23 Mart 2014 Pazar

23 Mart 2014 - Astrolozi



Haftanın son gününe Ay'ın Yay burcunda ilerlemesi ile giriyoruz. Yay burcunun sembolizmindeki ok ve yay, entellektüel kapasitemizi, idealizmi, sınırsız merakımızı ve yardımseverliğimizi anlatır. Bugün enerjik, coşkulu, öğrenmeye açık ve bilgiyi paylaşmaya yönelik enerjileri hissetmemiz olası. Kolay sonuca varabilir, ve zekamız sayesinde yargılarda bulunmakta zorlanmayabiliriz. Özgür düşünceden yana olsak da, kimi konularda geleneksel yaklaşım sergilememiz mümkün. Uyumlu tavırlar ve açık fikirliliğimiz, lafını esirgemeyen ve dürüst bir kişilil sergilememize neden olacaktır. Açık sözlülükte abartıya kaçmamaya ve etrafımızdakileri incitmemeye dikkat etmek lazım. Felsefi konular, eğitim, din ve yabancı kültürlerle ilgili konularda somut formlara soyut bakış açıları getirmek bugün bize ayrı bir zevk verebilir.

12:40'da Ay, Mars ile olumlu bir açı gerçekleştirecek; bu saatlerde birileri ile çalışırken liderlik rolünü üstlenmek kolaylaşabilir. Özgüvenin ve cesaretin ölçülü bir biçimde hissedilmesi bu girişime destek olacaktır. Etrafımızdakilerle duygularımızı net ve içten paylaşabilmemiz, yeni arkadaşlıklar kurabilmemiz, nerede olduğumuz, ne yaptığımız, amaçlarımızın ne olduğu hakkında gayet bilinçli olabileceğimiz öğle saatleri var önümüzde. Ay bu açısının ardından boşluğa giriyor ve 22:03'te Oğlak burcuna geçene kadar hareketine açısız devam ediyor.

Akşam saatlerinde, Ay'ın Oğlak geçişi nedeniyle daha iradeli, gerçekçi, pragmatik ve kararlı enerjiler altında olacağız. Sağlıklı düşünebilen, en önemlisi ayaklarımızın yere bastığı, çalışkan özellikler sergileyebiliriz. Elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışmak ve çevremizden de aynı şekilde beklentiler içinde olma, dışarıdan baskıcı görünmemize neden olabilir. Prensiplerine uyan kişilere kendimizi daha yakın hissetmemiz olası. Oğlak burcunun etkili olduğu zamanlarda ciddiyet ve sistemli çalışma gerektiren tüm işlerimizi halletmek daha kolay olacaktır. Ayrıca dipnot olarak şunu da söylemeliyim ki; Ay'ın Oğlak burcuna geçişi ile öncü grupta bir süredir etkili olan Jüpiter / Uranüs ve Pluto arasındaki T-kareyi harekete geçirici etkidedir. Ani değişim, dönüşüm rüzgarları esmeye tam gaz devam edebilir; sakin ve serinkanlı davranışlar her zaman fayda sağlar..


Astrolozi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder