25 Ocak 2014 Cumartesi

26 Ocak - 1 Şubat 2014 Haftası ve Burçlar - Astrolozi




Koç Burcu ve Yükselen Koç
Harektetli bir haftaya giriyoruz. Perşembe günü oluşacak Kova burcundaki Yeni Ay etkisi ile sosyal çevrenizde ve üyesi olduğunuz arkadaş gruplarınızda hareketlilik başlıyor. Kariyerinizden elde ettiğiniz gelir konularında da etki alabilirsiniz. Bazı zorlanmalar sizi rota değişimlerine, yeni başlangıçlara sürükleyebilir. Zira Jüpiter ve Pluto karşıtlığı ve Uranüs'ün her ikisine de kare yapması ile eviniz ve işiniz arasında sıkışabilir, bazı bağımlılıklarınızdan kurtulmak zorunda kalabilirsiniz. Ebebeynniniz ya da aile üyeleri ile aranızda aksilikler yaşanabilir. İş ya da ev değişiklikleri gündeme gelebilir. Venüs retrosununda hafta sonunda sona ermesi ile beraber, kariyer konularında ilişkilerinizde düzelmeler, bazı olayların hızlanmasına neden olacaktır. Bazı kırgınlıklarınız düzelecektir. Hafta sonu Merkür de 6 Nisan'a kadar kalacağı Balık burcuna geçecek. Bu zaman aralığında sizden gizlenmiş baazı haberler, dedikodular ile yüzleşebilirsiniz. Kontrolünüz dışında gelişebilecek bazı iletişimsel problemler yaşayabilirsiniz. Mümkünse bu dönemde rüyalarınıza dikkat edin, yoğunlaşabilir. Özellikle yazışmalarınızı ya da bilgisayar üzerinde dosyalarınızı yedeklemeyi unutmayın.

Boğa Burcu ve Yükselen Boğa
Hareketli bir haftaya giriyoruz. Perşembe günü gerçekleşecek Kova burcundaki Yeni Ay ile kariyer, otorite figürleri ve ebebeyn konularında hareketli günlere hazır olun. Bu alanlarda bazı gelişecek durumlar sizi rota değiştirmeye zorlayabilir, yeni başlangıçlar yapmak zorunda kalabilirsiniz. Jüpiter ve Pluto karşıtlığı ve Uranüs'ün bu noktalara kare açı yapması ile yurtdışı, hukuk, eğitim, medya, internet ve pazarlama konularında sizi zorlayıcı etkiler yaratabilir. Ticari ilişkilerinizde ya da hukuksal konularda beklenmedik durumlar oluşabilir. Kontrolünüz dışında gelişebilecek olaylar sizi zorlayabilir. Hafta sonu Venüs retrosunun sona ermesi ile bu alanlardaki ilişkilerinizde size destekleyici etkileri bir süre sonra verecektir; bu şekilde bazı kırgınlıkları düzeltme fırsatı bulabileceksiniz. Merkür de haftasonu 6 Nisan'a kadar kalacağı Balık burcuna geçiyor; bu dönemde sosyal çevreniz ile iletişiminiz artacaktır. Arkadaşlarınız ile fikir alışverişleri ve görüşmelerden yarar sağlamanız mümkün, ayrıca siz de önerileriniz ile onlara yardımcı olabileceksiniz..

İkizler Burcu ve Yükselen İkizler
Hareketli bir haftaya giriyoruz. Perşembe günü gerçekleşecek Kova burcundaki Yeni Ay ile yurtdışı, hukuk, eğitim, medya, internet ve pazarlama alanlarında hareketli günlere giriyorsunuz.. Ticaret ile uğraşanlar yeni girişimlerde bulunabilirler. Uzak akrabalar ile görüşmeler artabilir. Bu konulardaki bazı zorlanmalar size rota değiştirtebilir. Pluto ve Jüpiter karşıtlığı ve Uranüs'ün bu noktalara kare açı yapması ile bu hafta gelir ve gider dengenize ayrı bir önem gösterin. Kredi, borç, vergi, sigorta konularında beklenmedik durumlar yaşanabilir, bazı arkadaşlarınız yüzünden harcamalarınız artabilir. Kariyerden elde ettiğiniz gelirde beklenmedik kesintiler olması da mümkün. Hafta sonu Venüs retrosunun bitmesi ile önümüzdeki günlerde ortaklaşa gelir konularda daha şanslı olabilceksiniz. Bu haftadan sonra kredi, borç konularında da sonuç elde edebilmek daha basit olabilecek. Merkür de hafta sonu 6 Nisan'a kadar kalacağı Balık burcuna geçiyor. Kariyeriniz ile ilgili iş görüşmeleri, iletişim trafiği, imzalar, toplantılar, otorite figürleri ile fikir alış verişleri yoğun olarak gündeme gelebilir. 

Yengeç Burcu ve Yükselen Yengeç

Hareketli bir haftaya giriyoruz. Perşembe günü gerçekleşecek Kova burcundaki Yeni Ay ile ortaklaşa gelirler, kredi, borç, miras, vergi, sigorta konularında işleriniz de yoğunlaşma yaşayabilirsiniz. Bazı sorlu durumlar size bu konularda rota değişimler yaptırtabilir. Bazılarınızın ameliyat konuları gündeme gelebilir. Jüpiter ve Pluto karşıtlığı ve bu noktalara Uranüs'ün de kare yapması tüm ikili ilişkilerinizde ortaklarınızla ya da eşinizle aranızda problemler yaşamanıza neden olabilir. Ayrılıklar ya da yeni oluşumlar aniden ortaya çıkabilir. Bazı sözleşmelerinizde aksi durumlar yaşanabilir. Hafta arası sakin ve serinkanlı kalmakta fayda var. Hafta sonu Venüs retrosu bitiyor; bunun etkisi ile bu haftadan sonra ikili ilişkilerinizde daha olumlu etkiler yaşayabilirsiniz. Bazı kırgınlıkların bitmesi olası. Merkür de haftasonu 6 Nisan'a kadar kalacağı Balık burcuna geçiyor; bu dönemde yurtdışı, hukuk, eğitim, medya, internet, pazarlama konularında iletişim trafiğiniz artabilir, bilgi peşine düşebilirsiniz. Yurtdışı seyahat ya da bir eğitim programına katılmanız mümkün. Uzak akrabalarınızla da daha fazla bir araya gelebilirsiniz.


Aslan Burcu ve Yükselen Aslan

Hareketli bir haftaya giriyoruz. Perşembe günü gerçekleşecek Kova burcundaki Yeni Ay ile ikili ilişkiler, ortaklıklar ve evliliğiniz ile ilgili yeni gelişmeler yaşayabilir, taşınma ortaklık ya da evlilik kararı alabilirsiniz. Eşinizin ya da ortağınızın problemleri ile uğraşmak zorunda kalabilirsiniz. Bazı zorlanmalar size rota değişileri yaptırtabilir. Jüpiter'in Pluto ile karşıtlığı ve bu noktalara Uranüs'ün kare açı yapması sizi günlük ve çalışma hayatınızda komtrolünüz dışında zorlayabilir ve sağlık problemleri ile de uğraşmak durumunda kalabilirsiniz. Yardımcılarınız ya da evcil hayvanlarınız ile ilgili sorunlar ortaya çıkabilir. Yurtdışı, hukuk, pazarlama ve medya işlerinizde, müşterileriniz ile ilişkilerinizde dahin ve serinkanlı davranmakta fayda var. Haftasonu Venüs retrosu bitiyor; önümüzdeki hafta çalışma hayatınız ile ilgili daha verimli günler yaşamaya başlayabilirsiniz. Çalışma arkadaşlarınız ya da müşterilerinizle kırgınlıklarınızı düzeltme imkanını bulabilirsiniz. Bu haftadan sonra kişisel bakım konularına ağırlık verebilirsiniz. Haftasonu Merkür de 6 Nisan'a kadar kalacağı Balık burcuna geçiyor; ortaklaşa gelir, kredi, miras, vergi, sigorta konularında iletişim trafiğiniz artacaktır. bazı kredi başvurularınız ya da bütçe, muhasebe görüşmeleriniz yoğunlaşabilir..

Başak Burcu ve Yükselen Başak

Hareketli bir haftaya giriyoruz. Perşembe günü gerçekleşecek Kova burcundaki Yeni Ay ile önümüzdeki günlerde günlük ve çalışma hayatınız, iş arkadaşlarınız ve yardımcılarınız, sağlığınız ve varsa evcil hayvanlarınız ile ilgili gelişmelere hazır olun. Çalışma arkadaşlarınız, müşterileriniz ya da yardımcılarınız ile gerginlikten uzak durmanızda fayda var. Bazı zorlanmalar sizi rota değişimine sürükleyebilir. Jüpiter'in Pluto ile karşıtlığı ve bu noktalara Uranüs'ün kare açı yapması, aşk, çocuklar ve yetenekleriniz ile ilgili olarak sizi etkileyebilir. Pek şanslı olduğunu bir haftada değilsiniz. Özellikle spekülatif yatırımlardan uzak durmanızda fayda var. Çocuklarınız ile ilgili bazı harcamalar doğabilir. Hamile olanlar bu hafta kendilerine ayrı bir özen göstermeliler, Arkadaşlarınız ile aranızda bazı problemler yaşanabilir, yaratıcılığınız da maalesef bu hafta pek işinize yaramayabilir. Ancak hafta sonu Venüs retrosunun bitimiyle, önümüzdeki günlerde bu alanlarda kendinizi daha şanslı hissedebilirsiniz ve bazı kırgınlıklarınızı düseltme imkanı bulabilirsiniz. Sanat ile uğraşanlar içinde bu haftadan sonra daha verimli günler başlıyor. Merkür de haftasonu 6 Nisan'a kadar kalacağı Balık burcuna geçiyor; ikili ilişkiler, ortaklıklar ve evlilik konularında iletişim trafiği artıyor. Eşinizle ya da ortağınızla fikir alışverişleri, bazı sözleşmeler, danışmanlık almak ya da taşınma işleri ile uğraşmak bu dönemde mümkün.


Terazi Burcu ve Yükselen Terazi

Hareketli bir haftaya giriyoruz. Perşembe günü gerçekleşecek Kova burcundaki Yeni Ay ile aşk, çocuklar ve yetenekleriniz ile ilgili gelişmeler yaşayabilirsiniz. Bu etki ile yeni bir aşk ya da bir bebek haberi gelebilir. Ancak bazı zorlanmalar da rota değişimlerine sürükleyebilir. Yaratıcılığınız aniden artabilir, yeni ve alışılmadık fikirler aklınıza gelebilir. Jüpiter'in Pluto ile karşıtlığı ve bu noktalara Uranüs'ün kare açı yapması ev, aile ve gayrimenkul ile ilgili konularda ani problemler çıkarabilir. Eviniz ya da kariyeriniz ile ilgili bazı sözleşmeler ya da imzalar size sorun çıkarabilir. Otorite figürleri ile aranızda aksilikler yaşanabilir, ev ve iş arasında kalabilirsiniz. Bu hafta bazı değişimlere direnmemenizde fayda var. Hafta sonu Venüs retrosu bitiyor; önümüzdeki haftadan itibaren ev, aile ve gayrimenkul işlerinizde ilişkileriniz düzelmeye başlayacaktır. Bu şekilde bazı kırgınlıkları da onarmak mümkün olabilir. Merkür de hafta sonu 6 Nisan'a kadar kalacağı Balık burcuna geçiyor; çalışma ve günlük hayatınızda iletişim trafiğiniz artmaya başlayacak. Yardımcılarınız ve çalışma arkadaşlarınız hatta müşterileriniz ile yoğun iletişim halinde olabilirsiniz. İş başvuruları ve iş görüşmeleri artabilir. Bu dönemde sağlık konuları ile ilgilenmek check-up ve kişisel bakım uygulamak için de uygun bir dönem. 

Akrep Burcu ve Yükselen Akrep

Hareketli bir haftaya giriyoruz. Perşembe günü gerçekleşecek Kova burcundaki Yeni Ay ile ev, aile ve gayrimenkuller ile ilgili konularda girişimler söz konusu. Ev almaya, değiştirmeye ya da tadilata karar vermek, aile üyeleri ile ilgili konular önümüzdeki dönemde yoğunlaşabilir. Bazı zorlanmalar bu konularda size rota değişimleri yaptırtabilir. Bazı alışkanlıkları bırakma kararı da verebilirsiniz. Jüpiter'in Pluto ile karşıtlığı ve bu noktalara Uranüs'ün kare açı yapması, iletişim, seyahat, yayıncılık, medya, pazarlama, hukuk konularında size aksilikler yaşatabilir, bazı akrabalarınız ile sorunlar yaşayabilirsiniz. Özellikle iletişim ve ulaşım araçlarınıza dikkat etmekte fayda var. Sağlık problemlerinize de gerekli önemi hafta içi mutlaka verin. Hafta sonu Venüs retrosu bitiyor. önümüzdeki haftadan itibaren, komşularınız, kardeşleriniz veya kuzenlerinizle ilişkinizi, kırgınlıklarınızı düzeltebilir, yeni bir iletişim cihazı almaya, seyahate çıkmaya ya da yazmaya karar verebilirsiniz. Merkür de hafta sonu 6 Nisan'a kadar kalacağı Balık burcuna geçiyor; arkadaşlarınız, sevgiliniz ya da çocuklarınızla ile iletişim trafiğiniz ve fikir alışverişleriniz artacaktır. Yaratılıcığınızı daha fazla ortaya koyabileceksiniz, özellikle yazarlar için, çok olumlu bir dönem var önünüzde..

Yay Burcu ve Yükselen Yay

Hareketli bir haftaya giriyoruz. Perşembe günü gerçekleşecek Kova burcundaki Yeni Ay ile kardeşler, yakın akrabalar, komşular, seyahatler, medya, pazarlama, eğitim, ulaşım konularında gelişmeler yaşayabilirsiniz. Yeni bir iletişim cihazı ya da araba almaya karar vermek, yazmaya başlamak, seyahate ya da bir eğitim programına katılmak, teknolojik aletlere ilgi duymak mümkün. Bazı zorlanmalar sizde rota değişimleri yaratabilir. Jüpiter'in Pluto ile karşıtlığı ve Uranüs'ün bu noktalara kare açı yapması maddi konularda sizi hafta arası zorlayabilir. Çocuklarınız ya da lüks düşkünlüğü ani harcamalar ya da ani ödemelere neden olabilir. Sonradan pişman olmamanız adına dikkatli davranmakta fayda var. Sigorta, vergi ve borç konularında da hafta içi ani durumlar oluşabilir. Spekülatif alanlarda da hafta arası pek şanslı olduğunuz söylenemez. Hafta sonu Venüs retrosu bitiyor; bu haftadan sonraki günlerde maddi geliriniz ile ilgili olarak daha rahatlamanız mümkün. Gelmesi geciken ödemeler de bu dönemde elinize geçecektir. Hafta sonu Merkür de 6 Nisan'a kadar kalacağı Balık burcuna geçiyor; ev, aile ve gayrimenkulleriniz ile ilgili iletişim trafiğiniz artacaktır. Aile içinde fikir alış verişleri, ebebeyn ile ilgili bazı kararlar gündeme gelebilir.

Oğlak Burcu ve Yükselen Oğlak

Hareketli bir haftaya giriyoruz. Perşembe günü gerçekleşecek Kova burcundaki Yeni Ay ile maddi konularda gelişmeler yaşayabilirsiniz. Harcamalarınız artabilir ya da yep yeni gelir fırsatları doğabilir. Bazı zorluklar sizi rota değişimine sürükleyebilir, sorumluluk almanız gerekebilir. Jüpiter'in Pluto ile karşıtlığı ve bu noktalara Uranüs'ün kare açı yapması, hafta arası ikili ilişkiler, ortaklıklar ya da evliliğiniz ile ilgili ani problemlere neden olacaktır. Taşınma işi olanlar için ani sorunlar yaşanabilir. İmza atmanız gereken sözleşme ve anlaşmalar varsa, dikkatli olmanızda fayda var. Aile içinde de aksilikler çıkabilir; mümkün olduğunca yapıcı ve serin kanlı kalmanızı öneririm. Venüs retrosu hafta sonu bitiyor. Bu haftadan sonra kendinizi ikili ilişkilerde daha rahat ifade edebileceksiniz; ama hafta içi lütfen dikkat. Bazı kırgınlıkları önümüzdeki dönem tamir edebilmek mümkün. Hafta sonu Merkür de 6 Nisan'a kadar kalacağı Balık burcuna geçiyor; kardeşlerinizi yakın akrabalarınız ve komşularınızla iletişim trafiği artabilir, seyahat, eğitim, yayıncılık fırsatları doğabilir, fikirlerinizi daha aktif kullanabilirsiniz..

Kova Burcu ve Yükselen Kova

Hareketli bir haftaya giriyoruz. Perşembe günü gerçekleşecek burcunuzdaki Yeni Ay ile tüm ikili ilişkileriniz fiziki ve genel sağlık durumunuzda gelişmeler yaşayabilirsiniz. Yeni fikirler, projeler, ani özgürlük dürtüsü, ikili ilişkilerinizde sizi zorlayabilir. Bu zorlanmalar da sizi rota değişimine sürükleyebilir. Bazı anlaşmala, sözleşmele fırsatları yakalayabilirsiniz. Karar verirken yakın çevrenizin de fikirlerini göz öneünde bulundurmanızda fayda var. Jüpiter'in Pluto ile karşıtlığı ve bu noktalara Uranüs'ün kare açı yapması, hafta arası kontrolünüz dışında bazı olayların yaşanmasına, gizli, saklı bazı olayların ortaya dökülmesine neden olabilir. Çalışma ortamınızda, arkadaşlarınız ile aranızda iletişimsel problemler çıkabilir, bazı müşterilerin ile de sorun yaşayabilirsiniz. Hafta içi sağlık konularına ayrı bir önem gösterin. Evcil hayvanlarınız ile ilgili bazı tatsız gelişmeler oluşabilir. Hafta sonu Venüs retrosu bitiyor; bu haftadan sonra kontrolünüz dışında gelişmiş bazı kırgınlıklara çözüm bulacaksınız, yine de gizli saklı işlerden uzak durmanızda fayda var. Merkür de hafta sonu 6 Nisan'a kadar kalacağı Balık burcuna geçiyor; maddi konularda yeni fikirler üretebilmek, görüşmeler ve fikir alışverişleri yapmak adına uygun bir dönem var önünüzde. Gelirinizi arttırıcı yaratıcı, değişik fikirlerinizi uygulama imkanı bulabilirsiniz. 

Balık Burcu ve Yükselen Balık

Hareketli bir haftaya giriyoruz. Perşembe günü gerçekleşecek Kova burcundaki Yeni Ay ile bir süre yalnız kalmak, fikirlerinizi kendinize saklamak, işlerinizi gizli yürütmek isteyebilirsiniz. Bu arada çevrenisde dönen bazı dolaplar da açığa çıkabilir ve çeşitli konularla yüzleşebilirsiniz. Kötü alışkanlıklardan kurtulmaya karar vermek için bu dönem uygun. Ancak sağlık sorunlarına karşı dikkatli olmanızda fayda var. Bazı zorlanmalar sizi rota değişimlerine sürükleyebilir. Jüpiter'in Pluto ile karşıtlığı ve bu noktalara Uranüs'ün kare açı yapması aşk, çocuklar ve arkadaş çevreniz ile ilgili hafta içi problemlere neden olabilir. Bazı ego sorunları, kendinize fazla güvenmeniz de harcamalarınızı arttırabilir. Spekülatif piyasalardan ve yaratıcılık gerektiren konulardan mümkünse hafta içi uzak durun. Hafta sonu Venüs retrosu bitiyor; bu haftadan sonra sosyal çevrenizdeki ilişkilerinizde oluşmuş kırgınlıklarınızı tamir etme, kariyerinizden elde ettiğiniz gelirle ilgili de yeni imkanlar bulma şansı yakalayabileceksiniz.. Merkür de hafta sonu 6 Nisan'a kadar kalmak üzere burcunuza giriyor; bu dönemde iletişim sizin için oldukça öne çıkacak. Fikir alışverişleri, fikirsel projeler, haber alma, verme ve iletişimin her dalı önem arzedecektir. Koşturmanın ve konuşmanın tavan yapacağı bir dönem var önünüzde.





Astrolozi


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder