11 Mart 2014 Salı

11 Mart 2014 - Astrolozi


Yepyeni bir güne Ay, Yengeç burcundaki harketine devam ederek başlıyor. Duygularımız bugün bizleri ele geçirmek adına hazırda bekliyor; değişken ruh halleri hepimiz üzerinde etkili olabilir. Etrafımızdakileri en az kendimiz kadar koryup kollamak isteyebilir, anaç duygular hissedebiliriz. Korumacılık ve değişik ruh halleri bugünkü ana başlıklar.. Eğer aşırıya kaçmadan bu duyguları kontrollü kullanabilirsek, etrafımıza ve kendimize karşı oldukça anlayışlı ve sezgilerimizin bizi doğru yollara yöneltebileceği bir gün yaşayabiliriz. Aksi halde duygularımızın kurbanı olup, yanlış kararlar da verebilmek mümkün.

Tüm gün etkili olacak Merkür ve Satürn karesi, 08:14'te kesinleşiyor.. Zihinsel kapasiteyi güçlü bir şekilde etkileyici, ancak kötümser ve zorlaştırıcı etkiler verecektir. Bugün gözümüze hiç bir manzara hoş görünmeyebilir. Kusur bulmak, eleştirmek, defoları farketmek, pembe görmekten öok daha kolay olacaktır. Işıklar sanki sönmüş ve hayat loş bir sahnede devam ediyor gibi hissedebiliriz. Fikirsel olumsuzluklar bedenin gerilmesine, çalışmadan yorgunluğa sebep olabilir. Kaygılar, asabiyet artabilir; isteksizlik ve iletişimde yavaşlama görülebilir. Bağırsak, mide, akciğer, dişlerde, kemiklerde ve deride rahatsızlıklar görülebilir. Sistemli, düzenli çalışmak, öğrenmek, iletişim kurmak için iyi bir zaman değil maalesef. Resmi makamlardaki işlerde aksilikler, yavaşlamalar görülebilir.

Hemen korkmamk lazım, zira kısa süreli destekleyici bir Büyük Üçgen imdadımıza yetişecektir. 09:10'da Ay önce Güneş ile, sonradan ise 14:29'da Satürn ile harika üçgenler yapacak.. Birkaç güne kadar etkili olacak Güneş ve Satürn arasındaki olumlu görünüme Ay, bugünden destek veriyor.. Su grubundaki bu görünün, anlayış, sevgi, şefkat hislerindeki artışı, affediciliğin zor durumları çözebileceğini söylüyor.. Özellikle aile, erkek-kadın ve otorite figürleri ile olan ilişkilerimizde kurtarıcı bir etki verecektir. Amaç, yukarıdaki Merkür'ün zor açısını, enerjimizi dikkatli bir şekilde sadece elde etmek istediğimiz konuya yönlendirebilmek. Bu fırstı, hayatımızı gözden geçirmek, alışkanlıklarımızı, evdeki, işteki durumumuzu, yakaladığımız pozisyonları kontrol etmek için kullanabiliriz.

21:50'de Ay son açısını Mars ile bir kareye girerek yapıyor ve ardından boşluğa giriyor. Gündüz etkin olan enerjileri iyi kullanıp, akşam sert ve gergin etkilerden kendimizi koruyabiliriz. Zira, adeta kavga, gerginlik, alınganlık, duygusallık, münakaşa ve düşünmeden kafa kol girişme saatleri diyebilirim. Bu transitte dikkatli olunmazsa, ufak tefek kazalara da açık olabiliriz. Fiziksel efor gerektiren aktiviteler, bu yüksek enerjiyi dengeleyebilir. Aksi halde sanki gerçek biz gider ve ortaya her an saldırmaya hazır bir panter çıkabilir..


Astrolozi



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder