28 Mart 2014 Cuma

28 Mart 2014 - Astrolozi


Haftanın son iş gününe Ay'ın boşluktaki hareketi ile giriyoruz; 02:10'da ise Ay, Balık burcuna ayak basıyor. Duygusal iniş ve çıkışlar, başkalarıyla duygusal bağ kurabilme yeteneği, tabii bu arada sevinç veya mutsuzluk göz yaşları bizi çabuk ele geçirebilecek duygular bugün. Devamlı çevremizdekilerle ilgilenmemiz gerektiğini düşünerek bunun karşılığında da yeterli ilgiyi göremediğimizde oldukça kırılgan olabiliriz. İnsanlara aşırı güven duyma, bize hatalı kararlar verdirtebilir, aman dikkat.

Gün boyu etkili olacak, ancak 07:31'de kesinleşecek olan Merkür ve Pluto arasındaki olumlu etkileşim, dikkat arttırıcı, zommlama yaparak bir şeyin iç yüzünü kavrama özelliğimizi açıcı, gerçeklerin tabaka tabaka içine girerek, gerçek bilgiye ulaşmamızı sağlayacak, derinlerdeki gizemi yansıtabilecek bir transittir. Gizemlere, sırlara, esrarlı obje ve konulara, bilimselliğe bugün her zamankinden fazla ilgi duyacağımız kesin. Kendimizi, zeka ve düşünce yönünden geliştirme, psişik, matematik, ekonomik, genetik, seks, tıp, astroloji gibi derinlikli konuları öğrenmek, araştırmak için çok uygundur. Ayrıca, para, mal, mülk, miras, sigorta gibi konularda görüşmeler yapmak, karar almak veya bunlar amaçlı kısa geziler yapmak mümkün olabilir. İçinden çıkmamız gereken durumlarda yeni yollar keşfedebileceğimiz, fikirlerimizi kesin çözümlere yönlendirebileceğimiz, çıkmazın içinde çıkarı bulup uygulayabileceğimiz bir kolaylık verebilir. Propaganda yapmaya da çok uygundur. Ancak olumsuz yanı, çok inatçı ve düzeltememe endişesi içinde bırakmasıdır. Haklı bile olsak bu tuzağa düşmesek iyi olur.

12:26'da Ay Neptün ile kavuşacak: güçlü bir etki olamsına rağmen kolay farkedilmez. Değişik fantaziler kurdurtabilir hatta aynen yukarıdaki fotoğraftaki gibi özel bir dünya hayal edip orada yaşamak, fark etmeden gerçeklerden kaçmak, rahatlama yollarına kapılmak mümkün.. Kuşkulara ve aldanmaya açık bir gün ortası yaşayacağız. Dalgınlıklara, küçük yanlışlıklara ve sakarlık tipi küçük kazalara sebep olabilir. Bu saatlerde yaratıcılığımız da artacağından en iyisi sanatsal bir konuya ağırlık vererek bu kısa etkinin süresini değerlendirebiliriz. Önemli kararları bu saatlere bırakmamakta fayda var.

20:41'de ise Ay, Jüpiter ile harika bir üçgen açı gerçekleştirecek; bu akşam mutluluk, şans ve olumlu enerjilerin aktif olacağı bir akşam olacak. Çevremizdekilere sıcaklık hissetmek, arkadaşlık duygularının artacağı saatler var önümüzde. Hayatın farklı yönlerine eğilemek, yaşamın gerçeklerini araştırmaya ilgi duymak mümkün. Yabancı kültürler, eğitim, hukuk, seyahat konuları ile ilgilenmek; medya ve pazarlama alanlarında girişimler yapmak adına da uygun bir zaman dilimi..


Astrolozi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder