2 Mart 2014 Pazar

2 Mart 2014 - Astrolozi


Ay, haftanın son gününe Balık burcunda ilerleyerek girmekte.. Rüyaların ve mistik, ilahi çalışmalara isteğin arttığı, daha sevgi ve merhamet dolu duygularla yepyeni bir güne uyanıyoruz. Yalnız kalma ve hayal kurma gibi bunun yanında yaratıcı özelliklerimizin de artacağı bir gün yarısı yaşayabiliriz.

06:37'de Ay, Satürn ile güzel bir üçgen yapacak; duygularımızı kontrol edebilir, hayata daha akılcı ve ölçülü bir yaklaşım ile yaklaşabiliriz.. Zorluklara daha rahat göğüs gerebilme, tahammül ve sabır gösterme gücü bulabiliriz. Kimseye ihtiyaç duymadan tüm değerlendirmelerimizi yapbilir, işlerimizin üstünden gelebiliriz. Otorite figürleri ile olan ilişkilerimizde enerjilerin akıcı olabileceği bir sabah yaşayacağız. Düşüncelerimiz geçmişe kayabilir, tecrübelerimizden faydalanma imkanı yaratabiliriz..

13:03'te Ay Venüs ile olumlu bir görünüme gireceğinden, mümkünse görüşmelerimiz öğleden sonraya atmak daha mantıklı olabilir. Yakın arkadaşlıklar ve ve bundan öte tüm ilişkiler açısından olumlu etkiler var. Bazı şeyleri düzeltmek, sevgiyi hissetmek ve duygulara yeni bir soluk kazandırmak için uygun bir kaç saat var önümüzde; Ay bu acıdan sonra 17:40'ta Koç burcuna geçene kadar boşlukta kalacak. Koç burcuna geçmesi ile ortamdaki rehavet ve dinginlik yerini harekete, atraksiyona bırakacaktır. Daha önemlisi, gökyüzündeki öncü gruptaki Uranüs, Jüpiter, Pluto arasındaki sevimsiz, sert T-Kare'yi aktive edici etkiler verecektir. Mümkünse sakin kalmak ve serinkanlı davranmak özellikle galiyana gelmemek, yararımıza olacaktır; düşüncesizce yapılacak tüm hareketlerden uzak durmakta yarar var.

18:19'da daha önce http://astrolozibyzizi.blogspot.com/2014/02/saturn-geri-hareketi-astrolozi.html adresindeki yazımda bahsettiğim gibi Baş Öğretmen Satürn, geri hareketine başlayacak..

22:03'te kesinleşecek olmasına rağmen, etkisini tüm gün hissedebileceğimiz Venüs ve Mars karesi, hem de retroda, tüm gün çoğumuz tarafından hissedilebilir; bir iki gün etkili olacaktır. Bu transit süresince, kişisel ilişkilerimizde ısrarcı olabilir ve özellikle kendimizi ön plana getirici olabiliriz. İlişkilerimizde çok önem verdiğimizi ancak karşılığını alamadığımızı düşünebilir, karşılıklı istekler açıkça belirtilmezse, çeşitli sorunlar yaşayabiliriz. Bu açını etkisi maalesef haftanın ilk günlerine de damgasını vurabilir, dikkatli olmakta fayda var.


Astrolozi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder