocak'ı beklemekte fayda var. Hafta sonu Merkür, 1 Şubat'a kadar kalacağı Kova burcunua geçiyor; ortaklaşa gelirler, kredi, borç, miras, vergi ve sigorta işlerinizde iletişim trafiğiniz artacaktır. Bu dönemde harcamalara ayrı bir dikkat göstermeniz gerekebilir. Gerekli başvuruları yapmak için de uygun bir dönem diyebiliriz. Hesaplarınıza ve bütçenize analiz yapmak için de bu süreyi verimli kullanabilirsiniz. Hesaplarınızı ve bütçe


Aslan Burcu ve Yükselen Aslan

Haftaya geçen hafta gibi olmasa da yine sert etkilerle giriyoruz; çalışma ve günlük hayatınızda, iş arkadaşlarınız ve yardımcılarınızla, müşterilerinizle bazı iletişim problmleri yaşamak hafta başı mümkün. Kontrolünüz dışında gelişebilecek bazı olaylar canınızı sıkabilir. Sağlığınıza özellikle bir iki gün dikkat edin. Seyahat, eğitim ve yayıncılık alanlarında ve yakın akrabalar, komşuları ile problem yaşanabilir. Olayları abartmamaya özen gösterin. Gizli saklı bazı olaylar önünüze dökülebilir. Hafta ortası ise kendinizi bulunduğunuz ortamda daha rahat hissedebilirsiniz. Günlük işlerinizde destek bulmak, eski iş arkadaşlarınızla karşılaşmak, bir gayrimenkul ile ilgili bürokratik işlemleri halletmek mümkün olabilir. Sağlık probleminiz varsa ailenizden destek alabileceksiniz. Bazı kötü alışkanlıklardan kurtulmak adına da bir programa başlamak bu hafta mümkün. Çalışma ortamınızda elinizde bazı işleri başarı ile bitirebilmeniz mümkün. Bir süredir problem yaşadağınız müşterilerinizle aranızı düzeltebilirsiniz. Hafta sonu Merkür, 1 Şubat'a kadar kalacağı Kova burcuna giriyor; ikili ilişkiler, ortaklıklar ve evlilik alanlarında iletişim trafiğiniz artacaktır. Bu dönemde bazı kontratlar, anlaşmalar belki taşınma işleri öne çıkabilir. Rakiplerinizle mümkünse inatlaşmaya girmeyin. İkili ilişkilerde soğukluk yaratmak, işlerinizi aksatabilir. Bu dönemde ilişkilerinizde tartışmalardan uzak durmakta fayda var.

Başak Burcu ve Yükselen Başak

Haftaya geçen hafta gibi olmasa da yine sert etkilerle giriyoruz; aşk, çocuklar, eğlence ve yetenekleriniz ile ilgili mümkünse abartılara yer vermemenizde fayda var. Bu konularda aşırı iyimserlik, bazı maddi harcamalara neden olabilir; mümkünse keyif için yapılan harcamalarınızda dikkatli olun. Eski sevgilinizle karşılaşmak, eski bir hobinizle tekrar ilgilenmeye karar vermek bu dönemde mümkün. Arkadaş gubunuza yeni arkadaşlar katılabilir. Yeni aşk ilişkileri için mümkünse 31 Ocak'ı bekleyin. Bu dönemde iyice araştırmadan yaptığınız bir alışverişte ederinden fazla para ödemeniz mümkün. Hafta ortası ise çocuğunuz veya yetenekleriniz, hobileriniz ile ilgili eğitim haberleri duyabilir, bu konuda karar verebilirsiniz. Sevgiliniz ile kısa bir seyahate çıkmak, yazılarınızda yaratıcılığınızı kullanabilmek hafta arası mümkün. Eski sevgilinizle ya da arkadaşınızla, konuşarak bazı anlaşmazlıkları çözebilme fırsatı da yakalayabilirsiniz. Yakın akrabalar ve komşularla sanatsal faaliyetlerde bulunmak, sinema ve tiyatro gibi aktivitelere katılmak için de uygun günler.. Hafta sonu Merkür, 1 Şubat'a kadar kalacağı Kova burcuna geçiyor. Çalışma ve günlük hayatınızda iletişim trafiğiniz artacaktır. Yeni ve sıradışı projeler ile ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz. Sağlık ve egzersiz programlarınızda tembellik yapmamaya özen gösterin. Bu dönemde sıradışı müşterilerle çalışmak zorunda kalabilirsiniz. İş arkadaşlarınızla ilişkilerinizde soğukluk ve inatçılık göstermemeye özen göstermenizde fayda var. Medya ve interneti çalışma hayatınızda kullanmak size yarar sağlayabilir.


Terazi Burcu ve Yükselen Terazi

Haftaya geçen hafta gibi olmasa da yine sert etkilerle giriyoruz; ev ve ailenisle ilgili bazı tartışmalar, fikir ayrılıkları hafta başı agresyon yaratabilir. Ebebeyn ile bazı anlaşmazlıklara çözüm bulabilirsiniz. İş ve kariyer konuları bu dönemde stres yaratabilir. Bu dönemde ilişkilerinizde dengeyi sağlayabilmek size yeni iş fırsatları da getirecektir. Aile arasında çözümsüz kalan bazı konular tekrar ortaya çıkabilir. Aşırı iyimserliğe kaçmadan ve olayları abartmadan, olayları çözmeye çalışın. Bir kaç gün ego ve kimlik çatışmalarından uzak durmanızda fayda var. Hafta ortası özellikle evden çalışanlar için olumlu enerjiler barındırıyor. Eviniz ya da bir gayrimenkulünüz ile ilgili gelir elde edebilmek, evle ilgili bir revizyon kararı vermek, aile arasında değerinizin anlaşılması mümkün. Hafta sonu Merkür, 1 Şubat'a kadar kalacağı Kova burcuna geçiyor; aşk, çocuklar, eğlence hayatınız ve spekilatif alanlardaki iletişim trafiğiniz öne çıkacaktır. Bu dönemde sıradışı arkadaşlar edinmek, bebek sahibi olmak isteyenler için değişik yöntemler denemek, yetenekleriniz ve hobileriniz ile ilgili bilgi edinmek için bu dönem çok uygun.. Ani bir aşk ilişkisinin içinde de bulabilirsiniz kendinizi; ancak bu tip ilikşkiler için mümkünse Venüs retrosu nedeniyle dikkatli davranmakta fayda var.

Akrep Burcu ve Yükselen Akrep

Haftaya geçen hafta gibi olmasa da yine sert etkilerle giriyoruz; hafta başı, yakın akrabalar, komşular, iletişim, ulaşım, yayıncılık, seyahat konularında abartılı durumlarla karşılaşmanız mümkün. Bu alanlardaki bazı girişimleriniz, detayları atlamanızdan ötürü aksilikler yaşatabilir. Kontrolünüz dışındaki bazı gelişmeler sizi yorabilir. Bu aksilikler yüzünden stres yaşayabilirsiniz. Aşırı iyimserlik ya da önlem almamanız size sorun çıkarabilir. Seyahat ve medya konularındaki girişimlerinizde, detayları atlamamaya, akrabalar ve komşularla problemlerinizde olayları büyütmemeye özen gösterin. Yoğun iletişim ve yoğun beraberlikler sizde bazı rahatsızlıklar oluşmasına da neden olabilir; özellikle grip salgınına dikkat etmekte fayda var. Hafta ortası kendinizi daha iyi ifade edebilme ve bilinçli davranabilme fırsatları yakalayabileceksiniz. Sorumluluklarınızı üstlenerek, yukarıdaki alanlardaki problemlerinize çözüm bulmanız muhtemel. Kararlı ve sistemli davranışlar, sorunlarınızı halletmekte yarar sağlayacaktır. Hafta sonu Merkür, 1 Şubat'a kadar kalacağı Kova burcuna geçiyor; ev ve aile alanlarında iletişim trafiğiniz artacaktır. Eviniz ile ilgili bazı değişim, revizyon işleri önem kazanabilir. Evinizde bu dönemde sıradışı misafirler ağırlamak, bazı hukuksal konularınıza çözüm bulmak Merkür'ün bu hareketinde mümkün olabilir.

Yay Burcu ve Yükselen Yay

Haftaya geçen hafta gibi olmasa da yine sert etkilerle giriyoruz; hafta başı harcamalarınıza dikkat etmeniz gerekmekte. Gözünüzden kaçmış bir ödeme sorun çıkarabilir. Bu dönemde mümkünse arkadaş çevresi ile maddi ilişkilere girmeyin. Arkadaşlarınız yüzünden maddi zarara girebilirsiniz. Kariyerinizden elde ettiğiniz gelirinizde, vergi, sigorta ya da bazı borçlar ile ilgili azalma görülebilir. Bütçenizde, hesaplarınızda daha dikkatli olmak hata yapmanıza engel olacaktır. Hafta ortası, beklediğiniz bir ödemede, kontrolünüz dışında gecikme olacağı haberine hazır olun. Daha önce kaybetmiş olduğunuz bir eşyanızı bu günlerde bulmanız da mümkün. Maddi konularda bazı çözümler üretebilmek de hafta arası mümkün. Alışverişlerinizde hatalı davranışlardan uzak durun. Hafta sonu Merkür, 1 Şubat'a kadar kalacağı Kova burcuna geçiyor; kardeşler, komşular, eğitim, seyahat, ulaşım, medya ve yayıncılık alanlarında iletişim trafiğiniz artacak. Yakın çevrenizle sıradışı aktivitelere katılmak, kitap yazmaya başlamak, özellikle internet üzerinden çalışmaya başlamak adına güzel bir dönem var önünüzde; teknoloji ile daha fazla içli dışlı olacaksınız. Kısa seyahat kararı verebilir, kardeşlerinizle daha fazla iletişimde olabilirsiniz; ilişkilerinizde inattan ve soğuk tavırlardan uzak durmanızda fayda var.a

Oğlak Burcu ve Yükselen Oğlak

Haftaya geçen hafta gibi olmasa da yine sert etkilerle giriyoruz; hafta başı özellikle ikili ilişkiler, ortaklıklar ve evlilik konularında abartılı kişilik ve ego çatışmalarına girmekten uzak durun. Sözleşmelerde, kontratlarda detayları atlamamak adına daha dikkatli olmalısınız. Özellikle yurtdışı, hukuk, eğitim, medya, pazarlama alanlarında yapacağınız anlaşmalarda problem çıkabilir, detayları atlamamaya özen gösterin. İkili ilişkilerde hayata bakışınız açısından fikir ayrılıkları yaşayabilirsiniz. Varsa eski eşiniz ya da ortağınızla tekrar karşılaşmanız mümkün. Hafta ortası bir süredi sorun yaşadığınız sosyal çevreniz ile daha olumlu ilişkiler kurmak mümkün. Bazı eski arkadaşlarınızla yaşamış olduğunuz problemleri düzeltme şansı bulabilirsiniz. Bir süredir bulamadığınız arkadaş desteği bu hafta ortası size ulaşabilir. Hafta sonu Merkür, 1 Şubat'a kadar kalacağı Kova burcuna geçiyor. Maddi konulardaki iletişim trafiğiniz canlanacak. Bir grup aktivitesinden ya da sıradışı veya teknoloji ile ilgili bir konudan gelir elde etmeniz mümkün. İşler biraz ağır da ilerlese sorumluluklarınızı üstlenerek sistemli ve sabırlı çalışma size gelir sağlayacaktır.

Kova Burcu ve Yükselen Kova

Haftaya geçen hafta gibi olmasa da yine sert etkilerle giriyoruz; kontrolünüz dışındaki bazı gelişmeler, günlük ve çalışma hayatınzda, hafta başı size sorun çıkarabilir. Özellikle gizli saklı bazı işler, iyimserliğinizden ötürü gereğinden fazla büyüyebilir; daha dikkatli ve sistemli olarak detayları atlamamlısınız. Özellikle hafta başı sağlığınıza dikkat edin. Yurtdışı, hukuk, eğitim, iletişim, medya, pazarlama konularında bazı problemlerle karşılaşabilirsiniz. Çalışma arkadaşlarınızla problem yaşamamaya ve varsa evcil hayvanlarınıza daha dikkatli olun. Hafta ortası kariyer alanında önceden gelen bazı problemlerinizi çözüme ulaştırabilme fırsatı bulabilirsiniz. Özellikle kadın otorite figürleri ile olan ilişkilerinizde yapıcı gelişmeler yaşanabilir. Sanat ile uğraşıyorsanız bu dönemi verimli değerlendirebilmek mümkün; kalıcı eserlere imza atmanız mümkün. Hafta sonu Merkür, 1 Şubat'a kadar kalacağı burcunuza geçiyor. Farklı iletişim tarzınız ve üstün zekanız oldukça öne çıkacaktır. İlişkilerinizi dahiyane fikirlerle ele almak ve bu dönemde sağlık kontrolleri, check-up'larla uğraşmak adına uygun bir döneme girdiniz. Bu dönemde grup ve ekip çalışmaları öne çıkabileceği gibi bu tarz girişimlerde yeteneklerinizi öne çıkarabilmeniz mümkün olacaktır.

Balık Burcu ve Yükselen Balık

Haftaya geçen hafta gibi olmasa da yine sert etkilerle giriyoruz; sosyal çevreniz, eğlence hayatınız bu dönemde öne çıkacak konular. Eski bazı arkadaş gruplarınız ile tekrar zaman geçirebilirsiniz. Problemli olan eski bazı arkadaşlıklarınızda sonlanmalar yaşanabileceği gibi arkadaş çevrenizden destekler de bulabilirsiniz. Yalnız hafta başı bu alandaki harcamalara dikkat edin. Bazı borçlar sorun yaratabilir. Aşklar ve çocuklar konusunda abartılı davranışlardan ve yüksek egodan mümkünse uzak durun. Abartılı her durum problem yaratabilir. Hafta ortası yurtdışı, hukuk, eğitim, medya ve pazarlama alanlarında grup çalışmalarının faydasını görebilirsiniz; bu alanlardaki çalışmalardan gelir sağlayabilirsiniz. Bu dönemde hamile olanlar kendilerine daha fazla özen göstermeli. Yaratıcılığınızın, aşka, çocuklara olan ilginizin tavan yapacağı bir hafta olacak. Arkadaş çevrenizle bir eğitim programına katılmaya, uzun bir seyahate çıkmaya dini ve felsefe türü konulara olan ilginiz artabilir. Hafta sonu Merkür, 1 Şubat'a kadar kalacağı Kova burcuna geçiyor. Bu dönemde bazı kötü alışkanlıklarınızdan kurtulmaya karar verebilir, işlerinizi daha kapalı kapılar ardından sürdürmek isteyebilirsiniz. Bu dönemde daha fazla yanlız kalmak isteyebilir ve fikirlerinizi kendinize saklayabilirsiniz. Özellikle grip salgınına karşı dikkatli olmakta ve sağlığa özen göstermekte fayda var.







Astrolozi


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder