15 Ocak 2014 Çarşamba

15 Ocak 2014 - Astrolozi




Güne, Ay'ın Yengeç burcundaki hareketi iel giriyoruz. Oldukça utangaç, duygusal, hassas olduğumuz gibi gel - git duygular sayesinde enerjimizde iniz ve çıkışların olduğu bir gün var önümüzde. Duygusal hareketler bugün bizi idare edecektir. Geçmiş ve ailevi konulara olan ilgimiz bugün artabilir.

Güne başlangıcın hemen ardından 02:07'de Ay önce Pluto ile bir karşıtlık sergileyecek. Bu saatlerde duygularımız oldukça derin ve dengesiz biçimde olabilir İlişkilerimizde çekişmelere neden olabilir bu görünüm. Neyse ki çoğumuzun uykuda olacağı saatler, zira düşünceli ve bilinçli davranmak oldukça zorlaşabilir. Suçluluk, koskançlık, aşırı sahiplenme, diğer yandan hepsinden kurtulma isteği, güçlü gerginlikler yaşatabilir. 07:06 gibi Ay, Jüpiter ile kavuşuyor;  sabah saatlerinde düşünceler yaşamın anlam ve derinliği üzerine kayabilir. Manevi veya hissedişe bağlı konulara ilgi artacaktır. Akıl mantık yerine sezgilere ve 6. hisse kulak verebiliriz. Kitap bilgilerine kapalı olacağımız bir kaç saat diyebiliriz. Bu kısa süre içinde her şeyin yolunda olduğunu hissetmek, endişe ve korku duygularından tamamen uzaklaşmış olmak, kendine güvenmek, başkalarına ve kendine karşı daha toleranslı olmak, ters hareketlerden bile rahatsız olmayıp onları güzele çekebilmek, mücadele etmekten uzak durabilmek de mümkündür. Yurtdışı, hukuk, eğitim, medya, internet ve pazarlama alanlarında işlerimizin yoğunlaşabileceği bir sabah da olabilir.

Öğleden sonra 14:02'de Ay, Mars'a sert bir kare yapacak. Öğleden sonra adeta kavga, gerginlik, alınganlık, duygusallık, münakaşa ve düşünmeden harekete geçme adına biraz gergin saatler barındırıyor. Bu transitte dikkatli olmazsak kendimize zarar verebiliriz; özellikle kesici aletlerden zarar görebilir, ufak tefek kazalar yaşayabiliriz. Mars'ın Terazi'de ilerlediğine de dikkat edersek ikili ilişkilerimizde kırgınlıklar oluşmamasına ayrı bir özen göstermemiz gerektiğini anlarız. Ardından 16:15 sularında Ay bu kez de Venüs'ün karşısına yerleşiyor. Her istediğimizin kolayca elde edilebileceğini düşüneceğimiz bir zaman dilimi. İsraf ve aşırılık da verebilecek bu zıtlık, satın almadan yemeğe veya konuşmaya kadar bir sürü konuda abartılara yol açabilir. Bu transitin iyi sayılabilecek bir yönü, bi kişi ile aramızda uyumsuzluk varsa bunu ortaya açıkça çıkartmamıza fırsat verecek olmasıdır.

Bol açılı, inişli çıkışlı enerjiler barındıran günün ardından 21:58'de Ay en olumlu açısını Satürn'e bir üçgen olarak yapıyor. Bu saatlerde kolaylıkla duygularımızı kontrol altına alabilir, hayata daha akılcı ve ölçülü bir yaklaşım içine girebiliriz. Zor durumlarla daha rahat göğüs gerebilir, sabretme ve tahammül gösterebilme gücümüz daha yüksek olabilir. Bu saatler otorite figürlerinden destek ve fikir alışverişleri için de oldukça uygundur. Tabii ayrıca geçmiş günlerden söz etmek, geçmiş tecrübelerden faydalanmak ve şimdiki sorularımıza yanıtlar bulmak adına da olumlu bir akşam olacaktır.


Astrolozi




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder