20 Haziran 2014 Cuma

20 Haziran 2014 - Astrolozi



Güne geçişin hemen ardından Ay, Koç burcuna 00:25'te geçmekte; bol enerji, kuvvetli irade, inatçı kişilik haftasonuna hareket, liderlik ve yenilikler getirecek gibi görünüyor. Oldukça girişken ve cesaretli olmanın yanında cesur, korkusuz ve kendimize güvenimiz tam olacaktır. Yenilikler ve denenmemiş her şey birzi bir çocuk gibi heyecanlandıracaktır. Rekabetçi yanımız da kendini oldukça ortaya atabilir bu gün. Sonun düşünmeden yapılacak davranışlar, acele verilen kararlar, sonradan canımızı sıkabilir, dikkat etmek gerek.. Ay'ın Koç'a geçişi ile bizim Büyük Kare yine hareketlenecektir.. Aman sağduyuyu elden bırakmayalım..

01:50'de Güneş ve geri giden Merkür kavuşum yapacak; tabbi etkisi malum geceden başlayacaktır ve tüm gün de aktif durumda olacak.. Tüm konuşmalarımızda, ilişkilerimizde kendi görüş ve düşüncelerimizi aktarmak amacı ağır basabilir ve konuşmayı başlaran taraf bizler olabiliriz. Düşünceleri açık ve net ifade edebilmek, iletişim kurmak için uygun bir zaman. Ticaret türü işlerle ilgilenmek, bu konuda eskiye dönük işlerimizi bitirmek için kaçırılmaması gereken bir fırsat aslında. Direkt kendimizi ilgilendiren konularda tecrübelerimizi arttırmak ve yeteneklerimizi sınayabilmek için çalışmalar yapabiliriz.  Geri giden gezegenin etkisi ile bazı sorular kafamızı kurcalayacaktır. Plan ve proje üretme, detaylar üzerinde çalışmayı tercih edelim; zira bu aşamada yeni girişimleri biraz ertelemek daha doğru..

15:45'te Chiron geri harekete geçmek üzere durağanlaşıyor; bu konu ile ilgili bilgileri http://astrolozibyzizi.blogspot.com/2014/06/chiron-geri-hareketi-baslyor-astrolozi.html adresinde bulabilirsiniz.

22:40'ta Ay, Pluto'ya yapacağı sert kare ile Büyük Kare'ye dokunmaya başlıyor; hava sertleşebilir. Güç mücadeleleri, ani duygusal çıkışlar, parlamalar yapmak mümkün; hele ki duygusallığınız ile başınız da dertteyse eğer.. İstemediğimiz şeyleri yapmaya zorlanıyormuş gibi hissederek, koşullara karşı koymaya çalışmak, hırs, kıskançlık türü negatif duygulara yenilmek kolaylaşabilir. Bu gölge yanlarımız ile yüzleşeceğimizden, bu etkiyi duygusal analiz ve negatif huylarımızın tesbiti açısından olumlu değerlendirebiliriz.. Tabii sakin kalmak şartıyla..


Astrolozi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder