12 Mart 2014 Çarşamba

12 Mart 2014 - Astrolozi



Ay, güne Yengeç burcunda boşlukta ilerleyerek giriyor. Açısız hareketi 04:08'de Aslan burcuna geçene kadar devam edecek.. Düzen, cesaret ve dayanıklılık, en önemlisi güç ve kontrol isteği bugünkü ana başlıklarımız.. Kendi sorumluluklarımızın altında olmayan konularda bile, görev üstlenme dürtüsü bizi zor durumlarda bırakabilir. Bazen de olayları  fazla hafife almak, panik olmamıza engel olacaktır. Politik yaklaşımlar sergileyerek, kestirmeden kolayca sonuca ulaşabilmek de mümkün.. Bu kontrol isteği, işler tersine dönünce, çabucak kumandayı kaybetmemize ve pes etmemize neden olabilir.

15:56'da Ay ve Venüs karşı karşıya gelecek; Aslan burcunun etkisi ile de her istenilenin kolayca elde edilebileceği gibi bir düşünce verecektir. İnsanlarla kontakt kurma isteğini kamçılayacak bu açı, diğerlerinin duygu ve düşüncelerini göz ardı etmemize neden olabilir. Bazı uyumsuz ilişkilerde dengeyi kurabilmek adına bir fırsat sunsa da, israf ve aşırılık veren bu zıtlık, satın almadan, yemeğe veya konuşmaya kadar abartılara neden olabilir.. Kısacası öğleden sonra etkiler biraz sertleşebilir; tabii bizler dengeyi kuramazsak..

Akşama kadar söz konusu açının etkileri devam edecektir; ilişkilerimizde ve görüşmelerimizde daha dikkatli olmaya özen göstermekte fayda var.. Fikirlerimizi etrafımızdakilere empoze etmekten kaçınmalı, karşımızdakilere karşı biraz daha anlayışlı yaklaşmalıyız. Geceye doğru bu etki hafifleyecek; zira gece yarısı ardından Ay, güzel bir Uranüs üçgenine hazırlanmakta..


Astrolozi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder