23 Mart 2014 Pazar

23 Mart - 29 Mart 2014 Haftası ve Burçlar - Astrolozi




Koç Burcu ve Yükselen Koç
Hafta başı, odaklanma problemleri yanında, iletişim problemleri yaşamanız mümkün; ancak yaratıcılık açısından şanslısınız. Ev, kariyer ve ikili ilşkiler konusunda ani gelişebilecek durumlar, haftanın ilk günleri canınızı sıkabilir. Hafta ortası, ev, aile, yarimenkul alanlarında bazı sorunları çözebilmek, üzeri kapalı konuların görüşülmesi sizi rahatlatabilir. Bazı kötü alışkanlıklarınızdan kurtulmak için yeni kararlar verimli olacaktır. Hafta sonuna doğru kariyer alanında desteklenmeniz mümkün. Psikolojik olarak kendinizi rahat hissedebileceğinizden, hayata karşı tutumunuz sağlamlaşabilir. Güçlü otorite figürlerinden yardım alabileceksiniz. Hafta sonu sosyal çevrenizden bazı kişilerin maddi desteğinize ihtiyacı doğabilir. Kariyerinizden gelen gelirde, kredi, borç, vergi sigorta tarzı kesintiler ile karşılaşabilirsiniz. Eskiye dönük bazı durumlar harcama yaratabilir; resmi ödemeler yapmak durumunda kalabilirsiniz. Bazı arkadaşlarınız ile aranıza hırs, kin, kıskançlık oluşturacak tecrübeler maalesef yaşanabilir. .
Boğa Burcu ve Yükselen Boğa
Hafta başı sosyal çevrenizde bazı konularda kafa karışıklıkları, yanlış anlaşılma gibi gelişmeler yaşanabilir. İletişim, eğitim, hukuk, internet problemleri, günlük ve çalışma hayatınızda sizi kontrolünüz dışında etkileyebilir. Sağlık problemlerine karşı dikkatli olmakta fayda var. Hafta ortası ise sosyal çevreniz ile iletişim trafiğinizde artış, grup halinde, eğitim, seyahat organizasyonları gözlemlenebilir. Yayıncılık, eğitim, hukuk, ulaşım konularından gelir sağlayabilmek mümkün. Bu alanlarda yeni kararlar verebilirsiniz. Hafta sonuna doğru söz konusu bu alanlarda güçlü destekler bulabileceksiniz; internet, medya, pazarlama alanlarında görüşmeler yapmak, kararlar almak adına olumlu bir dönem. Ancak hafta sonu, ikili ilişkiler, ortaklıklar ya da eşiniz tarafından kendinizi baskı altında hissetmeniz, bu alanlarda sorumluluklarınızın artması, otorite figürleri ile olan ilişkilerinizde engeller size sıkabilir. Bu alanlardaki görüşmelerinizi, kararlarınızı biraz ertelemekte fayda var...

İkizler Burcu ve Yükselen İkizler
Hafta başı, kariyer alanında odaklanma, konsantrasyon problemleri yaşayabileceğiniz gibi, yaratıcılığınızı da üst seviyede kullanmanız mümkün; sanatsal ve edebi çalışmalarınızla ilgili kariyer girişimleri için uygun bir dönem. Sosyal çevrenizde veya maddi konularda ani gelişebilecek aksilikler canınızı sıkabilir. Hafta ortası ise geliriniz açısından daha olumlu enerjiler var; maddi anlamda güzel haberlere hazır olun. Zam, terfi söz konusu olabilir. Ortaklaşa gelir açısından da destek bulabilmeniz miras, kredi, vergi, sigorta alanlarında kendinizi güvende hissedebileceğiniz gelişmeler yaşanabilir. Operasyon geçirmek ya da bu konuda karar vermek ve de otorite figürlerinden destek bulabilmek adına olumlu etkiler var. Hafta sonu, yurt dışı, hukuk, eğitim, medya, seyahat, internet ve pazarlama ile ilgili girişimlerinizde bazı engellerle karşılaşabilirsiniz; yardımcılarınız, çalışma arkadaşlarınız veya müşterileriniz ile canınızı sıkacak gelişmeler, fikir ayrılıkları yaşamanız mümkün. Bazı kronik sağlık problemleri tekrarlayabilir. Eğer evcil hayvanınız varsa, bazı sıkıntılı durumlar oluşabilir.. 

Yengeç Burcu ve Yükselen Yengeç

Hafta başı, dini, felsefi, yabancı kültürel konular ilginizi çekecektir; bu alanlarda kendinizi daha rahat ifade edebilme fırsatı yakalayabilirsiniz. Medya, internet, hukuk ve pazarlama konularında gelişmeler kaydedebilmeniz mümkün. Bunun yanında bazı ani gelişebilecek durumlar, sizi sinirlendirebilir, dikkat.. Tüm ilişkilerinizde serinkanlı davranmaya özen gösterin. Hafta ortası ortağınız ya da eşinizden eğitim, seyahat, pazarlama alanlarında destekler bulabileceksiniz. Hukuk ve akademik güçlü tavsiyeler sizi güçlendirecek. Hafta sonu, sevgiliniz, çocuklarınız ve eğlence hayatınız ile ilgili olarak harcamalarınız artabilir, dikkat. Spekülatif piyasalardan yana da pek şanslı değilsiniz. Sevgilinizle aranızda kıskançlık, hırs tarzı durumlar doğabilir; çocuklarınız ile iletişiminizde dikkatli olun ve baskı uygulamamaya özen gösterin. Lüks alışverişlerinizi bu hafta sonunda yapmayın..


Aslan Burcu ve Yükselen Aslan

Haftaya, iletişim alanında derin konular üzerinde çalışma dürtüsü ile giriyorsunuz; bazı hesap işlerinizde de hataların önüne geçmek adına dikkatinizi toplamanızı öneririm. Aksi halde kredi, borç, vergi, sigorta konularında hatalı hareketler yapabilirsiniz. Günlük ve çalışma hayatınızda, iletişim konularında bazı ani durumlar canınızı hafta başı sıkabilir. Sağlığınıza da gereken önemi göstermeniz gerek. Eğitim, internet, hukuk, seyahat konularında da hafat başı dikkatli olun. Hafta ortası maddi destekler bulmanız, kendinizi daha sağlıklı hissetmeniz açısından güzel etkiler var. Operasyon gerektiren durumlar varsa, etkiler olumlu. Müşterilerinizden, yardımcılarınızdan yana hafta arası şanslısınız. Hafta sonu ise, ev ve aile konularında fikirsel ayrılıklar sorun çıkarabilir; gayrimenkul alım-satım ve taşınma işlerinde negatif etkiler mevcut. Bu tarz işlerinizi biraz ertelemekte fayda var.

Başak Burcu ve Yükselen Başak

Hafta başı, ikili ilişkiler konusunda, bazı anlaşmalarda, odaklanma hatalarına karşı dikkatli olun; yanluş kararlar verebilir, detayları atlayabilirsiniz. Sevgiliniz, çocuklarınız ile ilgili harcamalar, arkadaşlarınız ile ilgili bazı problemler ani olarak ortaya çıkabilir. Hafta ortası ise tüm iletişim, eğitim, seyahat, medya, hukuk ve pazarlama konularında harika gelişmelere, çevreniz ile ortak alacağınız kararlara hazır olun. Sosyal arkadaş çevreniz ile ortaklaşa girşimlerde bulunmak adına uygun bir dönem. Hafta sonu ise çalışma hayatınızda, yardımcılarınız ya da çalışma arkadaşlarınızla aranızda aksilikler yaşanabilir; bazı iletişim cihazlarınızda arızalar oluşabileceği gibi, sağlık probleri de yaşayabilirsiniz. Günlük hayatınızda yaşanabilecek aksilikler sizi depresif yapabilir. Varsa evcil hayvanlarınıza da bu hafta sonu dikkat etmenizde fayda var...


Terazi Burcu ve Yükselen Terazi

Hafta başı, çalışma ve günlük yaşamınızda yaratıcı fikirler sizinle olacak. Sağlık alanında yaptıracağınız kontroller için de uygun bir hafta başı. İlişkilerinizde ani çıkabilecek problemler aile ya da kariyer konularında sizi agresif yapabilir, dikkat. Hafta ortası ise çalışma ortamında, sağlık alanında gelecek desteklere hazır olun; eviniz ya da işiniz ile ilgili detaylı, sistemli çalışmalarınızın yararını göreceksiniz. Kiracı arayanlar, bu hafta içi uygun bir kiracı bulabilirler. Ebebeyn sağlığı ile ilgili güzel etkiler var. Hafta sonu ise aşkınızla, çocuklarınızla ilişkilerinizde eski problemler tekrar gündeme gelebilir; hayal kırıklıkları yaşayabilirsiniz. Eğlence ve spekülatif piyasa konularında elinizden para çıkması muhtemel. Maddi ve aşk konularında pek şanslı olacağınız bir hafta sonu olmayacak.. 

Akrep Burcu ve Yükselen Akrep

Hafta başı sanat veya edebiyatla uğraşanlar için yaratıcılıklarını iyi kullanabilecekleri bir zaman. Çocuklarınız ya da sevgilinizle ilgilenmek durumunda da kalabilirsiniz. İkili ilişkilerinizde  ani çıkabilecek durumlar da canınızı bu sürede sıkabilir. Hafta ortası ise kendinizi iletişimsel olarak güçlü ifade edebilmeniz, eğitim, hukuk, seyahat ve medya alanlarında size başarı getirecektir. Çocuklarınızla veya sevgilinizle bu alanlarda bilgi paylaşımları yapabilir, imzalar atabilirsiniz. Hafta sonu ise, ev, aile konularında fikir ayrılıkları, kişiliğinize yönlik engellenmelerle karşılaşabilirsiniz; bu deprsif hissetmenize neden olabilir. Eviniz ile ilgili alışverişlerinizde aksilikler yaşayabilirsiniz ya da siparişini verdiğiniz bir ürün gecikebilir. Estetik konularında bu hafta sonu pek şanslı olduğunuz söylenemez..

Yay Burcu ve Yükselen Yay

Hafta başı, evinizde vakit geçirmek, evinizle uğraşmak için uygun bir zaman. Eviniz ile ilgili konularda yaratıcı fikirlere sahipsiniz. Yalnız iletişim ya da su ile ilgili cihazlarınızda oluşabilecek arızalara dikkat.. Çalışma hayatınızda beklediğiniz ödemelerde problem çıkabilir. Yardımcılarınızdan, müşterilerinizden ya da kiracınızdan yana hafta başı pek şanslı değilsiniz. Hafta ortası, yaratıcılığınız ve arkadaş ilişkileriniz size maddi anlamda destekleyici etkiler verebilir. Çocuğunuzun eğitimi, seyahati ile ilgili konularda destek bulabilirsiniz. Aşk hayatınızda da işler yolunda; psikolojik açıdan bu nedenlerle güçlü hissedebilirsiniz. Yaratıcı fikirler, maddi gelire dönüştürülebilir. Hafta sonu, kardeşler, komşular ile ilgili bazı dedikodular, üzeri kapanmış, geride bırakılmış konular açılabilir. Gizlilikle sürdürdüğünüz işler varsa, ortaya çıkabilir. Arkanızdan dönen işler varsa da bunlarla da yüzleşebilirsiniz..

Oğlak Burcu ve Yükselen Oğlak

Hafta başı, iletişim alanındaki yaratıcılığınız çok yüksek; kendinizi rahatça sözlü ve yazı ile ifade edebilirsiniz. Ancak konsantrasyon problemleri yaşamanız mümkün. İlişkilerinizde yaşanabilecek ani gelişmeler, sizde agresyona neden olabilir; serin kanlı kalmanın faydasını göreceksiniz. Hafta sortası yakın çevreniz ile ortak girişimler yapmak, kardeşleriniz ve komşularınızdan fikir desteği almak mümkün. Yeni ortaklık ya da evlilik girişimleri, destek alabilmek adına oldukça uygun günler. Hafta sonu, sosyal çevre, üyesi olduğunuz klüpler ya da maddi konularda maalesef şans sizden yana değil; bu tarz işleriniz varsa ertelemenizde fayda var. Bazı arkadaşlarınız ile aranıza maddi konular girebilir hatta kıskaçlık, çekememezlik gibi durumlar oluşabilir. Arkadaş çevreniz ya de eğlence hayatınız ile ilgili olarak harcamalarınızda artış görülecektir; dikkatli olmakta fayda var.

Kova Burcu ve Yükselen Kova

Hafta başı, doğabilecek harcamalar ya da hesap yanlışları yüzünden canınız sıkılabilir. Çalışma ve günlük yaşamınızda, iletişimsel ani aksilikler, kontrolünüz dışında gelişebilir. Sağlık açısından da hafta başı zayıf görünebilirsiniz. Ancak hafta ortası, bu alanlardaki şanssızlıklarınız etkisini kaybedecektir; yurt dışı, eğitim, hukuk, seyahat, medya, pazarlama alanlarından gelir şansı doğabilir. Yeni müşteriler kazanabilmeniz, check up için fırsat yaratmanız mümkün. Hafta sonu ise otorite figürlerinden yana canınız sıkılabilir. Kariyer alanında isteklerinizin olamayacağı gibi, kendinizi baskı altında hissetmeniz de olası. Önemli görüşmeler için pek uygun bir hafta sonu değil. Fiziksel değişim için yapılacak estetik girişimlerinizi de mümkünse ertelemenizde fayda var.. 

Balık Burcu ve Yükselen Balık

Hafta başı kendinizi ifade edebilme konusunda yaratıcı olabileceksiniz. Ani gelişebilecek maddi ya da çevresel problemler sizi şaşırtabilir. Özellikle harcamalarınıza ve arkadaş ilişkilerinize dikkat etmenizde fayda var. Hafta ortası, sosyal anlamda bilgi paylaşma, uzun keyifli sohbetler yapma sizin için önemli olacak; tüm iletişimsel faktörler yazma ve konuşma gibi, hayatınızda önem arzedecek. Sosyal çevreniz aracılığı ile gelebilecek bir ilişki ya da eğitim fırsatı keyfinizi düzeltebilir. Seyahat, hukuk, pazarlama ve yurt dışı işlerimizi halletmek için uygun etkileri hafta arası bulabilmek mümkün. Mümkünse hafta sonuna bu tarz işleri bırakmamkta fayda var, zira hafta sonu bu alanlarda etkiler zayıflıyor. Bazı gizli durumlar bu alanlarda canımızı sıkabilir. Hayat felsefemizi sorgular duruma gelebiliriz. Sanat ile uğraşanlar kendilerini baskı altında hissedebilir. Gizlilik oluşturabilecek tüm hareketlerden uzak durmak size yarar sağlayacak. Eğitim, yurt dışı, pazarlama işlerinden de hafta sonu gelir beklememek uygun olur. Aşk ilişkileri açısından da etkiler olumlu olmadığından bu girişimlerimizi ertelemekte fayda var..







Astrolozi


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder