23 Haziran 2014 Pazartesi

23 Haziran 2014 - Astrolozi



Ay, Boğa burcunda.. Yepyeni bir hafta, yeni umutlar, yeni başlangıçlar.. Ay,Boğa'yı pek bir sever, rahattır onun evinde; duygular akıştadır.. Renkler, güzellikler, tensel dokunuşlar, hepsi bizi mutlu edecektir. Umarım bu hafta da bol renkli ve güzelliklerle dolu olur..

05:15'te Ay ve Pluto arasında harika bir üçgen açı enerjisi ile güne merhaba diyeceğiz; duygular daha bir derin, sezgiler daha bir çalışır halde olacak. Gelecek ile ilgili planlar programlar daha derinden hissedilebilir. Kafaya bir fikir takılabilir ve üzerinde ısrarcı düşünebiliriz. İhtiraslar, istekler artabilir. Her konuda olduğu gibi, bu sabah konu ne olursa olsun fazla takıntı haline getirmemekte fayda var. Ancak düşünce üretmek ve güçlü bir şekilde bu konuya odaklanmak sabah mümkün olacak gibi.

13:58'te Ay ve Satürn karşıt konumda olacaklar; biraz depresif etkiler barındırıyor bu görünüm. Problem şudur ki; kendimizi çok yalnız, mutsuz ve şanssız hissedip kimse bizi sevmiyor, istemiyor gibi düşünebiliriz. Bu karamsar enerji çevremizdekileri de etkileyecektir. Mümkünse bu öğle saatlerinde hiç bir şey yapmayın. Görüşünüz karamsar dahi olsa, hızlı ilerleyen bir etkileşim olduğundan kısa sürede geçebilir. Önemli görüşmeleri, kararları bu depresif hava altında uygulamamakta fayda var. Başkalarının tutumlarını bu saatlerde pek dikkate almayın ve çevrenizden etkilenmemeye özen gösterin.

15:33'te güzel kızımız Venüs, burç değiştiriyor; 19 Temmuz'a kadar İkizler burcuna konuk olacak.. Yakın sosyal çevrenin, yakın akraba ilişkilerinin ve faaliyetlerinin daha zevkli ve daha olumlu olmasını sağlayacak. Arkadaşlar, komşular, kardeşlerle eğlenmek veya sadece konuşmak için bir araya gelinebilir ve sosyal yaşam hareketlenebilir. Günlük yaşamımızda bile derin ölçülerde pek çok sevgi çeşidi keşfedilebilir. Çevremizdekilere sevgiyi anlatmanın tam zamanı diyebiliriz bu dönem için. Bunu sezişlere veya anlayışlara bırakmadan sözsel, fiilsel veya yazarak yapma adına harika günler.. Günlük yaşamımızda güzelliklerle karşılaşmak isteğimiz artabilir. Çevremizi güzelleştirme çabası veya bir sanatsal faaliyetem katılma alternatifleri çoğalabilir. Bu dönemde yapılacak kısa geziler, tabiatın keyfine varmak, güzellikleri keşfetmek ve duyguları canlandırmak için faydalı olacaktır. Entellektüel zevklerden, çok yönlü, hareketten, yolculuklardan, eğitsel konulardan ve iletişim duyarak, akıllı ve zeki olan heşeyi güzel kabul edeceğimiz bir süreç başlamakta.. Ama her güzelin bir kusuru olacağı gibi bu konumun da aşkta güvenilmez, huzursuz, gergin ve yüzeysel, bir çok ilişkiyi aynı anda yaşamak isteyebilecek, ilişkilerde tutarsız ve maddi değerleri elimizde tutamamıza neden olabilecek gölge yanları mevcut.. Umarım bizlere güzelliklerle dolu haberler getirir..


Astrolozi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder