17 Mart 2014 Pazartesi

17 Mart 2014 - Astrolozi



Dün 19:07'deki Dolunay ardından boşluğa giren Ay, 02:45'te Terazi burcuna geçene kadar hareketine açısız devam edecek. Duygusal güvenliğimiz için, denge, adalet, uyum ve nezaket bizler için hafta başı önemli olacaktır. Olayların her iki yüzünü de görmeye çalışmak, karışıklıklardan uzak durmaya çalışmak, fikirlerimizi sonuna kadar savunmak bugün için öne çıkacak özelliklerimiz.. Özellikle ilişkilerdeki denge arayışı, Mars'ın da bu burçta retro hareketinden dolayı, önem arzedebilir.

23:02'de Ay, Jüpiter ile sert bir kare yapacak; iyi niyetimizin, kimseyi kırmak istemememizin, görülmesi gereken önemli şeyleri görmemize engel olabileceği bir geceya hazır olalım.. Hayatımızda hoşumuza gitmeyen noktaları göz ardı ederek, yok saymaya çalışmak mümkün. Eğer kendimizi farklı bir çizgide, herkesten daha üztün görüyorsak bu saatlerde kibir ve ego yavan yapabilir; zira karşımızda bir dev aynası var gibi hissetmek normal olacaktır. Egosuz yaşanmaz ama malum, abartıya kaçmamak gerek..

Hemen ardından 23:16'da Ay'ın Venüs ile pırıl pırıl bir üçgeni gerçekleşecek; geç saatlerde kolaylıkla oluşan duygu akışı, çirkinlikleri örterek pembe bir dünya yaratabilir. Koruyuculuk, annelik gibi hislerde artış görülebilir. Gözlerimiz hep güzeli arar olacaktır; çevremizdekilerle aramızda hoş duyguların uçuştuğu, birlikte güzel zaman geçirilebilecek, eğlence ve dostluk süreci demek hata olmaz.. Özellikle önümüzdeki haftadan itibaren gerçekleşecek zor açılar öncesi, bu tarz görünümler enerji depolamamıza, sert dalgalar arasında rahat bir nefes almaya yarayabilir..

Astrolozi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder