15 Mart 2014 Cumartesi

15 Mart 2014 - Astrolozi



Ay, dolunaya doğru hızla Başak burcundaki hareketi ile ilerlemekte; kendimize özgü yöntemler türeterek daha objektif, analizci, detaylara önem veren bir tavır içinde olabiliriz. Bu yöntemleri, hayatımıza bir düzen verebilmek için kullanabiliriz.  Başka insanların kaçabileceği, titizlik ve düzen gerektiren işler bugün bize kolay gelebilir. Hatta yaptıklarımızın defalarca üstünden tekrar geçmek bile bizi yormayabilir. Kontrolcülük ve her şeyi ölçüp bitmek, bir yerde isyan etmemize de neden olabilir, aman dikkat..

03:41'de Ay, Neptün'ün tam karşısına yerleşecek; bu saatte ayakta olanlar, zayıflık, güvensizlik, karışık duygular hissedebilirler. Belirsiz hissedişler ve aşırı hassasiyet kafa karıştırıcı olabilir; o yüzden de alkol alımında aşırıya kaçmamakta fayda var.. İstediğimiz netliği yakalamak zor olacağından, aşırı şüphecilik ve endişe de işin içine karışabilir. Hele ki bilinçaltımızda bir takım kompleksler varsa, ortaya çıkmaları için bu transit zemin hazırlayacaktır. Bir diğer tepki de alerjik reaksiyonlar olarak ortaya çıkabilir.

Sabah saatlerinde de bu etki devam ediyor ve 13:07'de Ay, Jüpiter'e olumlu bir dokunuş sergiliyor. Öğle saatlerinden itibaren kendimizi daha iyi hissetmemize, cana yakın olmamıza ve insanlarla beraber olma isteğine yol açıcı bir etki barındırıyor. Çevremizdekilerin iyiliği için bir şeyler yapma dürtüsü, destekleşim ve yardımlaşmayı arttıracaktır. Grup aktiviteleri, birbirini anlayarak yapılacak her türlü çalışma için çok keyifli bir gün ortası olacaktır. Özellikle pazarlama gibi veya halkla ilişkiler gibi ikna gerektiren işlerde destekleyici etkiler mevcut.

18:32'de ise Ay, Pluto'ya muhteşem bir üçgen ile bakacak; duygusallığın canlanacağı, her şeyi daha güçlü hissedebileceğimiz bir akşama hazır olun. Bir fikri kafaya koyup onun esiri de olmak mümkün; zira oldukça güçlü bir etki. Fanatizm derecesine varmamakta fayda var. Pluto'nun ikna edici gücünü, ilişkilerimizde ya da başlangıçlarımızda kullanmak ama tabii ısrarcılıktan ve aşırı tutkudan kendimizi uzak tutmamız gerek..

20:03'te Ay Chiron ile karşıt pozisyonda olacak; aslında şifamızın nerede olduğunu biliyoruz, ama nedense alışkanlıklarımız ve değişime direnen yanımız, bu reçeteyi uygulamaya izin vermiyor. Gel-gitler yaşamak, herşeyin farkında olup, uygulamada dengesizler hissetmek mümkün.. Ancak o güzel Pluto gücüyle neler başarılmaz ki; ne de olsa sistemimizdeki en ağır gezegen.. Seçim hakkı yine bize ait; çöl gibi gördüğümüz manzarada vaha içimizde gizli..


Astrolozi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder