27 Mart 2014 Perşembe

27 Mart 2014 - Astrolozi


Ay, bugüne de Kova burcunda ilerleyerek başlamakta; zihnimizin gün içinde yeni fikir ve kavramlarla oynamaya bayılacağını, özgür düşüncenin ve farklı olmanın önem kazanacağını düşünüyorum. İdealist ve entellektüel olmak kolaylaşabilir. İnsanlara fikirlerimizi kabul ettirmekten ziyade, bizimle aynı fikirde olan insanlarla beraber olmak isteyebiliriz. Yenilikçi ve ilgi çekici derecede egzantrik olabilir ve mevcut durumları değiştirmeyi isteyeceğimizden kimi zaman isyankar davranışlar sergileyebiliriz.

09:52'de Ay ve Venüs kolkola giriyor; günün ilk yarısı adına harika etkiler mevcut. Kendimizi mutlu, neşeli ve sevecen hissetmek kolaylaşacaktır. Aşk, sevda veya tüm ilişkiler adına yapıcı etkileri bulunmakta. Güzelliklerle uğraşmak ve eğlenmek adına karçırılmayacak saatler diyebiliriz. Yemek, içmek, sevmek saatleri de denilebilir. Maddi şanslar adına da oldukça yapıcı olabilir; istediklerimiz ummadığımız şekilde oluşabilir. Başlangıçlar adına öğleden evvel saatler uygun olacaktır.

14:20'de ise Venüs rehavetinden çıkmış olan Ay, Satürn ile sert bir kare yapacak; sıcacık duygulardan buz kesmiş bir duruma gelmek diyebiliriz. Ani bir depresayon veya duygusal bir karamsarlığın ortaya çıkmasına öğle ve hemen sonrası oldukça müsait. Yalnızlık, sevilmeme, ilgi görmeme gibi düşünceler yoğunlaşabilir ve hayat olduğundan çok daha kara görülebilir. Duygularımız ve düşüncelerimiz gerçeğe pek uymayacaktır. Özellikle otorite figürleri ile olan ilişkiler adına zorlayıcı etkileri var. Samimi ve sıcak diyaloglara girmek, sabah saatlerine göre oldukça zorlayıcı olacaktır. Bazen önemli ayrılıkları bu saatlerde yaşamak mümkün olabilir.

15:13'te ise Ay Kova burcundaki son açısını Mars ile üçgen olarak yapacak ve ardından tüm gün hareketine açısız devam edecek. Bu etki akşam saatlerine kadar etkili olacaktır. her zamankinden daha fazla güven ve cesaret duyabileceğimiz, kapasitemizde var olan özellikleri rahatlıkla ortaya koyup uygulayabileceğimiz bir zaman. Neyi nasıl ve ne zaman yapılması gerektiğini iyi saptayabilir, kendi kaynaklarımızla dış olanakları birleştirerek başarılı şeylere imza atabiliriz. Biraz acelecilik ve telaş hissetmek olası; o yüzdenn girişimlerimizde düşünmeden hareket etmemekte fayda var; hızlı başlayan ancak devamını getiremeyenler gibi olmak da mümkün bu etki altında. Günün geri kalanı, Ay boşlukta olacağından, yeni girişimler için uygun değil; eldeki işere yoğunlaşarak, detaylara odaklanmak daha doğru olacaktır.


Astrolozi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder