13 Mart 2014 Perşembe

13 Mart 2014 - Astrolozi



Ay, tüm gün Aslan burcunda ilerlemeye devam etmekte; liderlik özelliklerimiz ve bizimle aynı fikirde olan insanlarla beraber olma isteğimiz, eleştiri karşısında ise kendimizi hemen geri çekmemiz bugün bizi ele geçirebilecek dürtüler.. Ayrıntılar bize sıkıcı gelebilir, detaylarla uğraşmak istemeyebiliriz. Fikirlerimizi ve projelerimizi çevremizdekilerle paylaşmak ve işbirliği yapmaya çalışmak bugün bize iyi gelecektir..

Güne geçişin hemen ardından 02:59'da Ay, Uranüs ile harika bir üçgen açı yapacak.. Yeni olana duyulacak heyecan, farklı fikirler, farklı insanlar, her zamanki gibi olmayan ortamlarda bulunma isteği bu saatlerde kabarabilir. Yeni hayat tecrübeleri ile canlanmak, kendimizi bulmak adına etkili olabilir. İçinde bulunduğumuz şartların değişmesi adına içimizde özgürlük ve olmayana karşı istek hisleri büyüyecektir. Bazı ani hareketler ve her zamankindan değişik tavırlarımız, etrafımızda tedirginlik yaratabilir. 

Gün boyu etkili olacak Güneş ve Satürn üçgeni ise 23:15'te kesinleşiyor. Bu transit, kendimizi, çevremiz ve ilişkilerimiz doğrultusunda tanımamız için iyi bir fırsattır. Bütün enerjimizi dikkatli ve sistemli bir şekilde, elde etmek istediğimize doğru yönlendirebiliriz. Bu fırsatı, hayatımızı gözden geçirmek, alışkanlıklarımızı, olayları, olaylara karşı tutumuzun ve yakaladaığımız pozisyonları kontrol etmek için kullanabiliriz. Kendimiz adına planlar yapabilir ve organize edebiliriz. Bugün ve yarın, iyi bir konsantrasyon, dikkat isteyen ayrıca titizlik ve disiplin gerektiren teknik veya zihinsel işler için uygun günler olacaktır.


Astrolozi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder