2 Mart 2014 Pazar

2 Mart - 8 Mart 2014 Haftası ve Burçlar - Astrolozi




Koç Burcu ve Yükselen Koç
Hafta başı otorite figürleri ve kariyer konularında oluşabilecek anlaşmazlıklar, sürtüşmeler canınızı sıkabilir. Anlaşmalarınızda, sözleşmelerinizde aksilikler çıkabilir. 12. evinizde gerçekleşmiş Yeni Ay ile yaratıcı yanınız öne çıkabilir, daha içe dönük bir 10 gün geçirebilirsiniz. Bu sürede ruhani ve mistik çalışmalar yapmak size iyi gelebilir. Geri harekete geçen Satürn 21 Temmuz'a kadar 8. evinizde, ortaklaşa gelir, miras, kredi, borç, vergi, sigorta alanlarında geriye dönük olarak bazı yerine getirilmemiş sorumluluklarınızın, tekrar sorun olarak dönmesine neden olabilir. Bazı korkularınızla yüzleşmek, beklediğiniz kredi, miras konularında gecikmeler, sürecin uzaması, burs, prim tarzı desteklerde aksilikler yaşayabilirsiniz. Mars retrosu ise 20 Mayıs'a kadar 7. evinizde, sizi ikili ilişkiler, ortaklıklar ve evliliğiniz ile ilgili olarak zorlayabilir. Ani sinirle hareket etmekten uzak durmanızda fayda var. Tüm bu sorunların arasında, Venüs, Çarşamba günü 11. evinizde Kova burcuna geçiş yapacak. Sosyal çevrenizde ilişkileriniz size keyif verecek ve arkadaşlarınızla daha çek vakit geçirebileceksiniz. Perşembe günü ileri harekete geçecek Jüpiter sayesinde ise ev, aile, gayrimenkul konularında çok daha olumlu bir döneme giriyorsunuz. Gayrimenkul alım-satımı,  hane içinde huzur, ev ile ilgili kar elde etme konularında daha şanslı hissedeceksiniz; aile içinde ilişkilerinizde iyimserlik ön plana çıkacaktır.
Boğa Burcu ve Yükselen Boğa
Hafta başı, kariyer ve çalışma hayatınızda beklediğiniz gelişmeler gerçekleşmeyebilir ve ilişkilerde sürtüşmeler yaşanabilir. 11. Evinizde gerçekleşmiş Yeni Ay sayesinde önümüzdeki 10 gün içinde sosyal çevreniz ve üyesi olduğunuz gruplar ile ilgili olarak yeni gelişmelere hazırlıklı olun, yeni bir aşk ya da bebek haberi, kariyerinizden gelir elde etme açısından şanslı bir dönem olabilir. Satürn 21 Temmuz'a kadar 7. evinizde geri harekete geçiyor. İkili ilişkiler, ortaklıklar, evlilik konularında yerine daha önce getiremediğiniz sorumluluklarınız tekrar önünüze sorun olarak çıkabilir. İkili ilişkilerinizde problemler yaşanabilir. Taşınma işleriniz gecikebilir, ortaklık, evlilik girişimlerinde yavaşlamalar görülebilir. Eskiye dönük olarak bu konulardaki problemleriniz ile ilgili olarak danışmanlık hizmeti alabilirsiniz. Mars ise 6. evinizde 20 Mayıs'a kadar retroya geçti; çalışma hayatınız, çalışma arkadaşlarınız, sağlığınız ve varsa evcil hayvanlarınız ile ilgili olarak gerginlikler yaşanabilir. Terfi ya da yeni projeler için çok uğraşmanız, beklentilerinizin karşılanmaması gibi durumlar yaşanabilir. Özellikle sağlık konusunda gerekli kontrollerinizi ihmal etmeyin ve yardımcılarınız, iş arkadaşlarınız veya müşterilerinizle ilişkilerinizde sinirinize hakim olun. Venüs, Çarşamba günü Kova burcuna geçiyor. Kariyer anlamında ayaklarınız yere daha sağlam basacaktır, kendinizi ortaya koyuşunuz açısından olumlu etkiler var. Toplumsal ve zeka gerektiren tüm işlerinizde önemli gelişmeler kaydedebilirsiniz. Yerinizi sağlamlaştırmak adına güzel bir dönem. Ayrıca Perşembe günü Jüpiter 3. evinizde ileri harekete geçecek. Kardeşleriniz, komşularınız, yakın çevreniz ile ilgili olarak olumlu etkiler oluşacaktır. Eğitim, seyahat, yayıncılık ve iletişim konularından gelir elde edebilmek mümkün. Yazmaya başlamak, eğitim almak, kendinizi ve duygularınızı yapıcı olarak ortaya koyabilme imkanı bulabilirsiniz; bazılarınız yeni araba veya iletişim cihazları satın alabilir..

İkizler Burcu ve Yükselen İkizler
Hafta başı aşk, çocuklar ve yaratıclığınız ile ilgili olarak ortaklaşa gelir, miras, nafaka, kredi, borç konularıda problemler yaşanabilir. 4. evinizde gerçekleşmiş Yeni Ay sayesinde önümüzdeki 10 gün içinde kariyer ile ilgili işlerinizde olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz.  Otorite figürleri ve ebeyniniz ile ilişkilerinizde olumlu gelişmeler, kariyerinizde yaratıcılığınızı kullanabilmek adına olumlu bir dönem. Satürn, 21 Temmuz'a kadar 6. evinizde geri harekette olacak; kemik, diş, deri rahatsızlıklarına karşı önleminizi alın. Çalışma hayatınızda, iş arkadaşlarınız veya yardımcılarınızla ilgili olarak tüm işlerinizde yavaşlama ve sorunlar çıkabilir. Müşterilerinizle ilişkilerinizde problem yaşayabilirsiniz. Geçmişe dönük bazı sorumluluklarınızı hatırlatıcı durumlara karşı daha sistemli ve titiz çalışmaya gerek duyabilirsiniz. Evcil hayvanlarınızn sağlığına da bu dönemde daha özen göstermeniz gerekebilir. Mars 20 Mayıs'a kadar 5. evinizde geri harekette olacak; bu dönemde geri dönebilecek eski sevgililer, çocuklarınız ile aranızdaki eski problemler tekrar gündeme gelebilir. Özellikle hamile olanlar bu dönemde kendilerine çok dikkat etmeli; çocukları olanlar ise bir takım çocuk hastalıkları ile uğraşmak zorunda kalabilir. Aşk ilişkilerinde düşmanca tavırlar yaşanabilir; sakin ve serin kanlı davranışlar fayda sağlayacaktır. Venüs'ün Çarşamba günü Kova burcuna geçişi ile yurt dışı, hukuk, eğitim, medya, internet ve pazarlama işlerinizde güzel gelişmelere hazır olun. Çevrenize yardım işlerinde görev alabilir, olayları daha iyimser bir bakış açısı ile değerlendirebilirsiniz. Jüpiter ise Perşembe günü 2. evinizde ileri harekete geçiyor; bir süredir maddi konularda desteğini alamadığınız Jüpiter artık iş başında.

Yengeç Burcu ve Yükselen Yengeç

Hafta başı ev, aile, gayrimenkul, taşınma işlerinizde oluşabilecek aksilikler yaşayabilirsiniz; özellikle ikili ilişkilerinizde alışkanlıklarınız sorun yaratabilir. 9. evinizde gerçekleşmiş Yeni Ay, önümüzdeki 10 gün içinde yurt dışı, hukuk, medya, eğitim, pazarlama, internet ile bağlantılı tüm konularınızda yeni gelişmeler yaşatabilir. Hayata bakışınız daha iyimser bir havaya bürünecektir. Satürn 21 Temmuz'a kadar 5. evinizde geri harekete başlıyor. Aşk, çocuklar ve yaratıclığınızla ilgili olarak bazı projelerinizde yavaşlama, ertelenme gibi sorunlar yaşanabilir. Bu alanlarda önceden ertelediğiniz sorumluluklarınız ile tekrar ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz; hatta bazı sorumluklarınız size ağır gelebilir. Bu zaman aralığında aşk ilişkilerinde aksilikler, ilişkilerde soğukluklar yaşanabilir. Daha içe dönük yaşamak isteyeceğinizde ilişkinizde problemler oluşabilir. Çocuklarınız ile ilgili sorumluluklarınızı da hatırlama dönemi.. Yaratıcılık açısından ise pek verimli bir dönem olamaybilir. Mars ise 20 Mayıs'a kadar 4. evinizde retroya geçiyor; ev ve aile ilişkilerinizde özellikle harcamalara karşı dikkatli olmakta fayda var. Aile ilişkilerinde nedensiz sinir artışından doğabilecek tartışmalar görülebilir. Gayrimenkul, arsa alım-satımı zarar ile sonuçlanabilir. Ev içinde ateşten doğabilecek tehlikeler ve ufak kazalara karşı da dikkatli olmakta fayda var. Çarşamba günü Venüs'ün Kova burcuna geçişi ile bir süredir sonuç alamadığınız, kredi, vergi, borç, sigorta, emeklilik, nafaka, burs işlerinizde artık ilerleme kaydedebilirsiniz.  Ancak bunun getirdiği rahatlıkla, harcamalarınızı arttırmayın. Eş gelirinden destek gelecektir. Venüsyen konularda, estetik, güzellik ile ilgili operasyonlar, araştırmalar için de uygun bir dönem. Jüpiter burcunuzda ileri harekete Perşembe günü geçeçek. Kilo alabilirsiniz ancak bunun yanında tüm ilişkilerinizde, genel ve fiziki sağlığınızda harika olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz. Gelir açısından da olumlu haberler alabilirsiniz.


Aslan Burcu ve Yükselen Aslan

Hafta başı çalışma hayatınızda, iletişim problemleri oluşabilir, yardımcılarınız ya da müşterileriniz ile yanlış anlaşılma,  evrak veya bilgi hataları tarzı problemler yaşayabilirsiniz; arabanız ya da iletişim cihazlarınızla ilgili arızalar oluşabilir. 8. evinizde gerçekleşmiş olan Yeni Ay sayesinde önümüzdeki 10 gün ortaklaşa gelir, kredi, miras, vergi, sigorta, burs konularında gelişmeler, işlerinizde çözülmeler yaşayabilirsiniz. Satürn, 21 Temmuz'a kadar 4. evinizde retroya başlıyor; bazı ailevi problemler tekrar gündeme gelebilir, gayrimenkul alım-satım işlerinizde yavaşlamalar, aksilikler yaşanabilir. Eviniz ve aileniz ile ilgili bazı sorumluklarınızı yerine getirmeniz gerekecektir. Bazı bağımlılıklarınız bu dönemde size depresif etkiler verebilir. Bu dönemde daha kendinze dönük yaşamak isteyebilir, ailenizde yapılandırıcı çalışmalara yönelebilirsiniz. Görev ve sorumluluklar size ağır gelmemeli. Hane içinde ortaklaşa gelir konularında gecikmeler, kısıtlamalar oluşabilir. Mars ise 20 Mayıs'a kadar 3. evinizde geri harekette olacak. Kardeşlerinizin ve yakın akrabalarınızın sağlık problemleri ya da bu kişlerle iletişiminizde aksilikler görülebilir. Ulaşım aracınız ve iletişim cihazlarınız ile sorunlar yaşayabilirsiniz. Özellikle iletişim ve öğretim alanlarında motivasyonunuzu yüksek tutmanızı öneririm. Yakın seyahatlerinizde ufak aksilikler planlarınızı bozabilir. Çarşamba günü Venüs'ün Kova burcuna geçişi ile ikili ilişkiler, ortaklıklar ve evlilik alanlarında güzel gelişmelere hazır olun. Ani evlilik ve ortaklık sürprizleri oluşabilir. Bu dönemde alınan danışmanlıkların olumlu etkilerini görebilirsiniz. Taşınma ve sözleşmeler açısından da uygun bir dönem. Jüpiter ise Perşembe günü 12. evinizde ileri harekete geçiyor. Daha yaratıcı ve sezgilerinizin açık olduğu bir dönem başlıyor. Ruhani, mistik çalışmalar, yaratıcılığınızın artması gibi konulardan yarar sağlayabilirsiniz.Psikolojik olarak kendinizi daha kuvvetli hissedebilirsiniz. .

Başak Burcu ve Yükselen Başak

Hafta başı çocuklarınız, sevgiliniz ya da eğlence konuları ile ilgili olarak harcamalarınızda artış görülebilir. Bazı ilişki problemleri yaşayabilirsiniz. Spekülatif piyasalarda da pek şanslı olduğunuz söylenemez. 7. evizinde gerçekleşmiş Yeni Ay etkisi ile önümüzdeki 10 gün ikili ilişkiler, ortaklıklar ve evlilik konusunda sevgi, şefkat ve affediciliğin öne çıkması muhtemel; bu yönde güzel gelişmelere hazır olun. Evlilik ya da ortaklık teklifler, anlaşma önerileri kapıda.. Satürn, 21 Temmuz'a kadar 3. evinizde geri harekette kalacak. Kardeş ve komşularınız ile iletişiminizde problemler, bazı sorumluluklarınızın tekrar önünüze gelmesi muhtemel. Eğitim ve iletişim konularında daha ağır olmak, içe dönük, depresif iletişim kurmak, seyahatlerde gecikmeler, tarih konularına ilgi duymak, mesaj ve mail gönderiminde problemler yaşamak olası. Mars ise 20 Mayıs'a kadar 2. evinizde retro harekette; maddi anlamda size harcama, gelecek paralarınızda aksilikler yaratabilir. Bu dönemde para kayıpları yaşayabilirsiniz; mümkünse cüzdanınıza dikkat edin. Çarşamba günü Venüs'ün Kova burcuna geçişi ile çalışma hayatınız, yardımcılarınız, iş arkadaşlarınız ve müşterileriniz ile ilişkilerinizde yapıcı bir döneme giriyorsunuz. Yeni projeler, yeni müşteriler, internet üzerinden satışlarda artış görülebilir. Bu dönemde bir evcil hayvan edinebilirsiniz. Sağlığınızla ilgili olarak da olumlu gelişmeler yaşayacaksınız; günlük hayatınızda daha akıcı enerjiler mevcut olacak. Jüpiter ise Perşembe günü  11. evinizde ileri harekete geçiyor. Sosyal çevrenizde, üyesi olduğunuz gruplarda olumlu gelişmelere hazır olun, sosyal hayatınız hareketleniyor.  Kariyerinizden elde ettiğiniz gelirle ilgili olarak da güzel gelişmeler kapıda..


Terazi Burcu ve Yükselen Terazi

Hafta başı aile, ev konularında tartışmalar, kimlik krizleri yaşayabilirsiniz; aile büyükleri ile tartışmalardan uzak durmanızda fayda var. 6. evinizde gerçekleşen Yeni Ay sayesinde, önümüzdeki 10 gün çalışma ve günlük hayatınızda gelişmeler ve çözülmeler yaşayabilirsiniz. İş arkadaşlarınız veya yardımcılarınızla aranızdaki problemler çözülebilir. Yeni müşteriler, yeni projeler ortaya çıkabilir. Sağlığınız ile ilgili olarak olumlu yönde haberler alabilirsiniz. Satürn, 21 Temmuz'a kadar 2. evinizde geri harekette olacak; maddi anlamda, beklentilerinizde gecikmeler, gidişin ağırlaşması gibi problemlere karşı dikkatli olun. Bütçe ve harcama konusunda daha dikkatli olmanız gerekecektir. Maddi kaynaklarınızı paylaşırken de daha cimri davranmakta bu dönemde fayda var. Mars ise 20 Mayıs'a kadar burcunuzda retroda olacak, bu dönemde kaynağı belli olmaya asabiyet, sakarlıklar problem yaratabilir. Bu sürede yaşam enerjiniz düşük olacağından, yorgunluk hissetmek mümkün; spor yapmaya özen göstermenizde fayda var. Operasyonlar için de pek uygun bir dönem değil. Venüs'ün Çarşamba günü Kova'ya geçişi ile aşk, çocuklar, yetenekleriniz ile ilgili daha şanslı bir dönem başlıyor. Yeni bir aşk ile karşılaşmak, bebek kararı almak, yaratıcılığınızın artması gibi gelişmeler gözlemlenebilir. Hobilerinize daha fazla vakit ayırmak, hayatın keyifli yanlarını farketmek açısından olumlu günler.. Jüpiter ise Perşembe günü 10. evinizde ileri harekete geçiyor; kariyer anlamında size yarar sağlayacağı kesin. Hayata karşı daha bilgece bir duruş sergileyebilir. Entellektüellik gerektiren işlerde kendinizi ortaya koyabilirsiniz. Kariyeriniz ile ilgili güzel gelişmeler kapıda. 

Akrep Burcu ve Yükselen Akrep

Hafta başı kardeşleriniz, komşularınız, yakın çevreniz ile ilgili kontrolünüz dışında gelişebilecek ters olaylar yaşayabilirsiniz. Bazı dedikodular, düşmanlıklar duymak olası. Bazı gizli mesajlar, fikirler sorun yaratabilir. 5. evinzde gerçekleşmiş olan Yeni Ay önümüzdeki 10 gün içinde aşk, çocuklar ve yaratıcılılğınız ile ilgili olarak olumlu gelişmelere neden olacaktır. Yeni biri ile tanışabilir, bir bebek müjdesi alabilirsiniz. Yaratıcılık gerektiren tüm işlerinizde parlayabilirsiniz. Spekülatif alanlarda da şanslı bir dönem olacaktır. Satürn, 21 Temmuz'a kadar burcunuzda geri harekete geçiyor. Eğer doğum haritanızda Satürn retro değilse, tün ilişkilerinizde ve girişimlerinizde, yavaşlama ve problemler yaşanabilir. Daha önce yerine getirmediğiniz sorumluluklarınız önünüze düşebilir. Sağlık ile ilgili konularda özellikle kemik, cilt, diş rahatsızlıklarına karşı dikkatli olmalısınız. Bu dönemde yeni girişimler yerine, yarım kalan projelere yönelmek daha doğru olacaktır. Mars ise 20 Mayıs'a kadar 12. evinizde geri harekette olacak; bu sürede, işlerinizi gizlilikle halletmeye çalışmak isteyebilir, kontrolünüz dışında gelişebilecek olaylara uğraşmak durumunda kalabilirsiniz. Dedikodulara ve düşmanlıklara karşı dikkatli olun. Özellikle psikolojik olarak kendinizi zayıf hissedebilir ve bundan doğabilecek sağlık problemleri yaşayabilirsiniz. Uyku düzeninizi dengende tutmaya özen gösterin. Venüs Çarşamba günü Kova burcuna geçiyor; ev, aile, gayrimenkul alanlarında ilişkilerinizde düzelme, bu konulardan kar elde edebilme fırsatları sunacaktır. Evinizde huzur bulmak, aile üyeleri ile ilişkinizi düzeltebilmek açısından olumlu bir dönem; ev alışverişleri, evde toplantılar düzenleme açısından olumlu etkiler var. Jüpiter ise Perşembe günü 9. evinizde ileri harekete geçecek; tüm yurtdışı, hukuk, eğitim, iletişim, medya, pazarlama alanlarında size güzel enerjilerini göndermeye başlayacak. Felsefe, din ve yabancı kültürler her zamankinden daha fazla ilginizi çekecektir. Bu alanlarda yardımlaşma ve destek görebilme tarzı olumlu enerjiler de barındırmakta..

Yay Burcu ve Yükselen Yay

Hafta başı eğlence, sosyal çevreniz ile ilgili harcamalar yapmak durumunda kalabilirsiniz; fazla açılmamaya dikaat edin. Çevrenizdeki bir arakadaşınız ile aranızda maddi konular sorun yaratabilir. 4. evinizde gerçekleşmiş olan Yeni Ay sayesinde, önümüzdeki 10 gün, ev, aile ve gayrimenkul konularında yeni gelişmeler kaydedebilirsiniz. Ev, arsa alım-satımı, evden çalışarak para kazanabilme fırsatları yakalayabilirsiniz. Aile üyelerine karşı sevgi ve merhamet duygularınızda artış görülebilir. Satürn, 21 Temmuz'a kadar 12. evinizde geri harekette olacak; bazı korkularınızla yüzleşmek durumunda kalabilir, kendinizi olduğundan depresif hissederek içinize kapanmak isteyebilirsiniz. Kontrolünüz dışında yaşayacağınız bazı durumlar, sizde psikolojik baskı yaratabilir, kendinizi zayıf hissedebilirsiniz. Bazı borçlar, vergi, sigorta problemler tekrar gündeme gelebilir. Mars ise 20 Mayıs'a kadar 11. evinizde seyahat edecek. Sosyal çevrenizde ve üyesi olduğunuz gruplarda ilişki problemlerine karşı hazır olun. Kariyerinizden elde ettğiniz gelirinizde aksilikler gecikmeler, hatalar oluşabilir. Arkadaş ilişkilerinizde bu dönemde daha dengeli ve adil olmaya özen gösterin, tartışmalar yaşayabilirsiniz. Venüs'ün Çarşamba günü Kova burcuna geçişi ile kardeşler, komşular ve yakın akrabalar ile ilişkilerinizde yapıcı enerjiler bulabileceksiniz. Kısa bir seyahate, eğitim programına katılmak adına da güzel bir dönem başlıyor, yazılarınızda ve mesajlarınızda aşk ve sevgi temaları öne çıkabilir. Jüpiter ise Perşembe günü 8. evinizde ileri harekete geçiyor; kredi, borç, vergi, miras, sigorta ve burs ile ilgili tüm konularınızda bir süredir yaşanan durgunluk dönemi artık bitmekte. Kredi, burs, prim başvurularınızda ilerlemeler kaydedebilir, ortaklaşa gelilerden yana gelişmelerle karşılaşabilirsiniz; bu sizi maddi olarak rahatlatabilir..

Oğlak Burcu ve Yükselen Oğlak

Hafta başı otorite figürleri ile kimlik çatışmaları yaşamanız muhetmel; kariyer konularında kendinizi ifade edebilmeniz zor görünmekte. 3. evinizde gerçekleşmiş olan Yeni Ay sayesinde önümüzdeki 10 gün kardeşler ve komşularınızla aranızdaki ilişkilerde gelişmeler yaşayabilirsiniz. Yeni bir ulaşım aracı ya da iletişim cihazı almak, seyahate ya da bir eğitim programına katılmak adına uygun enerjiler mevcut. Edebiyat alanında güzel eserler yaratabilmek, yayıncılık konularında gelişmeler yaşamak adına da olumlu bir dönemç Satürn, 21 Temmuz'a kadar 11. evinizde geri harekette olacak; sosyal çevrenizde ve üyesi olduğunuz gruplarda yerine getirmemiş olduğuınuz bazı sorumluluklar sorun yaşamanıza neden olabilir. Bu dönemde sosyal çevrenizdeki ilişkilerinizde azalma, durgunluk görülebilir. Eski bazı arkadaşlarınız tekrar karşınıza çıkabilir.. Kariyerinizden elde ettiğiniz gelirde ise gecikme ve iptaller oluşabilir. Mars ise 20 Mayıs'a kadar 10. evinizde retroda olacak; kariyer alanındaki cesaretiniz, ataklığınız, motivasyonunuz maalesef bu dönemde düşük olacak. Otorite figürleri ile aranızda agresyona neden olabilecek durumlar yaşanabilir. Mümkünse sakin ve serin kanlı kalmakta fayda var. Yeni bir işe başlamak için de uygun günler değil. Venüs'ün Çarşamba günü Kova burcuna geçişi ile maddi konularda daha şanslı hissedeceksiniz. Lüks tüketim daha fazla ilginizi çekecek, kayıp bir eşyanızı bulmanız da olası. Maddi kazanç adına değişik ve yaratıcı fikirler, projeler oluştumak adına harika bir dönem. Jüpiter, Perşembe günü 7. evinide ileri harekete geçecek, bir süredir sizi üzen ikili ilişkiler, ortaklık ve evlilik konularından verim elde etmek artık mümkün. Bazılarınız sorunlarını kabul edip profesyonel yardım almaya, taşınmaya, ortaklık kurmaya veya evlenmeye karar verebilir. Sözleşmeler ve anlaşmalar adına da uygun enerjiler mevcut..

Kova Burcu ve Yükselen Kova

Hafta başı yurt dışı, hukuk, eğitim, medya, seyahat, pazarlama alanlarında kontrolünüz dışında gelişebilecek problemlerle uğraşmak zorunda kalabilirsiniz. Hayat felsefenizi sorgulamak durumunda kalabilirsiniz. 2. evinizde gerçekleşmiş olan Yeni Ay sayesinde önümüzdeki 10 gün, maddi konularda yeni gelişmeler, fırsatlar doğabilir. Sanatsal konulara daha fazla para harcayabilirsiniz. Yaratıclığınızdan maddi gelir elde etmeniz mümkün. Satürn, 21 Temmuz'a kadar, 10 evinizde geri harekette olacak; kariyer ve otorite figürleri ile olan ilişkilerinizde, gecikmeler, aksilikler, önceden halletmediğiniz bazı sorumluluklarınızın tekrar gündeme gelmesi, beklediğiniz terfinin ertelenmesi ya da haberinde gecikmeler, sorumluluklarınızın daha da artması ve bunların sonucunda daha ağır bir duruş sergilemek mümkün. Bir diğer anlamda da kariyeriniz ile ilgili önceden gelişmiş bazı projeleri tekrar ele alarak yapılandırmaya çalışabilirsiniz.  Mars ise 20 Mayıs'a kadar 9. evinizde retro harekette olacak; yurt dışı, hukuk, eğitim, seyahat, pazarlama ve medya alanlarında maalesef agresyona neden olabilecek aksiliklere hazır olun. Seyahatinizde eşya ya da pasaportunuza dikkat edin, hukuk ve davasal konularda süreç aleyhinize gelişebilir, çevrenizdekilerle hayat felsefinizi tartışarak yorulabilirsiniz. Venüs'ün Çarşamba günü  burcunuza geçişi ile, dış görüntünüze daha önem verir duruma gelebilirsiniz. Eğlence, aşk, svegi, arkadaşlık hayatınızda bu dönemde öne çıkabilir. Estetik ile ilgili girişimlerde şans sizden yana olacaktır. Jüpiter ise Perşembe günü 6. evinizde ileri harekete başlıyor; çalışma ve günlük hayatınızda trafiğiniz artabilir. çalışma arkadaşlarınız ve yardımcılarınızla aranızda duygu alışverişleri daha akıcı olacaktır. Müşterileriniz ile yeni projeler üretebilirsiniz.. Sağlık ve kişisel bakım ile ilgili konulara daha fazla vakit ayırır duruma geleceğiniz gibi, belki de bir evcil hayvan edinmek için harekete geçebilirsiniz. 

Balık Burcu ve Yükselen Balık

Hafta başı sosyal çevrenizden yeterli desteği bulamayacağınuız gibi, kariyerinizden elde ettiğiniz gelirde çeşitli kesintiler oluşabilir.. Burcunuzda gerçekleşen Yeni Ay'ın etkisi ile önümüzdeki 10 gün, hayatınızın tüm alanlarında ve ilişkilerinizde yeni gelişmelere açık olun, Sezgileriniz ve yaratıcılığınız oldukça yüksek olacaktır. Ancak konulara odaklanmada zorluk çekebilirsiniz.  Satürn, 21 Temmuz'a kadar 9. evinizde geri harekette olacak; yurt dışı, hukuk, eğitim, iletişim, medya, seyahat, pazarlama alanlarındaki işlerinizde engeller ve gecikmeler yaşanabilir. Bu konularda daha önce yerine getirmediğiniz sorumluluklarınız ile tekrar yüzleşmek zorunda kalabilirsiniz; profesyonel yardım almak ve önceki detayların üzerinden geçmek adına uygun bir dönem. Mars ise, 20 Mayıs'a kadar kalacağı 8. evinize giriyor; ortaklaşa gelir, miras, kredi, borç, vergi, sigorta konularında aksilikler sorun yaratabilir. Eski bir kredi veya vergi borcu, ummadığınız bir kesinti sorun yaratabilir. Bu dönemde ameliyat olası gerekenler mümkünse tarihi ertemeleri gerekmekte. Hayatınızdaki bazı içsel ve maddi dengeler şaşabilir. Venüs'ün Çarşamba günü Kova burcuna geçişi ile, özellikle gizli ilişki içinde olanlar adına çok riskli bir dönem başlamakta. Gizlilik içeren, etrafınıza anlatmadığınız bazı ilişkiler su üzerine çıkabilir. Normal ilişkilerde ise içsel çatışmalar yaşanabilir. Yaratıcılık, kendi içinize dönerek sanatsal yeteneklerinizi kullanabilmek adına uygun bir dönem. Dedikodular, kıskançlık krizleri, ihtiras duyguları açısından ise zayıf olacağınız günler. Sağlık alanında da kontrolü elden bırakmamakta fayda var. Jüpiter ise Perşembe günü 5. evinizde ileri harekete geçiyor; aşk ve yaratıcılık konularında destekleyici etkileri var. Yeni aşklar, bebek haberleri adına güzel bir dönem. Yenetneklerinizi sergileyebilmek ve başarı elde edebilmek daha kolay olacaktır. Spekülatif alanlarda da mantıklı hareketler kazanç sağlayabilir.







Astrolozi


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder