29 Mart 2014 Cumartesi

30 Mart - 5 Nisan 2014 Haftası ve Burçlar - Astrolozi




Koç Burcu ve Yükselen Koç
Pazar günü gerçekleşecek olan Yeni Ay, sizleri ikili ilişkiler, ortaklıklar ve evlilik alanlarında harekete geçmeye zorlayacak etkilere sahip. Uranüs'ün etkisiyle mevcut olan düzeninizi değiştirme isteği bu alandaki ilişkilerinizi etkileyebilir. Ani ve düşünmeden harekete geçmekten uzak durmalı, agresyonu abartmamalı ve ihtimalleri iyi değerlendirmelisiniz. Yeni başlangıçlar ya da bitişler aniden oluşabilir. Hafta ortası, Merkür ve Satürn etkileşimi sayesinde, sürüncemede kalan bazı maddi problemlere çözüm şansı oluşabilir. Ayrıca, Venüs, hafta sonu 2 Mayıs'a kadar kalacağı 12. evinizdeki Balık burcuna geçiyor; bu sürede daha fazla yalnız kalmak isteyebilir, ilişkilerinizde ufak düşmanlıklar yaşayabilirsiniz. Mümkün olduğu kadar gizli kapaklı işlerden uzak durmaya özen gösterin. Bu dönemde sevgisizlik hissedeceğinizden kendinizi yanıltıcı hareketlerde bulunabilirsiniz. Sanat ile uğraşanlar için oldukça verimli bir dönem başlamakta...
Boğa Burcu ve Yükselen Boğa
Pazar günü gerçekleşecek Yeni Ay sayesinde, günlük ve çalışma hayatınızda köklü ani değişimler, sağlık durumunuzla ilgili beklenmedik durumlar yaşanabilir. 10 gün süre ile daha içe dönük yaşamanız mümkün Bilinçaltınızdaki endişeler kendinize olan güveninizi sarsabilir. Bu tarz enerjilerden uzak durun ve ihtimalleri dikkatli inceleyin; değişimler sizi korkutmasın.  Sosyal çevrenizin hafta arası size destekleri var, arkadaşlarınızdan aldığınız fikirleri iyi değerlendirin. Hafta sonu Venüs, 2 Mayıs'a kadar kalacağı 11. evinizdeki Balık burcuna geçiyor; sosyal yaşamınızda ilişki trafiği artacak. Bazı arkadaşlarınızın ilginize ihtiyacı doğabilir. Arkadaş çevrenizle sanat ağırlıklı ortamlarda vakit geçirebilirsiniz. Kariyerinizden elde edeceğiniz gelirlerde iyileşmeler yaşayabilirsiniz. Umutlarınızın yeşerdiğine tanık olacaksınız...

İkizler Burcu ve Yükselen İkizler
Pazar günü gerçekleşecek Yeni Ay, özellikle sosyal çevrenizde ani, beklenmedik değişimlere neden olabilir. Alışık olmadığınız gruplar içinde yer alabilirsiniz. Arkadaş çevrenizle iletişiminizde bencillik yapmamaya dikkat edin. Aşk ve çocuklarla ilgili konularda beklenmedik gelişmeler yaşanabilir. Kariyerinizden elde ettiğiniz gelir konusunda da hesapsız durumlar ortaya çıkabilir. Düşünmeden, ani hareketlerden uzak durun ve değişimden korkmayın. Hafta ortası çalışma ve günlük hayatınızda güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz; bir süredir beklediğiniz terfi ya da peşinde koştuğunuz müşteriden sonunda haber var. Sağlık konularınızda da güzel gelişmelere hazır olun. Hafta sonu Venüs, 2 Mayıs'a kadar kalacağı 10. evinizdeki Balık burcuna geçiş yapacak; idealist görüşlerinizi ve yaratıcılığınızı kariyer alanında gösterebilmek adına güzel fırsatlara hazır olun. Sanat ile uğraşanlar için kariyer alanında güzel etkiler var, ayrıca tüm kariyer konularında destekler bulabileceksiniz. Ebebeyn ile ilikilerinizi düzeltebilir ve onlarla vakit geçirebilirsiniz... 

Yengeç Burcu ve Yükselen Yengeç

Pazar günü gerçekleşecek Yeni Ay sayesinde, kariyer alanında ani ve beklenmedik değişimlere hazır olun. Hayat karşı duruşunuz farklılaşabilir. Daha sağlam ve sorumluluk sahibi olmak adına bazı şartlar sizi harekete zorlayabilir. Ebebeyn ve otorite figürleri ile olan ilişkilerinizde agresyondan uzak durun. Ortaklıklar ve tüm ikili işlrinizde de hareketlenmeler olacaktır. Hayatınızın önemli kilometre taşlarında beklenmedik değişimler yaşayabilirsiniz. Hayat size fırsatlar sunacaktır; harekete geçme zamanı. Ancak düşünmeden ve bencilce olabilecek tüm girişimlerden uzak durmanızda fayda var. Hafta ortası aşk, çocuklar ve yetenekleriniz ile ilgili olarak hayata bakışınızı değiştirebilecek güzel gelişmeler yaşanabilir. Sevgilinizle bir seyahat ya da eğitim programı yapabilir, çocuğunuzun okulundan başarı haberleri alabilirsiniz. Hafta sonu, Venüs, 2 Mayıs'a kadar kalacağı 9. evinizdeki Balık burcuna geçiyor; yurt dışı, hukuk, eğitim, medya, interney, pazarlama, seyahat alanlarında müthiş destek etkileri var. Uzun seyahatler yapabilir, uzak akrabalarınızla bir araya gelebilirsiniz. Felsefe ve din konuları ile ilgilenmek bu dönemde keyif verebilir..


Aslan Burcu ve Yükselen Aslan

Pazar günü gerçekleşecek Yeni Ay sayesinde, yurtdışı, hukuk, medya, eğitim, seyahat, pazarlama konularında beklenmedik gelişmeler yaşayacaksınız; bazı fırsatları iyi düşünüp sık eleyerek değerlendirmekte fayda var. Ciddi fırsatlar kapınıza gelebilir. Yabancı, yeni arkadaşlıklar kurabilirsiniz; uzak akrabalarınız ile ilişkilerinizde değişimler yaşayabilirsiniz. Hafta arası ev, aile ve gayrimenkul konularında maddi destekler bulabileceğiniz etkiler mevcut. Beklediğiniz bir kredi, ya da brus, prim sonunda gelebilir; ebebeynlerinizden güzel destekler alabilirsiniz. Hafta sonu, Venüs, 2 Mayıs'a kadar kalacağı 8. evinizdeki Balık burcuna geçiyor; ortaklaşa gelirlerden, ortak girişeceğiniz işlerden güzel yararlar sağlayabilirsiniz. Borç, vergi, sigorta, miras alanlarında, burs, prim, kredi tarzı destekler bulabileceğiniz harika bir dönem var önünüzde. Eşinizin gelirinde de artışlar oluşabilir. Çevrenizle, kıskançlık, hırs gibi ilişkilere girmekten uzak durmanızda fayda var..

Başak Burcu ve Yükselen Başak

Pazar günü gerçekleşecek Yeni Ay sayesinde; ortaklaşa gelirler, kredi, borç, vergi, sigorta, miras, burs prim konularında ani beklenmedik gelişmelere hazır olun.. Harcamalarınızda beklenmedik artışlar, bütçenizi bozabilir. Spiritüel, psikoloji tarzı konulara ilginiz artabilir. Hırs, kin, kıskançlık tarzı tüm negatif duygulardan kendinizi uzak tutmanızda fayda var. Hafta arası kardeşleriniz, komşularınız ya da yakın çevrenizin fikirlerine ihtiyaç duyabilir, eğitim, iletişim, yayıncılık, ulaşım ile ilgili konularda bazı kararlar vermek ve imzalar atmak durumunda kalabilirsiniz. Hafta sonu Venüs, 2 Mayıs'a kadar kalacağı, 7. evinizdeki Balık burcuna geçiş yapıyor; bu dönemde, ortağınız ya da eşiniz ile ilişkinizde olumlu yönde gelişmeler yaşayabilirsiniz. Dargınlıkları ve yanlış anlaşılamları düzeltebilme şansınız var. Önemli ortaklıklara ya da belki evliliğe bir adım daha yakınsınız. İkili ilişkilerden alacağınız destekler bu dönemde size yarar sağlayacaktır.


Terazi Burcu ve Yükselen Terazi

Pazar günü gerçekleşecek Yeni Ay sayesinde, ikili ilişkilerinizde, ortaklıklarınızda veya evliliğinizde ani beklenmedik gelişmelere hazır olun. Mevcut durumu değiştirebilecek etkiler mevcut. İlişkilerinizde dengeyi sağlayabilmek adına artık harekete geçme zamanı.  Profesyonel danışmanlıök ve tavsiyeler almak için de uygun bir dönem. Düşünmeden ani vereceğiniz kararlardan uzak durun. Hafta arası çalışma hayatınızdan bir süredir beklediğiniz maddi kazanımları ele edebilmeniz mümkün; peşinde koştuğunzu bir müşteri sonunda sipariş verebilir, terfi ya da zam alabilirsiniz. Sağlığınız ile ilgili haberler kendinize güveninizi yükseltebilir. Hafta sonu, Venüs, 2 Mayıs'a kadar kalacağı, 6. evinizdeki Balık burcuna geçiyor; bu dönemde çalışma hayatınızda yardımcılarınızdan, çalışma arkadaşlarınızdan faydalı destekler bulabilecek, iş ortamınızdan keyif alacaksınız. bir çalışma arkadaşınızla aşk ilişkisi doğabilir. Belki de be evcil hayvan edinebilirsiniz. Bazı iş arkadaşlarınız ile ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz.

Akrep Burcu ve Yükselen Akrep

Pazar günü gerçekleşecek Yeni Ay sayesinde iş ve çalışma ortamınız ve de sağlığınız ile ilgili konularda ani ve beklenmedik durumlarla karşılaşabilirsiniz Özellikle baş ağrısı önümüzdeki 10 günlük dönemde canınızı sıkabilir. İşinizin, çalışma arkadaşlarınızın ya da yardımcılarınızınızın aniden değişmesi, çalışma ortamında düzeninizi değiştirebilir. Günlük hayatınızdaki tempo artacaktır; agresyondan uzak durmakta fayda var. Hafta ortası aşk, çocuklar veya yetenekleriniz ile ilgili olumlu gelişmeler yaşayabileceğiniz ve iletişimde kendinizi etkili ortaya koyabileceğiniz enerjiler mevcut. Hafta sonu Venüs, 2 Mayıs'a kadar kalacağı, 5. evinizdeki Balık burcuna geçiyor; yaratıcılığınızın artacağı, ışıldıyacağınız bir dönem başlıyor; sanat alanındaki çalışmalarınız fayda sağlayabilir, aşk kapınızı çalabilir ya da bir bebek müjdesi gelebilir. Romatik bir hava hayatınızda bu dönemde etkili olacaktır. Ancak pahalı alışverişlerden uzak durmanızda fayda var, zira lüx tiketim ilginizi çekecek. Spekülatif alanlarda da şans sizinle..

Yay Burcu ve Yükselen Yay

Pazar günü gerçekleşecek Yeni Ay sayesinde, aşk, çocuklar ve yaratıcılığınız ile ilgili ani ve beklenmedik durumlar yaşayabilirsiniz. Sizi şaşırtabilecek bir bebek ya da aşk haberi düzeninizi alt üst edebilir. Eğlence hayatınızda tempo yükselebilir. Çocuklarınız ya da sevgiliniz ile ilgili bir gelişme oluşabilir. Yaratıcılığınız ve yetenekli olduğunuz alanları artık aktive etme zamanı geldi. Hafta arası, evinizde zaman geçirmek, eviniz ile ilgili bazı çözümsüz durumların çözüme ulaşması, ebebeyn ile ilgili bazı probleblemlerde iyileşme gibi gelişmelere hazır olun. Bazı kötü alışkanlıklarınızdan kurtulmak için gerekli kararları alabilirsiniz. Hafta sonu Venüs, 2 Mayıs'a kadar kalacağı, 4. evinizdeki Balık burcuna geçiyor; ev ve aile ortamında keyif verici gelişmeler moralinizi düzeltecektir. Eviniz için alış veriş, gayrimenkul alım-satımı gibi konular gündeme gelebilir. Eviniz ve ailenizle güzel zaman geçirme şansı bulacaksınız; aile içindeki sorunların giderilmesi için uygun bir dönem..

Oğlak Burcu ve Yükselen Oğlak

Pazar günü gerçekleşecek Yeni Ay sayesinde; ev ve kariyer arasında seçim yapmak, denge kurmak zorunda kalabilirsiniz. Aile hayatında ani, beklenmedik gelişmeler, gayrimenkulunüz ile ilgili şaşırtıcı değişimler yaşamanız mümkün. Değişimden korkmamak ve gerekli hamleleri yapmak size yarar sağlayacaktır. Düşünmeden yapacağınız acele kararlardan uzak durun. Değişim size yepyeni şartlar sunabilir. Hafta arası sosyal çevrenizle aranızdaki iletişim trafiği artabilir; beraber eğitim ya da seyahat programları yapabilirsiniz. Yayıncılık, ulaşım, medya konulu umutlarınızda gelişmeler yaşayabilirsiniz. Hafta sonu Venüs, 2 Mayıs 'a kadar kalacağı 3. evinizdeki Balık burcuna geçiyor; kardeşleriniz, yakın akrabalarınız ve komşularınızla güzel vakit geçirebilmek, eğitim/seyahat programları düzenlemek, arabanıza bakım yaptırmak, iletişim cihazları satın almak gibi etkiler mevcut. Kendinizi yazılı olarak ifade edebilme konusunda başarı yakalayacaksınız.

Kova Burcu ve Yükselen Kova

Pazar günü gerçekleşecek Yeni Ay sayesinde; eğitim, iletişim, pazarlama, medya ve yayaıncılık alanlarında ani, beklenmedik gelişmelere hazır olun Fikirlerinizi etkili olarak ifade edebilme ve iletişimde yaratıcılığınızın artması söz konusu. Her konudaki kararlarınızda aceleci olmamanızda fayda var. Düşünmeden söyleyeceğiniz sözler ya da atacağınız mesajlar sorun çıkarabilir. Seyahatlerinizde aceleden uzak durun. Kardeşleriniz ve komşularınız ile ilişkilerinizde agresyona baş vurmayın. Hafta arası kariyerinizde beklediğiniz çıkışı yapabileceksiniz; kendinize güveniniz artabilir. Otorite figürleri ile ilişkilerinizde karlı çıkabilmeniz mümkün. Hafta sonu Venüs, 2 Mayıs'a kadar kalacağı, 2. evinizdeki Balık burcuna geçiyor. Bu dönemde maddi olarak yeni fırsatlar yakalamanız ve kazançlarınızı arttırabilmeniz mümkün. Bu konularda destek bulabileceksiniz. Sanatçılar ise eserlerinden gelir sağlayabilecekler.. 

Balık Burcu ve Yükselen Balık

Pazar günü gerçekleşecek Yeni Ay sayesinde; maddi konularda ani ve beklenmedik değişimlere hazır olmanız gerek. Düşünmeden ve hızlı alınabilecek kararlar bu alanda sorun yaratabilir. Kazançlarınızı arttırabilmek için artık harekete geçme zamanı. Hızlı gelişmeler karşısında olgun hareketleriniz özgüveninizi arttırıcı bir rol oynayabilir. Hafta arası yurtdışı, eğitim, iletişim, hukuk, seyahat, medya, pazarlama alanlarında kendinizi etkili olarak ifade edebilecek bu alanlarda kararlar verebileceksiniz. Din ve felsefi konulara ilginiz ve bilgiye olan merakınız artabilir. Hafta sonu Venüs, 2 Mayıs'a kadar kalacağı burcunuza geçiş yapacak. Bu dönemde estetik değerler ve romantizm sizin için önem kazanacak. Kendinize ufak estetik dokunuşlar yapmak, yardımlaşma konulaı ile ilgilenmek daha duygusal olabilmek bu dönemde mümkün. Kendinizi duygusal olarak daha rahat ifade edebileceksiniz...





Astrolozi


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder