8 Mart 2014 Cumartesi

9 Mart - 16 Mart Haftası ve Burçlar - Astrolozi




Koç Burcu ve Yükselen Koç
Hafta başı, ortaklaşa gelir, kredi, borç, vergi ve sigorta konularında bazı aksilikler yaşayabilirsiniz; sosyal çevrenizden beklediğiniz maddi destekler gelmeyebilir, arkadaşlarıızla aranızda para konuları sorun yaratabilir. Haftanın ilerleyen günlerinde ise ikili ilişkiler, ortaklıklar ve evlilik alanında güzel gelişmelere hazır olun; soyal çevre yardımıyla bu alanlarda gelişmeler kaydedebilmeniz mümkün. Bazı problemli ilişkiler arkadaş yardımı ile çözüme ulaşabilir. Problemleriniz ile ilgili arkadaş tavsiyesi ile profesyonel danışmanlık almanız mümkün. Haftasonu Başak burcunda gerçekleşecek dolunay ile önümüzdeki 10 günlük dönemde günlük ve çalışma hayatınızda güzel gelişmeler, yeni projeler, yeni müşteriler keyfinizi düzeltebilir; maddi konularda gelişmeler kaydedebilirsiniz. Kariyer yolunda yeni açılımlara hazır olun. Çalışma ortamınızda, sağlık konularında, yardımcılarınız ile ilişkilerinizde, önünüzü daha rahat görebileceksiniz; güzel destek haberleri de alabilirsiniz.
Boğa Burcu ve Yükselen Boğa
Hafta başı, ikili ilişkiler, ortaklıklar veya evlilik konularında şans pek sizden yana değil; özellikle otorite figürleri ile olan görüşmelerinizde dikkatli olun. Bazı sorumluluklarınız sizi depresif bir duruma sokabilir. Hafta ortası ise çalışma hayatınızda, kariyer konularınızda güzel haberler alabilirsiniz. Ebebeyninizin sağlık konularında olumlu gelişmeler olabilir. Çalışma arkadaşlarınızı, müşterilerinizi, yardımcılarınızı idare etmek bu günlerde size kolay gelecek. Spora başlamak, kişisel bakım ve sağlık kontrolleri yapmak adına da uygun bir hafta olacaktır. Hafta sonu Başak burcında gerçekleşecek dolunay ile aşk, çocuklar ve yetenekleriniz ile ilgili olumlu bir 10 gün geçirebilirsiniz. Bazılarınıza bebek müjdesi gelebilir; yaratıcılığınız tavan yapabilir. Çocuklarınız veya sevgiliniz ile ilgili bazı problemlerde çözüm bulabilirsiniz. Yurtdışı, eğitim, hukuk, medya internet alanlarından ve ikili ilişkilerden destekler de alabileceksiniz. Yaratıcılığınızı internet ortamında sergilemek, sevgiliniz ile yurtdışı sehayate çıkmak, çocuğunuzun eğitiminde güzel gelişmeler yaşamak adına olumlu bir dönem başlıyor.

İkizler Burcu ve Yükselen İkizler
Hafta başı çalışma ortamınızda bazı iletişim problemleri, müşterilerinizle yalnış anlaşılmalar, yurt dışı bağlantılı işlerinizde aksilikler, maillerinizin adresine ulaşmaması gibi bazı aksilikler yaşayabilirsiniz. Bazı projeleriniz daha ağır ilerleyebilir. Sağlık konularında tereddüt yaratacak yanıltıcı durumlar oluşabilir. Hafta arası ise, yaratcılığınız bu problemlerin çözülebilmesinde size yardımcı olacak. Aşk ve çocuklarınız ile ilişkilerinizdeki bazı problemlerinizi çözebilme imkanı bulabileceksiniz; iletişim yeteneğiniz geriye dönük sorunları halledebilir görünüyor. Hafta sonu Başak burcunda gerçekleşecek dolunay sayesinde önümüzdeki 10 günlük dönemde, ev, aile, gayrimenkul alanlarında, detaylı uğraşlarınız yardımıyla sonuca ulaşmanız, ortaklaşa gelirler, kredi, borç, miras konularından destek bulabilmeniz mümkün. Ev ve aile ile ilgili konulara bu sürede halledilebilir görünüyor. Gerekli maddi ve manevi destek kapınızda.. 

Yengeç Burcu ve Yükselen Yengeç

Hafta başı aşk ve çocuklar konusunda şanssız bir hafta; özellikle hamileler için dikkat etmeleri gereken birkaç gün var önlerinde. Sevgilinizle aranıza şüphe ve kıskançlık girebilir. Spekülatif alanlarda da para kayıplarına lütfen dikkat edin. Hafta arası, eviniz ve aileniz ile ilgili moral düzeltici etkiler moralinizi yükseltecektir. Gayrimenkul konularında maddi destek için girişimlerde bulunabilirsiniz. Aile içinde bazı anlaşmazlıklar, bugünlerde çözülecektir. Hafta sonu ise Başak burcunda gerçekleşecek dolunay sayesinde önümüzdeki 10 günlük dönemde kardeşler, yakın akrabalar ve komşularınız ile iletişiminizde yarar sağlayacak etkiler mevcut. İletişim, seyahat, eğitim, ulaşım ile ilgili yaratıcılığınızı kullanabilirsiniz. İkili ilişkilerden de destek alabileceğiniz günler sizi bekliyor.  Yeteklerinizi ifade edebileceğiniz bazı işlerde imzalar atılabilir; bazılarınız yeni ulaşım araçları ya da iletişim cihazları satın alabilir. Taşınma işleri olanlar için de akıcı enerjilerin etkin olacağı günler var önlerinde. İletişim, ulaşım ve seyahatler için harika günler. Yayıncılık ile ilgili, yeteneklerinizi konuşturarak yazıya dökebilirsiniz..


Aslan Burcu ve Yükselen Aslan

Hafta başı, ev, aile, gayrimenkul konularında fikir birliği sağlamak, taşınmak, hane ile ilgili imza atmak, danışmanlık hizmetleri almak adına pek uygun enerjiler barndırmıyor; bu tarz işlerinizde aksilikler yaşanabilir. Hafta ortası ise ortaklıklar ve evlilik alanlarında, bazı eski konularda uzlaşma sağlayabilirsiniz. Eşiniz ya da ortağınız ile ani bir seyahat ya da eğitim programına katılabilirsiniz. Kardeşler, komşular ile ortak bazı girişimler tekrar gündeme gelebilir ya da varsa sorunlar çözülebilir. Hafta sonu Başak burcunda gerçekleşecek dolunay sayesinde önümüzdeki 10 gün süresinde bir süredir üzerinde çalıştığınız maddi konularda, ilerleme kaydedebileceksiniz. Çalışma hayatınızda gelir getirebilecek bir proje, yeni müşteriler ya da evden çalışanlar için yeni gelişmeler kapıda. Titiz çalışmalar artık ödülünü verecek görünüyor..

Başak Burcu ve Yükselen Başak

Hafta başı çalışma ve günlük hayatınızda, bazı iletişim problemleri ile karşılaşmanız mümkün, bazı iletişim cihazlarının ya da ulaşım araçalrındaki arızalar canınızı sıkabilir. Özellikle kardeşler ve komşularla iletişimde sinirlerinize hakim olmaya özen gösterin ve bu kişilerden gelebilecek sağlık haberlerine de ayrıca canınız sıkılabilir. Hafta ortası ise çalışma hayatınızda size maddi gelir sağlayabilecek gelişmelere hazır olun; prim ya da ekstra bir bonus ile ödüllendirilebilirsiniz. Bir süredir üzerinde çalıştığınız proje ya da müşteri yüzünüzü güldürebilir. Hafta sonu ise burcununzda gerçekleşecek dolunay sayesinde bir kaç gün kendinizi depresif hissetmeniz muhtemel ama yine de önümüzdeki 10 gün yaratıcılığınız ve iletişim beceriniz size yarar sağlayacak. Çocuklarınız ve sevgiliniz ile ilgili bir süredir devam eden problemler çözülebilir. Yeni projeler, sanat ile uğraşanlar için medya konusunda başarılar, verimli kısa sehayatler ya da eğitim programları önünüzü daha rahat görmenize neden olacak...


Terazi Burcu ve Yükselen Terazi

Hafta başı maddi konularda stresli hissedebilirsiniz, eğlence, aşk ve çocuklar ile ilgili olarak bazı harcamalar stresli hissetmenize neden olabilir. Spekülatif piyasalar özellikle haftanın ilk iki günü riskli görünmekte. Hafta ortası ise yaratıcılığınızla iletşim becerinizi birleştirerek, yeni girişimlerde bulunmak adına uygun enerjiler barındırıyor. Eskiye dönük bazı problemleri kıvrak zekanız ve yaratıcılığınızla çözebilirsiniz. Sevgiliniz ya da çocuklarınız ile ilgili iletişim problemleri de hafta arası çözülebilir. Hafta sonu Başak burcundaki dolunay nedeniyle önümüzdeki 10 gün süresince daha izole yaşamak, yalnız kalmayı istemeniz mümkün. Kaybettiğiniz bir eşyayı bulabilir, ya da hoşunuza gitmeyen bir alışkanlığınızdan artık kurtulmaya karar verebilirsiniz. Eviniz ve kendinizle ilgili temizlik ve arınma çalışmaları için oldukça verimli bir süre var önünüzde.. 

Akrep Burcu ve Yükselen Akrep

Hafta başı aile, ev ve gayrimenkul konuları canınızı sıkabilir, aile içinde fikirlerde ısrarcı olmak beraberinde tartışmalar getirebilir; depresif ve karamsar hissetmenize neden olabilir.. Hafta ortası, ev ve aile arasındaki bazı üzeri kapanmış, konular açığa çıkabilir. Kendinizle baş başa kalmak, size iyi gelecektir. Kötü alışkanlıkları bırakma kararları için de etkili bir kaç gün geçireceksiniz. Psikolojik olarak kendinizi kuvvetli hissetmeniz muhtemel. Hafta sonu, Başak burcunda gerçekleşecek dolunay sayesinde önümüzdeki 10 gün sosyal çevrenizde hareketlilik artabilir, arkadaşlarınızla grup çalışmalarına katılabilir, arkadaşlarınız sayesinde, seyahat, eğitim programı düzenleyebilir, bazı anlaşmalara imza atabilirsiniz; bu sayede hedeflerinize ulaşmak, kalıcı başarılar elde etme adına titiz çalışmanızın meyvelerinei toplayabilirsiniz..

Yay Burcu ve Yükselen Yay

Hafta başı kardeşleriniz, yakın akrabalarınız ve komşularınız ile aranızda kontrolünüz dışında gelişebilecek sevimsiz durumlar oluşabilir. İletişim cihazlarınızda arıza, bazı dosya kayıpları sinirinizi bozabilir. Bir takım üzeri kapanmış konular açığa çıkabilir. Yakın çevreden duyabileceğiniz dedikodular sinirinizi bozabilir. Hafta ortası sosyal çevreniz ile keyifli vakit geçirebileceksiniz; arkadaşlarınız fikirlerinize önem verecek ve beraber kısa bir seyahat ve eğitim programına katılma imkanı bulabileceksiniz. Edebiyat ile uğraşanlar ise hedeflerindeki kitaba başlayabilirler. Hafta sonu Başak burcunda gerçekleşecek dolunay ile önümüzdeki 10 gün, kariyer alanında ve otorite figürleri aranızda olumlu enerjiler akacaktır. Keyfinizi yerine getirecek güzel gelişmelere hazır olun. Ebebeyn ile ilgili sağlık konularında ve yeni iş imkanları alanında güzel haberlere hazır olun.

Oğlak Burcu ve Yükselen Oğlak

Hafta başı bazı maddi gelişmelere canınız sıkılabilir, sosyal çevreniz yüzünden harcamalar artmış olabilir veya arkadaşlarınız ile aranızda para meseleleri sorun yaratabilir. Hafta arası ise kariyerinizden ya da otorite figürlerinden size güzel maddi haberler var, özellikle yaratıcı fikirleriniz sayesinde gelir imkanı doğabilir, patronunuzu ikna ederek zam alabilirsiniz. Hafta sonu Başak burcunda gerçekleşecek dolunay sayesinde önümüzdeki 10 gün süresince yurt dışı, hukuk, eğitim, medya, iletişim ve seyahatler ile ilgili olarak bir süredir yaptığınız titiz çalışmalarda gelişmeler kaydedebileceksiniz. Bu alanlardaki hedeflerinize daha yakınsınız. Pazarlama ve reklam çalışmalarınızda gelişmeler var. Tüm bu alanlarda size destek enerjiler 10 gün boyunca yanınızda olacak...

Kova Burcu ve Yükselen Kova

Hafta başı kariyeriniz ile ilgili ve otorite figürleri ile aranızdaki ilişkilerinizde fazla ısrarcı olmamaya çalışın, bu konularda ısrar sizi üzebilir; iletişimde yanlış anlaşılmalara, hedef şaşmasına neden olabilir. Hafta ortası,tüm yurt dışı, hukuk, medya, eğitim, seyahat ve pazarlama işelrinizde kendinizi yaratıcı olarak ifade edebilmek ve bu konularda iletişim becerilerinizi akıllıca kullanabilmeniz mümkün. Hafta sonu ise Başak burcunda gerçekleşecek dolunay sayesinden önümüzdeki 10 gün beklemediğiniz destekler ayaklarınızın yere daha sağlam basmasına neden olacaktır. Ümidinizi kesmiş olduğunuz bir kredi, borç, miras, vergi ya da sigorta işi yüzünüzü güldürebilir; burs ya da prim elde edebilmeniz mümkün. Ortaklaşa gelirlerden yana şanslısınız, evli olanlar da eş gelirinden yararlanabilecek.. 

Balık Burcu ve Yükselen Balık

Hafta başı tüm yurt dışı, hukuk, eğitim, medya, pazarlama ve seyahat işlerinizde kontrolünüz dışında gelişebilecek durumlar depresif hissetmenize neden olabilir; bir iki gün yanlnız kalmak ve hayata karamsar bakmanız mümkün. Hafta ortası beklemediğiniz yerlerden destekler almanız, kredi, borç, miras, vergi, sigorta işlerinizde gelişmeler kaydetmeniz mümkün. Bazı parasal konuları gizlilikle yürütmekte fayda var; yaratıcı fikirleriniz size gelir sağlayabilir. Psikoljik olarak kendinizi kuvvetli hissedeceksiniz. Hafta sonu Başak burcunda gerçekleşecek dolunay sayesinde önümüzdeki 10 gün ikili ilişkiler, ortaklıklar ve evlilik alanlarında sabrınızın meyvelerini toplayabileceksiniz. Önemli bir ortaklık ya da evlilik teklifi sizi şaşırtmasın. Arkadaş çevrenizin desteği sayesinde biri ile tanıştırılabilirsiniz. Tabii bu arada taşınma ya da danışmanlığa başvurma kararları da alınılabilir..





Astrolozi


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder