16 Haziran 2014 Pazartesi

16 Haziran 2014 - Astrolozi



Yepyeni haftaya Kova burcundaki Ay'ın enerjisi ile giriyoruz.. Bağımsızlığımıza kendimize özgü davranışlara oldukça düşkün olacağız bugün.. İdealist ve entellektüel her düşünce bizi oldukça heyecanlandıracak gibi.. İnsanlara fikirlerimizi kabul ettirmek yerine, bizimle aynı fikirde olan insanlarla bir arada olmak bize daha cazip gelebilir. İnsanlarla aramıza mesafe koymak, zihnimizin yeni fikir ve kavramlarla oyunlar oynaması, bazen bulunduğumuz ortamdan uzaklaşmış görünmemize neden olabilir. Ancak insanların kaçırdığı noktaları yakalamak ve farklı açılardan olaylara bakmak bugğn mümkün. Alışılmadık fikirlere olan tutkumuz, yenilikçi ve ilgi çekici derece eksantrik olmamıza neden olabilir. Mevcut olan şartları değiştirme dürtümüz isyankar hareketlere de sebep olacaktır.

18:06'da Ay ve Mars arasında harika bir üçgen açı gerçekleşecek; her zamankinden daha fazla güven ve cesaret duyabileceğimiz, kapasitemizde var olan özelliklerimizi rahatlıkla ortaya koyup uygulayabileceğimiz bir akşamüstü olacaktır. Grup liderliği ve öncülük yapmak, ne zaman ne yapılması gerektiğini saptayabilmek, kendi olanaklarımızla, dış kaynakları birleştirebilmek sayesinde başarılı girişimlere imza atabiliriz. Hemen harekete geçmek adına tatlı bir telaş hissetmek ve konuşmalarımızın, davranışlarımızın da etrafımızı ateşleyecek gibi olmazı mümkün..

22:24'te Ay ve Uranüs arasında olumlu bir görünüm oluşuyor; kendimizi, ortamı canlandırmak, yeni bir hava vermeki sanki herşeyi yeniden düzenlemek gibi bir dürtü ve heyecan hissedebilir ve heyecanımızla başkalarını da tahrik edici ve harekete geçirici davranışlar sergileyebiliriz. Bulunduğumuz yerde değişiklikler yapmak, düzeni farklılaştırmak, olayların gidişini değiştirmek istememiz mümkün. Sıradan olana rahatlıkla karşılık verebilir ve kendimize özgü yeni bir düzen yaratabiliriz.


Astrolozi


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder