19 Mart 2014 Çarşamba

19 Mart 2014 - Astrolozi


Ay,günü Terazi burcunda ilerlerken kucaklıyor; güzellikler, denge, adalet ve objektfiliğin önemi günün ilk yarısında kendisini gösterecektir. 03:06 Ay'ın Mars ile kavuşumunun etkisi ile kendimizi her an kızmaya hazır, oldukça ters ve hasta gibi hissedebiliriz. Ancak fazla önemsemeyin, zira çoğumuzun uykuda olacağı saatler bunlar. Sabah erken saatlerde de kendini gösterebileceğinden yine de dikkatli olmakta fayda var. İlişkilerimizde, tartışmalar ya da eleştirel durumlar oluşabilir; Terazi'nin özelliği olan dengemizi kaybetmemeli ve olayların her iki yönünü de tartmalıyız. Fizik gücümüzün de şaşırdığı bir süreç olabilir. Vücudumuzdaki potansiyel rahatsızlıklar uyanabilirler; ağrı tipi işaretler almak mümkündür. Bu açının ardından Ay boşluğa girecek; plansız, acele ve iyice düşünmeden girişimlerde bulunmak sabah saatlerinde riskli olacaktır.

11:13'te Ay, boşluktaki hareketinden kurtulrak Akrep burcuna geçecek; derin düşüncelerin, kuvvetli sezgilerin, özellikle de hayatı fazla ciddi alma dürtülerinin yükseleceği günün diğer yarısı başlıyor. Mistik ve gizemli konulara merakımız artacağı gibi, hayatın sırlarını öğrenmek için müthiş bir istek duyabiliriz. Muazzam dayanma gücümüz ve inanılmaz irademiz, bugün karşımıza çıkabilecek her zorluğa meydan okuyabilme kuvveti verecektir. İnatçı ve azimli hareketlerimiz bizi güçlü bir askere dönüştürebilir. Bu arada kontrolcü yönümüzü de abartmamaya özen göstermeliyiz.

14:41'de Ay, Merkür ile harika bir üçgen açı yapacak: duygularla mantık arasındaki dengeye işaret eden bu etki, gerek kendimizin gerekse başkalarının duygularına karşı daha açık olmaya kolaylık verecektir. Sevgiyi söyleme veya sevildiğimizi bilme ihtiyacı artabilir. Duygulardaki derinliği sözlere taşıyabilmek zevk verecektir. Özellikle sanatçılar için harika etkiler barındırıyor. İletişim, eğitim, imzalar ve toplantılar için oldukça uygun bir öğle ve sonrası var önümüzde.

22:09'da Ay bu kez de Neptün'e çok güzel bir üçgen ile bakacak; hayallere daldıran, düşler kurduran bir transit. Tüm mistik, ruhani ve meditatif çalışmalar için harika bir görünüm. Gerçek dünyadan uzaklaşarak, iç dünyamıza çekilmek istiyorsak bu anı yakalamalıyız. Fantazilerle, gerçekleri birbirinden ayırarak isabetli seçimler, niyetler yapmak mümkün olabilir. Sanatsal konularla ilgilenme, yaratıcılığımızı en üst düzeyde kullanabilmek, üretken olmak için harika bir akşam. Bu akşam, rüyalarınızda netleşmeler, hatta düşüncelerinize gelen şeylerin gerçekleşebilmesi mümkün. İyi kötü ayırımı yapmadan insanlara içten samimiyetle yaklaşmak, yardım etmek kolaylaşacaktır.


Astrolozi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder