3 Mart 2014 Pazartesi

3 Mart 2014 - Astrolozi


Ay, hareketli bir haftaya Koç burcunda ilerleyerek başlıyor.. Koç burcu hareketin, liderliğin, yeniliğin burcudur. Cesurdur ve kendine güveni tamdır. Bugün zehir gibi bir zeka ile, çabucak harekete geçebilecek, aceleci davranışlar içinde olabiliriz. Denenmemiş he şeye ilgi duyabiliriz. Zekamızı ön plana çıkarabilecek meydan okumalar da tam bize göre olacaktır. Rekabetçi yanımız ise tam gün görevde olup, zorluklarla baş etme yolunda bize yardım edebilir..

11:13'te Ay Jüpiter ile sert bir kare, 11:50'de ise Uranüs ile bir kavuşum yapacak; ardından 15:46'da ise Pluto'ya bir sert kare daha.. Biliyorsunuz bir süredir devam eden, toplumsal olayların artmasına neden olan Jüpiter - Uranüs ve Pluto T-Karesi süreci içindeyiz. Oldukça kökten değişim hareketleri ve buna neden olacak bir sürü haber izliyoruz, Jüpiter medya ve iletişim ile  de ilgili olduğundan, gün geçmiyor ki, bizi şaşırtacak bir olay duymayalım. İşte bugün de, gün ortasında Ay, bu T- Kare'yi tetikleyecek hamlelelerle söz konusu gezegenlere dokunuşlar yapacak. Derin duygusal tepkilerimizi yüksek sesle talep etmek, devam eden düzeni değiştirecek ani hamleler yapmak, ancak bu esnada aşırılığa kaçmak ve durumların içinden çıkılmaz bir hale sürüklenmesi gibi terslikler maalesef bugün olabilir. Güç savaşları ve istemediğimiz şeyleri yapmaya zorlanıyormuş gibi bunların aniden değişmesini sağlayabilmek adına zararlı, aslında sonradan çok da onaylamayacağımız yollar deneyebilirz. İnsanların tepkisiyle karşılaşma ihtimali yüksek.. Oldukça bizi zorlayacak bir görünüm.. Gün içinde sakin ve serinkanlı kalmaya özen göstermeli, resmin bütünün görerek, amaçtan kaymamalı ve düşüncesizce yapılacak hareketlerden uzak durmalıyız. Sınırlarımızı zorlayacak bir güne hazır olmak lazım..

Tüm gün etkili olacak ancak 21:25'te kesinleşecek olan Güneş ve Pluto uyumlu açısı ile aslında gün içinde sınancak olan o içimizdeki gücü dengeleme şansımızı müjdelemekte. Birlikte çalışarak, yardımlaşma, destek ve elbirliği ile başarılı olma yolunda ilerleme kaydettirici bir etki verecektir. Güçlü, köklü ve anlamlı ilişkileri destekler. Yakın çevremiz ile ilgili değişiklikler yapmak, bizde sorun yaratan bazı olaylara yeni form verip, bazı şeyleri değiştirme ve güzelleştirme için yardımcıdır. Çözülemeyen karışık haldeki durumları temizleyebilmek adına uygun bir transittir. Derin düşünceleri de harekete geçireceğinden, problemli durumların her noktasını öğrenmek, derinliğine inmek isteğini arttırabilir. Psikoloji, yoga gibi alanlara ilgimiz artabilir ve bu günlerde bu tür şeylerle uğraşmak fayda getirir. Bunun yanı sıra maddi anlamda da temizlik yapmak için olanak verecektir; evimiz, eşyalarımız gibi gibi..


Astrolozi



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder