20 Mart 2014 Perşembe

20 Mart 2014 - Astrolozi



Yepyeni bir güne Ay'ın Akrep burcundaki harketi ile giriyoruz. Güçlü, iradeli, kuvvetli özellikler ile Ay, dün gece Neptün ile harika bir bir açı yapmış ve bizi niyetlerimize kilitlemişti.. Tüm etki sabaha kadar devam ediyor ve 06:57'de bu kez de Jüpiter ile yapacağı harika üçgen ile sanki pekiştiriliyor.. Harika, pozitif etkilerle dolu bir gece olacak.. Gerçek, mutluluk, refh ve şans dağıtan saatler sanki.. Her türlü niyet, dua, meditatif ve ruhani çalışmalar için çok uygun enerjiler sabah erken saatlere kadar devam edecektir. Yardımlaşma isteği, çevremizdekilere duygusal ve fiziksel cömertlikle yaklaşma ve en önemlisi onlara yapacağımız yardımların, desteklerin aslında kendimize yapıldığını farketmemizi sağlayabilecek enerjiler mevcut.

Bu güzel etkiler 11:24'te Ay'ın Venüs ile yapacağı sert kare ile hafifleyecektir. Kare olmasına rağmen çok sert etkiler vermeyecek bir transit ; sosyal ilişkileri arttırabilir, yapmacık davranışları, her şeyi kendimize yontma tarzı etkiler verebilir. Alışveriş, yeme içme gibi dürtüler hiçbir sebebe bağlı olmadan yoğunlaşabilir. Madde ile sınav gibi düşünmek gerek ve bu tür isteklerimizi disipline edebilmeyi öğrenme açısından bence güzel bir fırsat.

11:48'te Ay ve Pluto arasında olumlu bir görünüm gerçekleşecek; derin duygu ve hissedişleri canlandırıcı bir etki. Karşılaştığımız durumların derinine inme isteği verecektir. Gizemli olan merakımızı arttıracağı gibi içimizdeki dönüştürme enerjisini de yoğunlaştırabilir. Gücümüzü ve irademizi olumlu yönde kullanmamız bu öğle saatlerinde mümkün. Ardından gelen 13:37'deki Ay ve Chiron üçgeni ile de gerçek şifanın, içimizdeki o güçte saklı olduğunun farkında olabileceğimiz ve yaşadıklarımızı olgunlukla karşılayabileceğimiz bir öğleden sonra yaşayacağız.

Günün en önemli gökyüzü hareketi, 18:57'deki Güneş'in Koç burcuna geçişi; http://astrolozibyzizi.blogspot.com/2014/03/20-mart-2014-ilkbahat-ekinoksu-ingress.html adresinde etkilerini ve anlamını oluyabilirsiniz. İlkbaha ekinoksu olarak da adlandırılan bu geçiş, yepyeni bir mevsimin, ilkbaharın habercisi; sanki bir kelebek misali dönüşüyoruz. Haritalarımızda bir ay boyunca, Koç burcunun konumlandığı evlerin konularında, Güneş bize ışığını gönderecek; bu konularda daha etkili olabilme, parlaklık ve cazibe türünden canlanma hissedebileceğiz. Bir nevi gelecek için yenilenme diyebiliriz. Koç, yeni başlangıçlardır, inisiyatif almadır, iradenin ortaya konmasıdır, liderliktir, cearet ve mücadele gücüdür. Yepyeni bir mevsime ve kelebeğe dönüşmeye hazır mıyız??


Astrolozi


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder