25 Mart 2014 Salı

25 Mart 2014 - Astrolozi


Haftanın ikinci gününe Ay'ın Oğlak burcunda ilerlemesi ile uyanıyoruz.. Zeki, çalışkan, güven verici, iradeli, sorumluluk sahibi, oldukça pratik, bir o kadar da muhafazakar ve hırslı hissetmemiz çok doğal. Üzerimize aldığımız her işi bugün zor da olsa sonuçlandırmadan rahata eremeyiz. Aynı şekilde, çevremizdekilerden de bu şekilde davranmalarını ummak, hata olabilir. Pek eğlenceli olduğumuz bugün için söylenemez. Daha içe kapanık hatta kötümser ve melankolik düşünceler bizi ele geçirebilir. Gün içinde renklere ihtiyacımız olabilir diye, yazıma eğlenceli bir foto koymak istedim..

12:17'de Ay, etkisinde bulunduğu Oğlak burcunun yöneticisine olumlu bir açı yapacak. Sanki "bendensin" der gibi bir görünüm, olumlu etkisi katlanabilir. Öğle saatlerinde kendi kendimize kalmak isteyebilir, derin düşüncelere dalabilir ve sakin bir hal takınabiliriz. Otorite figürleri ile olan ilişkilerimizde destekleyici etkileri mevcut. Bu saatlerde karşılaştığımız her durumu ciddiye almak, ciddi konular hakkında konuşmaktan yana olacağız. Görev ve sorumluluklarımızın öneminin kavranabileceği ve duygusal ihtiyaçların dengelenebileceği bir zaman aralığı. Duygularımızın bisi idare etmesinden birkeç saatliğine kurtularak, bilinçli düşünmeye yatkın olabiliriz. Diğer zamanlara göre daha iradeli, dikkatli ve kararlı olabilmek kolaylaşır.

14:34'te Ay, Mars'a sert bir kare fırlatıyor; dikkattt... Şimdi ise adeta kavga, gerginlik, alınganlık, duygusallık, münakaşa ve düşünmeden kafa kol girişme saatleri başlıyor. O yüzden sabah saatlerinde enerjimizi iyi kullanmakta fayda var. Gergin fiillere iten olayları adeta mıknatıs gibi üzerimize çekebiliriz. Aslında bu olaylar gerçekten incir kabuğunu doldurmayacak şeyler de olabilir; ancak bunu farketmek günün ikinci yarısında pek mümkün görünmüyor. Eğer kendimize güvenen bir kişiliğiniz varsa, bu zamanda fazla acele davranan, atak ve kritik davranışlara eğilim gösterebiliriz. Sakin, düşünürek hareket etmeyi başarabilirsek, ufak tefek kazalardan da korunmuş olabiliriz. Her şeyi bir tehdit gibi görmeden, her şeyden nem kapmadan günün ikinci yarısını geçirmekte fayda var. Ay bu açının ardından boşluğa giriyor ve günün geri kalan kısmında hareketine açısız devam ediyor; dolayısı ile son açı Mars ile olduğundan etkisi geceye kadar sürebilir, dikkat..


Astrolozi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder