15 Mart 2014 Cumartesi

16 - 22 Mart 2014 Haftası ve Burçlar - Astrolozi




Koç Burcu ve Yükselen Koç
Haftaya 6. evinizde gerçekleşmiş olan dolunay etkisi ile giriyorsunuz; günlük ve çalışma hayatı, sağlık varsa evcil hayvanlarınız ile ilgili harekete geçmeniz gereken ve bu konularda destek görebileceğiniz bir dönem başladı. Salı günü Merkür'ün Balık burcuna geçişi ile 7 Nisan'a kadar, yalnız kalarak düşüncelerinizle başbaşa olmayı seçebilirsiniz. Yalnız çalışmak, iç gözlem yapmak size iyi gelebilir. Geçmiş ile ilgili bazı konular tekrar önünüze gelebilir. İşlerinizi bozmaya çalışabilecek, arkanızdan iş çevirenler ve dedikodu yapanlardan uzak durmanızda fayda var. Bazı olayların iç yüzünü görebileceksiniz; bu dönemi bir nevi hazırlık dönemi gibi kullanarak, zihinsel yeteneklerinizi geliştirmeye çalışın. Kendinizi ifade ederken zorlanabilirsiniz. Hafta ortası, sosyal çevrenizden güzel destekler alabilirsiniz; sosyal hayatınız hareketlenebilir. Arkadaşlarınızla aranızı düzeltmek, fikirler paylaşabilmek adına güzel bir Salı Çarşamba sizi bekliyor. Perşembe günü ise Güneş, 1 ay kalmak üzere burcunuza geçiyor;  fiziksel enerjinizin artacağınu sanki şarj olmuş gibi hissedeceğinizi söyleyebiliriz. Yeteneklerinizi yapıcı kullanabilme, etki yaratabilme gücünüz artacak; ancak kibir ve egodan uzak durmanızda fayda var. Daha ziyade kişsel konulara ağırlık vereceğiniz, dış görünümüz ile de parlayacağınız günler başlıyor .
Boğa Burcu ve Yükselen Boğa
Haftaya 5. evinizde gerçekleşmiş dolunay etkisi ile başlıyorsunuz; aşk, çocuklar ve yetenekleriniz ile ilgili harekete geçmeniz gereken ve bu konularda ikili ilişkilerinizden destek bulabileceğiniz bir dönem var önünüzde. Salı günü Merkür'ün 7 Nisan'a kadar kalacağı 11. evinizdeki Balık burcuna geçişi ile, sosyal çevreniz ile olan iletişim trafiğiniz artacaktır. Bazı arkadaşlarınızla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Geleceği formüle etmek, plan yapmak adına da uygun bir dönem. Hafta arası yaratıcılığınızı, kariyeriniz için kullanabilir, bazı gizli durumların ortaya çıkmasının işinize yaramasına şahit olabilirsiniz. Otorite figürleri ile olan ilişkileriniz, bir anda düzelebilir. Perşembe günü Güneş 1 ay boyunca kalacağı 12. evinizdeki Koç brcuna geçiş yapacak; bu sürede, geçmiş dönemlerin değerlendirmesini yapmak, bazı gerçeklerin farkına varmak mümkün. Ancak bu dönem yeni girişimler yerine, üzerinde çalıştığınız konuları pekiştirmekte yarar var. Sağlıkla ilgili konuları göz ardı etmeyin. İçe çekilip, meditasyon benzeri çalışmalar yapmak için ideal bir dönem..

İkizler Burcu ve Yükselen İkizler
Haftaya 4. evinizde gerçekleşmiş dolunay etkisi ile giriyorsunuz; ev, aile ve gayrimenkul konularında harekete geçmeniz gereken ve bu konularda titiz ve sistemli uğraşların fayda sağlayacağı bir dönem başlaıyor. Salı günü Merkür'ün 7 Nisan'a kadar kalacağı 10. evinizdeki Balık burcunun etkisi ile, kariyer alanında konuşmalar, yazışmalar, toplantılar, anlaşmalar yoğunlaşabilir. Kariyer ile ilgili idealllerinizi, iletişim yoluyla pekiştirebilirsiniz; seyahatler, eğitim fırsatları doğabilir. Otorite figürleri ile ilişkilerinizde destek ve yardımlaşmalar öne çıkabilir. Sosyal çevreniz ile birlikte yurtdışı, hukuk, medya, pazarlama, eğitim alanında ortak çalışmalarınız hafta arası oldukça akıcı ilerleyecektir; sosyal medya ve pazarlama çalışmalarından gelir elde edebilmek mümkün. Perşembe günü Güneş, 1 ay boyunca kalacağı 11. evinizdeki Koç burcuna giriş yapıyor; kendinizi sosyal çevrenizde oldukça rahat ifade edebileceğiniz bir süreç. Bu dönemde tanışacağınız kişilerden destek görebilir, gelecekle ilgili planlarınızda yardım görebilirsiniz. Arkadaşlarınızla grup olarak hareket etmek size fayda sağlayacaktır. Büyük ve önemli organizasyonlara girişmek adına da uygun bir dönem. 

Yengeç Burcu ve Yükselen Yengeç

Haftaya, 3. evinizde gerçekleşmiş olan dolunay etkisi ile giriyorsunuz; kardeşler, komşular, ulaşım, seyahat, eğitim ve yayıncılık alanlarında harekete geçmeniz gereken ve yaratıcılığınızın, yeteneklerinizin sizi destekleyeceği bir dönem başlıyor. Çalışmalarınızda sevgiliniz veya çocuklarınız size yardımcı olacaktır. Salı günü Merkür, 7 Nisan'a kadar kalacağı, 9 evinizdeki Balık burcuna giriyor; her türlü bilgi ve eğitim almaya yönelik aktivite için uygun bir süreç. Yurtışı, hukuk, medya, pazarlama, internet ve eğitim alanlarındaki iletişim trafiği, anlaşmalar, sözleşmeler ve konuşmalar gündeme gelebilir. Eğitim almak, seminer vermek için ideal. Hafta ortası, başkaları ile ortak değerlerin, beklentilerin gerçekleşebileceği bir zaman. Kariyerinizden bonus, prim tarzı ek gelirler elde edebilirsiniz. Kredi, vergi, sigorta, borç, miras konularında otorite figürlerinden beklenmedik yardımlar almanız olası. Perşembe günü, Güneş, 1 ay boyunca kalacağı, 11. evinizdeki Koç burcuna geçiyor; iş, kariyer, toplumsal statü ve tanınma konularına yönelik ilgi toplama, başarı ve ilerleme sağlayacaktır. Otorite figürlerinden destekler, başarı ve ödül kazanılabilir ve terfi edilebilir. Hayatı ve amaçları gözden geçirmek adına da uygun bir zaman dilimi olacaktır..


Aslan Burcu ve Yükselen Aslan

Haftaya, 2. evinizde gerçekleşmiş olan dolunay etkisi ile giriyorsunuz; maddi kaynaklar ve gelirleriniz ile ilgili harekete geçmeniz gereken ve ailenizden, evinizden, gayrimenkulünüzden de destek görebileceğiniz bir süreç. Evden çalışanlar ya da gayrimenkul alışverişi olanlar bu dönem gelirlerini arttırabilirler. Salı günü Merkür, 7 Nisan'a kadar kalacağı, 8. evinizdeki Balık burcuna geçiyor; kredi, borç, prim, bonus, burs ve miras konularında iletişim trafiği artacaktır. Parasal konularda görüşmeler, anlaşmalar yapmak ve sözleşmeler imzalamak gerekebilir. Ancak oluşabilecek hatalara karşı, detayları atlamadan dikkatli hareketler, oluşabilecek hatalara engel olacaktır. Müşterek sahip olunan değerlerle ilgili maddi ya da başkalarından beklenen parasal konularla ilgili görüşmeler artacaktır. Hafta arası yurtdışı, hukuk, eğitim, medya, internet, seyahat alanlarında  alınabilecek danışmanlıklardan yarar sağlamak, fikir birliği oluşturmak, ortaklıklar oluşturmak adına güzel bir iki gün geçireceksiniz. Eşinizle ya da ortağınızla bir seyahat ya da eğitim programına katılmak, ikili ilişkilerinize yeni bir soluk kazandırmak mümkün; ani gelişebilecek durumlar bakış açınızı genişletecektir. Perşembe günü Güneş, 1 ay kalacağı, 9. evinizdeki Koç burcuna geçiyor; dış ticaret, eğitim, dinsel ve ruhsal konular, hukuk, medya ve pazarlama alanlarında hedeflerinizi geniş tutmanıza yeni fırsatlar oluşmasına neden olacaktır. Bu alanlarda kendinizi ortaya koyabilmeniz kolaylaşabilir. Ruhsal gelişim sürecinize ve hayatı anlamanıza katkıda bulunabilecek önemli kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Başak Burcu ve Yükselen Başak

Haftaya, burcunuzda gerçekleşmiş dolunay etkisi ile giriyorsunuz; fiziksel ve genel sağlığınız, tüm ikili ilişkileriniz ile ilgili harekete geçmeniz gereken ve bu konularda da kardeşlerinizden, komşularınızdan ve her türlü iletişim ve ulaşım alanlarında destek bulabileceğiniz bir dönem. Eğitim, seyahat, bilgi alışverişleri açısından çok olumlu. Salı günü Merkür, 7 Nisan'a kadar kalacağı, 7. evinizdeki Balık burcuna geçiyor; iletişim becerileriniz, düşünceleriniz ve zihniniz ikili ilişkiler, ortaklıklar ve evlilik konularına kayacaktır. Önemli anlaşmalar, sözleşmeler, evlilik konuları için uygun bir transittir. Yakın ilişkide olduğunuz kişilerle önemli konuları konuşmak, açığa kavuşturmak ve bazı zor durumların üstesinden gelebilmek adına görüşmeler yapmak adına çok uygundur. Bu dönemde, ortağınız ya da eşinizin işleri ile ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Hafta arası çalışma hayatınızda, müşterilerinizle ilişkilerinizde beklenmedik destekler bulabilmek, işinizden bonus ya da prim , sağlık ile ilgili titiz çalışmalarınızdan iyi sonuşlar elde edebilmek ya da operasyonların başarılı geçmesi gibi konular ile karşılaşabilirsiniz. Perşembe günü, Güneş, 1 ay kalacağı, 8. evinizdeki Koç burcuna giriyor; ortaklaşa kaanımlar, kredi, borç, vergi, sigorta, miras ve ödemelerle ilgili konular öncelik kazanabilir. Tehlikeli ve risk taşıyan durumlar, ameliyatlar,ve ödemelerle ilgili olarak da daha dikkatli olmakta fayda var. Bu dönemde metafizik ve psikoloji konularını araştırmak hoşunuza gidebilir..


Terazi Burcu ve Yükselen Terazi

Haftaya, 12. evinizde gerçekleşmiş olan dolunay etkisi ile giriyorsunuz; daha içe dönük, yalnız kalmak isteyeceğiniz, kendinizi depresif, karamsar hissedebileceğiniz, bazı gizli kapaklıkonularla uğraşmak durumunda kalabileceğiniz bir dönem. Bu dönem, özsaygınızın artması açısından yaşanması gerekli bir süreç. Salı günü Merkür, 7 Nisan'a kadar kalacağı, 6. evinizdeki Balık burcuna geçiyor. Sağlık, astlarla ilişkiler, iş ortamı ve müsterilerinizle ilgili olarak iletişimin, bilgi paylaşımlarının ve anlaşmaların artabileceği bir süreç başlıyor. Yardımcılarınızdan yarar sağlamak, iş ortamında daha düzenleyici ve yardımsever olmak, sağlık konularını gözden geçirmek ve yoğun dönem yüzünden yorgun hissetmek mümkün. Evcil hayvanlarınız ile ilgili kararlar almak ya da onların sağlık problemleri ile uğraşmak zorunda kalabilirsiniz. Hafta arası aşk, çocuklar ve yetenekleriniz ile ilgili pozitif yönde gelişmeler yaşayabilirsiniz. Sevgiliniz ya de çocuğunuzla ilişkilerinizde ani düzelmeler, ilişkinize hareket gelmesi, yaratıcılığınızın size ikili ilişkiler konusunda destek olması gibi durumlar oluşabilir. Perşembe günü, Güneş, 1 ay boyunca kalacağı, 7. evinizdeki Koç burcuna geçecek; bu dönemde ikili ilişkiler, ortaklıklar ve evlilik, hareket kazanmaya, dikkat çekmeye ve önem kazanmaya başlayacaktır. Taşınma işleri için oldukça uygundur. İş bağlantıları kutmak, danışmanlık ve tavsiyeler almak, paylaşımlarda bulunmak adına güzel etkiler var.. Bu dönemde yalnız kalmak pek mümkün olmaz. 

Akrep Burcu ve Yükselen Akrep

Haftaya, 11. evinizde gerçekleşmiş olan dolunay etkisi ile giriyorsunuz; sosyal çevrenizle, üyesi olduğunuz gruplarla ve geleceğe dair planlarınızla ilgili olarak harekete geçmeniz gereken ve bu konularda kendinizi oldukça güçlü hissedebileceğiniz bir dönem. Salı günü Merkür, 7 Nisan'a kadar kalacağı, 5. evinizdeki Balık burcuna giriyor. Yaratıcılığınızın artacağına işaret etmekte. Bazılarınız çocuk sahibi olmak ile ilgili kararlar verebilir, görüşmeler yapabilir. Aşk ve cinsellik konuları bu dönemde sohbet konusu olabilir. İlgi duyduğunuz birinden teklif almak, zihinsel ve sanatsal konulada yaratıcılığınızı konuşturmanız mümkün. Spekülatif konularda dikkatli olmakta fayda var. Hafta arası, eviniz ve aileniz ile ilgili tadilat, revizyon gibi günlük işlerle uğraşmak, satmak ya da kiralamak istediğiniz gayrimenkulunüz için müşteri bulmak, ebebeyninizin iyi sağlık haberini almak, üzerinde çalıştığınız bir projenizi başarı ile bitirebilmek adına uygun enerjiler barındırmakta.. Perşembe günü ise Güneş, 1 ay kalacağı, 6. evinizdeki Koç burcuna giriyor; çalışma hayatınız, yardımcılarınız, sağlık konuları ve varsa evcil hayvanlarınız bu dönemde öne çıkabilecek konular. Bazı mecburiyetler önem kazanabilir. Başkalarının da görevlerini üstlenmek, sağlığınızı bozabilir; başkalarına yardımcı olmak, başkaları yararına çalışmak gerekebilir; bu yüzden de kendi ihtiyaçlarınıza eğilemeyebilirsiniz.

Yay Burcu ve Yükselen Yay

Haftaya 10. evinizde gerçekleşmiş olan dolunay etkisi ile giriyorsunuz; kariyer, otorite figürleri ve ebebyn ilişkileri ile ilgili olarak harekete geçmeniz gereken ve bu alanlarda bazı sağlık ve üzeri kapatılmış konuların ortaya çıkabileceği bir dönem. Salı günü Merkür, 7 Nisan'a kadar kalacağı 4. evinizdeki Balık burcuna geçiyor; ev hayatını yakın plana alma, evle ilgili planlar yapma, aile arasında önemli konuların konuşulması, geçmişte yaşanmış olayların tekrar gündeme gelmesi, ev değiştirme ya da evde yapılacak değişiklikler, odak noktalarınızı oluşturacak. Geleceğe yönelik planların gözden geçirilip, dikkatli ve akıllıca adımlar atmak gereken bir dönem olabilir; kendinizi yapılandırmanız için uygun bir süreçtir. Aile içinde bazı durumlara karşı affedici olmak gerekebilir. Hafta arası, yakın çevreniz ile sosyallik ve uyum sağlayabilme adına güzel bir iki gün var önünüzde. Yaratıcılığınızı, yazılarınızda ve sözlerinizde konuşturmanız mümkün. Eğitim, seyahat, yayıncılık konularında, sevgiliniz ya da çocuklarınızdan ani güzel haberler alabilirsiniz. Perşembe günü, Güneş, 1 ay kalacağı, 5. evinizdeki Koç burcuna geçiyor; çocuklar, aşklar, hobiler, eğlenceler ve sportif faaliyetlerde hareketlenmeler olacaktır. Çocuklarınızla ilgili girişimler, sanatsal işlerde yaratıcılık ve ortaya koyuş, flörtif konular, cinsel hayat daha önemli hale gelebilir. Eğlence hayatına daha fazla vakit ayırmak isteyebilirsiniz. Kendinize vakit ayırma adına çok olumlu bir süreç.

Oğlak Burcu ve Yükselen Oğlak

Haftaya, 9. evinizde gerçekleşmiş olan dolunay etkisi ile giriyorsunuz; yurtdışı, hukuk, eğitim, medya, pazarlama, seyahat alanlarında harekete geçmeniz gereken ve bu konularda sosyal çevrenizden de destek bulacağınız bir dönem. Salı günü Merkür, 7 Nisan'a kadar kalacağı, 3. evinizdeki Balık burcuna geçiyor; kardeşler, komşular, yakın çevre, eğitim, seyahat, yayıncılık işlerinizde iletişim becerileriniz, yaratıcı ifade tarzınız öne çıkacaktır. Fikirlerinizi konuşma ve yazma yoluyla iletmeniz açısından avantajlısınız. Yakın çevreniz ile iletişiminiz artacaktır. Önemli görüşmeler, anlaşmalar yapmak, lisan öğrenmek, eğitim almak adına uygun bir dönem; bazen konsantrasyon problemi yaşasanız da görüşlerinizi etkin bir biçimde ifade edebileceksiniz. Hafta arası, maddi konularda yarar sağlayabilecek etkiler mevcut, özellikle aile ve gayrimenkuller ana fikri oluşturabilir; bu alanlarda kar elde etmeniz mümkün. Perşembe günü, Güneş, 1 ay kalacağı, 4. evinizdeki Koç burcuna geçiyor; ev, aile, gayrimenkul ve ebebeyn ile ilgili konular ön sırada yer alacaktır. Ebebeynlerin hayatlarında önemli gelişmeler yaşanabilir, ailenizi size olan ihtiyacı artabilir Ev ve yer değişimleri söz konusu olabilir Kendinizi yeniden yapılandırma adına güzel bir dönem olacaktır. Geçmişte olup da henüz aydınlanmamış bazı olaylar, gün ışığına çıkabilir...

Kova Burcu ve Yükselen Kova

Haftaya, 8. evinizde gerçekleşmiş olan dolunay etkisi ile giriyorsunuz; ortaklaşa gelirler, kredi, borç, miras, vergi, sigorta işleri ile ilgili olarak harekete geçmeniz gereken ve kariyeriniz ile otorite figürlerinden de destek görebileceğiniz bir dönem.. Patronunuzdan memnun edici çalışmalarınızdan ötürü terfi ya da zam haberi de gelebilir. Salı günü Merkür, 7 Nisan'a kadar kalacağı, 2. evinizdeki Balık burcuna geçiyor; sahip olduğunuz kaynakları iyi değerlendirebilme, parayı idare edebilme ve para kazanma becerinizi daha iyi kullanabilme konuları öne çıkabilir. Geliri ve kişisel maddi kaynakları artırmak adına yaratıcı fikirler bulabilirsiniz. Maddi konularla ilgili deneyimli kişilerden tavsiyeler almak, iş ve ticari girişimlerde iletişim becerilerinizi kullanabilmek size yarar sağlayabilir. Ancak detayları atlamamaya özen gösterin. Hafta arası, kendinize vakit ayırarak bireysel olarak eğitim ya da seyahat fırsatı yakalayabilir, kişisel düşüncelerinizi yazmak isteyebilir ve bundan gelir elde edebilirsiniz. Yakın çevreniz ile ani alışveriş, hoş vakit geçirme fırsatları doğabilir. Yakın çevrenize arabuluculuk yapabilirsiniz. Perşembe günü Güneş, bir ay boyunca kalacağı, 3. evinize geçiş yapıyor; bu sürede, kardeşler, komşular, eğitim, seyahat, ulaşın konuları öne çıkabilir. Merak ettiğiniz her konuda öğrenebilme fırsatı bulabilirsiniz. Fikirlerinizi ve kendinizi yazma veya konuşma yoluyla ifade edebilme önem kazanacaktır. Başkalarının görüşlerine açık olmamak, esneklikten yoksunluk, kendi fikirlerinize öncelik vermek gibi hatalara düşmeyin. Yakın çevreniz üzerinde daha etkin bir konuma gelebilirsiniz. . 

Balık Burcu ve Yükselen Balık

Haftaya, 7. evinizde gerçekleşmiş olan dolunay etkisi ile giriyorsunuz; ikili ilişkiler, ortaklıklar ve evlilik konularında harekete geçmeniz gereken ve bu alanlarda yurtdışı, hukuk, eğitim, pazarlama fırsatları bulabileceğiniz bir dönem. Bazı sözleşmelerde, önemli görüşmelerde hukuksal destekler sizden yana. Bu dönemde objektif olabilmeye çalışmalısınız. Salı günü Merkür, 7 Nisan'a kadar kalmak üzere burcunuza giriyor; kendinizi daha yaratıcı ifade ve karşınızdakini ikna edebilme, ayrıca akıllıca davranırsanız, şartları lehinize çevirebilme gücünüz mevcut. Önemli görüşmeler, sözleşmeler, toplantılar açısından da olumlu bir dönem. Yalnız konsantrasyonunuzu dağıtmamaya özen göstermelisiniz. Bazı sağlık kontrolleri de bu dönemde yaptırabilirsiniz. İletişim ve ikna yeteneğinizi geleceğe yönelik hedeflerinizde daha rahat kullanabilirsiniz. Duygularınızı yazıya dökmek de bu dönemde size iyi gelecektir. Hafta arası, bazı üzeri kapatılmış durumlar, önünüze dökülebilir psikolojik olarak daha iyi hissedebilirsiniz. Haritalarınıza bağlı olarak da kontrolünüz dışı harcamalar oluşabilir. Perşembe günü Güneş, 1 ay boyunca kalacağı 2. evinizdeki Koç burcuna geçiş yapıyor; finans ile ilgili konular gündeminizde daha fazla yer tutacaktır. Bütçenizi idare edebilme, doğru yönlendirme kabiliyetiniz artabilir. Hayatınızdaki erkek figürlerinden gelen destekler ile gelir elde etmeniz mümkün. Öz güveninizin de bu süreçte artış göstermesi, cömert davranışlara neden olacaktır..







Astrolozi


1 yorum:

  1. Lord Barış With You Olabilir.
    Eğer bir iş adamı ya da kadın mısınız? Eğer herhangi mısınız
    finansal stres ya da başlatmak için para gerekiyor
    Kendi iş?
    a) Bireysel Kredi, İş Genişletme.
    b) İş Başlangıç ​​ve Eğitim.
    c) Borç Konsolidasyon.
    D) X-mas Kredi
    Adı: ..........................................
    Ülke: .........................................
    Adres: ..........................................
    Medeni
    Durum: .......................................
    Cinsiyet: ....................
    Yaş .......................
    Kredi Miktarı Gerekli: .........................
    Kredi Süre: ...................................
    Kişisel Mobil Numara: .......................
    Aylık
    Gelir: .....................................
    Teşekkür Ve God Bless
    E-posta: frankwoodloan@gmail.com

    YanıtlaSil