10 Haziran 2014 Salı

10 Haziran 2014 - Astrolozi



Ay Akrep burcunda ilerlemekte.. En zor durumlarda bile kontrol elimizde; merak etmeyin.. Meşhur iğnemizi gerek gördüğümüzde devreye sokabilecek gücümüz içimizde.. Tepkilerimizi ve düşündüklerimizi bugün ortaya dökmeyi hiç istemeyeceğiz. Anlaşılması güç güzemli davranışlar içinde olmak, gizliliğe önem vermek, sırlarımıza yoğunlaşmak gün içinde mümkün. Yanlış anlaşıldığımızı düşünmek gibi gölge yanları da bizi gün içinde rahatsız edebilir. Kendimize oldukça güvenerek, içimizde fırtınalar kopsa bile, yüzeyde bunu belli etmemek önem kazanacaktır. Şüpheci ve eleştirici tavırlarımız, ilişkilerimizde sorun çıkarabilir, dikkat..

Dün geri harekete başlamış olan Neptün'e ilk açıyı Ay, 03:20'de bir üçgen olarak yapacak.. Hayallere daldıran, düşler kurdurtan bir transit.. Gerçek dünyadan uzaklaşıp iç dünyamıza çekilmek istiyorsak; harika enerjileri olan bir saat dilimi.. Algılayabilme, hissetme, doğru duyumlar alma için oldukça elverişli. Özellikle sanatsal konularla ilgili olarak yaratıcılığın en üst düzeyde kullanılabilmesi mümkün.. Rüyalarımıza bu gece dikkat etsek iyi olur; düşüncemize gelen şeyler belki gerçekleşir.. Dua, niyet, meditasyon adına da oldukça uygun olduğunu söylemeliyim..

12:43'te Ay ve Pluto arasında olumlu bir görünüm gerçekleşiyor; derin duygu ve hissedişler böylece öğle saatlerine kadar devam ediyor görüyorsunuz.. Karşılaştığımız durumların taa derinine inmek isteyeceğimiz bir öğle olacak gibi. Bir fikri kafaya takıp üzerinde ısrar etmek, araştırmak mümkün.. Tabii abartıya kaçmadan inatçılık yapmadan; dengeyi de bulsak iyi olur..

15:48'te Ay ve Venüs karşı karşıya geliyorlar; sevgide ısrar, ilişkilerde baskı, kıskaçlık, hırs hissetmek mümkün.. Her istenilenin kolayca elde edilebileceği gibi bir düşünce verebilir. Karşımızdakinin isteklerini yok sayabiliriz. Bizler için önemli yükselen duygularımızı diğerlerine aktarabilmek olacaktır. Bunu ortaya çıkarış şeklimiz ise tatlı sert bir biçimde olabilir. Harcama ve aşırılık verebilecek bu transit, satın almadan yemeye veya konuşmaya kadar bir çok konuda abartılara yol açabilir; aman dikkat.. Sorunlu olan ilişkilerimizdeki uyumsuzluğu ortaya çıkarabilen bir etkisi vardır. Bu aslında olumsuz gibi görünse de, daha sonra bir yükten kurtulmuş olup rahatlık hissetmemize neden olabilir.

21:30'ta Ay ve Satürn kavuşuyor; gece saatlerinde duygularımızı, içimizdeki gizli düşüncelerimizi kendimize saklamak isteyeceğiz. Ve daha önemlisi bunları kendimizden bile sakladığımızı sanabiliriz. Ortamdan sıyrılma, yalnızlık duygusu hatta depresyona kayma gibi hissedişler olabilir. Karamsarlık bu gece artabilir. Ev ve aile ile ilgili konuları abartabilir, üzerimizde yük hissedebiliriz. Bu etkiler olumsuz yönümüz ile yüzleşmemizi sağlayacaktır. Düşüncelerimiz ile gerçekler arasındaki mücadeleyi farkedebiliriz.


Astrolozi



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder