8 Haziran 2014 Pazar

8 Haziran 2014 - Astrolozi



Haftanın son gününe geldik.. Ay Terazi burcunda ilerlemekte.. Havalar sert gibi.. karasızlığı affetmeyecek etkiler var.. Aradan bakıp kaçma, hiç bugüne göre değil.. Terazi, öncü bir burç; öncü gruptaki Büyük Kare'nin tüm köşelerine dokunuyor bugün yaramaz Ay.. Terazi adalet ister, denge ister, güzellik arar, konfor ister, karşısındakini kırmasın diye bin şekle bürünebilir, naziktir.. Ama dokunacağı sert köşeler bugün onu saldırgan birine dönüştürebilir.. En zayıf yanlarından biri olan kararsızlık, kötü sonuçlara neden olabilir. Hedefe odaklanarak günü geçirmek, en doğrusu olacaktır..

02:31'de Ay, Mars ile kucaklaşacak; bu transit etkisi altında, bu saatte ayakta olanlar kendini her an kızmaya hazır hissedebilir. Tartışmalar, eleştiriler, tehlikeli bir boyuta ulaşabilir. Dengeyi korumak sanki zorlaşacak gibi görünüyor; zira öfkelenmek çok kolay.. Fiziki gücümüz de şaşırabilir. Vücudumuzda potansiyet bazı rahatsızlıklar uyanacaktır; örenğin her yanımızdan fışkıran ağrılar gibi gibi. Plansız, acele ve iyice düşünmeden yapılacak hareketler sonu hüsran olacağından adımları dikkatli atmakta fayda var. Aslında doğru olan zor, yanlış olan kolay gelecektir bu süreçte..

05:51'de Masr kavuşumunun ardından Ay, Pluto'ya en sert bakışını bir kare ile fırlatıyor; duygusallığı ile başı dertte olanınız varsa, hapı yuttu.. Duygular sert bir biçimde sabahın bu kör vaktinde start alabilir; ani duygusal çıkışlar yapmak mümkündür. Duygusal güç mücadelelerine girmek, istemediğimiz şeyleri yapmak zorunda bırakılıyormuş gibi hissetmek, başımıza iş çıkarabilir.. Belki de yel değirmenleri ile savaşıyoruzdur; kimbilir??.. Her olayın altındaki ufak virgüllere takılmak, dert edinmek, hırs, kin, kıskançlık duymak etrafımızdakileri sinirlendirebilir, dikkat.. Kendimize karşı dürüst olup, özelliklerimizi artısıyla, eksisiyle kabul etmek gün içinde zorlanmamamıza yardım edecektir. Aslında süper bir duygusal analiz zamanı diyebiliriz..

11:13'te Ay, öncekiler yetmezmiş gibi bir de Uranüs'ün karşısına geçip, kafa tutacak; çok dikkatli olunması gereken saatler bunlar.. Duyguların çok hassas, beklenmedik şekilde değişken, akıl-duygu çekişmesi içinde olacağından, uçuk hareketlere neden olabilecek etkileri var. Bu saatlerde haksız hüküm vermek çok kolay olabilir. Konuşmalara duygular çabucak karışabilir; hoop bir de bakmışsınız, o sohbet tartışmaya dönüşmüş. Birden bire bizi üzecek bir haber ya da tam tersine havalara uçuracak bir durumla karşılaşmamız mümkün. Aleyhimize ya da lehimize olsa da, bizim tepkilerimiz olumsuz olacaktır. Bunun nedeni içimizden bir sesin, kulağımıza devamlı tutuklu olduğumuzu fısıldamasıdır aslında.. Buna yenilmemek adına isyankar yanımız ortaya çıkabilir.

Ay ve Güneş arasındaki olumlu üçgen14:43'te gerçekleşecek; umarım günü kurtarır.. Erkek-kadın, otorite figürleri ile olan ilişkilerde olumlu etkileri mevcut. Günün negatif etkilerinden sonuçlar çıkararak fiziki ve psikolojik olarak uyumlu bir ahenk içinde hissetmek mümkün olabilir.. Samimi ve rahat davranabilmek kolaylaşabilir. İnsan ilişkileri, grup aktiviteleri, iş, eğlence adına olumlu bir öğleden sonra.. Günün zor açılarını, kurtulmak, değiştirmek istediğimiz kalıplarımızı kırmak, yenilerini inşa etmek üzere kullanabilirsek, kazançlı çıkmak kaçınılmaz olacaktır..

22:46'da Ay Terazi burcundaki ve gün içindeki son açısını Jüpiter'e bir kare ile tamamlıyor.. Yükselen iyi niyetin, görülmesi gereken önemli şeyleri görmemize mani olabileceği bir akşam.. Gün içinde sert etkiler yaşadı iseniz, akşam saatlerinde bu artarak da devam edebilir, malum Jüpiter olayları büyütür. Kendimizi farklı bir çizgide, bir dev aynasında görmek, kibirimizin ve egomuzun tavan yapmasına neden olabilir. Ancak üzerinize düşenleri halletmişseniz ve başka ters etkilerin desteği yoksa, duygusal biyoritminiz iyi ise, olumlu düşünceler, güzel duygular yaşayacağımız bir gece olacaktır.. Ay, bu açının ardından boşluğa giriyor ve günü açısız tamamlıyor..


Astrolozi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder