26 Mart 2014 Çarşamba

26 Mart 2014 - Astrolozi


Ay, güne boşlukta girdikten çok kısa bir süre sonra, 00:38'de Kova burcuna geçiş yapacak.. Oldukça yaratıcı ve özgürlükçü fikirlerin havada uçacağı bir gün yaşayabiliriz. Zamanın bir adım ötesinde yaşamayı isteyebilir, herkesten farklı olduğumuzu hissedebiliriz. Gün genelinde açılar da çok zorlayıcı değil; dolayısıyla hayatımızda küçük fırça darbeleri ile hoş etkiler yaratabilmek mümkün; ehh zaten bu da tam Kova'ya göre olacaktır.. Hiç bir kalıba uymamak bazen de en olmadık, beklenmedik yerde isyankar özelliklerimizin öne çıkabilmesi de maalesef mümkün. Sindirilmek ve kişiliğimizi ortaya koyamamak bugün bizi oldukça rahatsız edebilir.

09:54'te Ay'ın Güneş ile olumlu açısı sonucu, güne gayet enerjik başlamak mümkün. Özellikle erkek-kadın ve otorite figürleri ile ve grup ilişkileri adına bugün oldukça yapıcı etkiler var.Olayların karmaşası arasında bulunsak bile duygulanmadan, nötr kalabileceğimiz bir sabah olacaktır. Kendi ihtiyaçlarımızı düşünürken, başkalarını da göz ardı etmeden, dostlukların yararlarının görülebileceği durumlar yaşayabiliriz.

Gün genelinde hiisedilecek, ancak 15:10'da kesinleşecek olan Merkür ve Jüpiter arasındaki muhteşem üçgen açı sayesinde, engin, geniş ve yüksek akli görüş verebilecek iyimser ve yapıcı düşünceler içinde olabiliriz. Bu hal üzerimizde rahatlık vereceğinden sağlık üzerinde de önemli iyileştirici rol oynayacaktır. Sinir sisteminin ve salgı bezlerinin daha rahat çalışmasını sağlayarak, sağlığı düzene koyucu bir etkisi vardır. Öğrenim, öğretim, bilgi aktarımı amaçlı konuşmalar, konferanslar, iş ilişkileri, her türlü iletişim, ticaret, kısa veya uzun seyahatler, felsefe, din veya yüksek eğitim adına mükemmel faydalar sağlayabilir. Yabancılarla iş ilişkileri kurmak, yabancı kültür ve ülkelerin insanları ile iletişimde, değişik iş fırsatları yakalamak adına harika etkiler barındırır. Medya, internet ve yayıncılık işlerinde de harika etkileri vardır. Aile, arkadaş, yakın çevre ve komşular, kardeşler, akrabalarla olan ilişkileri düzene koymak ve daha olumlu hale getirmek için kaçınılmaz bir fırsat. Hem pratik detayları karçırmamak hem de geniş kapsamlı bakabilmek arasında iyi bir denge kurulabilir.

20:41'de Ay, Uranüs ile olumlu bir açı daha yapacak; çabukluk, tez canlılık, telaş veya garip bir heyecan hissettirebilir. Evimizde, bulunduğumuz ortamlarda ufak da olsa değişiklik arayışı veya durumların gidişini değiştirme isteği yoğunlaşacaktır. Farklı olana ihtiyaç hissedebiliriz. Her şeyi yeniden düzenlemek gibi bir dürtü ve istek duyacağız.


Astrolozi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder