21 Mart 2014 Cuma

21 Mart 2014 - Astrolozi





Haftanın son iş gününe Ay'ın Akrep burcundaki hareketi ile girmekteyiz. En zor durumlarda bile kontrolümüzü kaybetmeyecek kadar güçlü olacağımızdan, tepkilerimizi ve düşündüklerimizi ortaya dökmeyiz. Anlaşılması güç gizemli davranışlar içinde olmamız da mümkün tabii.. Kendimize oldukça güvendiğimiz, içimizde fırtınalar kopsa da, yüzeyde sakin kalabilmek çok kolay olacaktır.

05:11'de Ay, Satürn ile kavuşacak; her ne kadar Ay, bu açısının ardından boşluğa da girecek olsa, son açısı Satürn ile olacağından 17:38'de Yay burcuna geçene kadar, bu etki sürecektir. Bu saatler, duyguları, içimizdeki gizli düşünceleri saklama zamanıdır. Daha önemlisi bunları kendimizden sakladığımızı sanırız. Ortamdan sıyrılma, yalnızlık duygusu hatta depresyona kayma gibi hissedişler olabilir. Karamsar duyguların yoğunluk kazandığı bir sabah olacağı kesin. Düşüncelerimiz ve gerçekte yaşadıklarımız arasonda bir mücadele görülebilir.

17:38'de Ay, Yay burcuna geçiyor; sabah saatlerindeki o karamsar bulutlar dağılacaktır. Daha dışa dönük, hayata daha olumlu bakabilmek, hatta sorunlarımızdan kaçmaya yönelik davranışlar sergilememiz mümkün. Felsefi değerlere ve yabancı kültürler ilgi duymak, samimi ve sıcak bir ruh hali içinde arkadaş canlısı hissedebileceğimiz bir akşama hazır olun.

19:27'de is Ay günün son açısını Güneş'e harika bir üçgen açı ile yapacak; İşte gayet hoş transitlerden biri. Kendimizi fiziki ve psikolojik açılardan uyumlu bir harmoni içinde hissetmek mümkün.. Akşam saatlerinde, olumlu enerjiler sayesinde işlerimizin  rast gitmesi mümkün. Erkek-kadın, otorite figürleri ile olan ilişkiler adına oldukça olumlu etkiler barındırır. Tüm insan ilişkileri, grup aktiviteleri, iş, eğlence, kısaca pek çok şey için iyi bir zamandır. Sonuçta diğer zamanlara göre daha kazançlı çıkmak kaçınılmazdır.


Astrolozi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder