22 Haziran 2014 Pazar

22 Haziran - 28 Haziran 2014 Haftası ve Burçlar - Astrolozi




Koç Burcu ve Yükselen Koç

Hafta başı Venüs, 19 Temmuz'a kadar kalmak üzere 3. evinize geçiyor; kardeşleriniz, komşularınız ve yakın çevreniz ile ilişkilerinizde sıcaklık oluşacaktır; bu kişilerle aranızda yardımlaşma bağı kurulabilir. Kısa seyahatler, eğitim programlar, yayıncılık işlerinizde olumlu gelişmeler, yazılarınızda verimli sonuçlar, etkileri arasında.. Kararlarınız bu dönemde önem kazanacağı gibi daha yapıcı hale gelecektir. Hafta arası aktifleşecek Büyük Kare nedeniyle ilişkiler konusunda aksilikler, tartışmalar, ego savaşları gündeme gelebilir. Ben-sen dengesini iyi ayarlamanız gerekmekte. Özellikle ikili ilişkilerinizde bencil davranışlardan uzak durup, objektif kararlar vermeniz size fayda sağlayabilir. Cuma günü, 4. evinizde gerçekleşecek Yeni Ay etkisi ile ev, aile, gayrimenkul konuları önümüzdeki 2 hafta süre ile gündeminize yerleşecektir. Aile üyeleri ile aranızda bazı konular netleşebilir, birbirinize daha destek olabilirsiniz. Otorite figürleri ya da ebeveyn ilişkilerinde tersleşmelerden uzak durun. İşiniz ve eviniz arasında kalabilirsiniz. Taşınma, revizyon, davetler bu sürede gündeme gelecektir. Evinizde daha fazla vakit geçirebilir, aile ile ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz.

Boğa Burcu ve Yükselen Boğa
Hafta başı Venüs 19 Temmuz'a kadar kalmak üzere 2. evinize geçiyor. Maddi konulardaki kararlarınız, görüşleriniz önem kazanacak. Geliriniz ile ilgili bir imza, seyahat ya da eğitim programı gündeme gelebilir. Maddi olarak daha şanslı bir dönem diyebiliriz; ancak lüks tüketim isteğiniz de kabarabilir, aman dikkat. Hafta arasıaktifleşecek Büyük Kare nedeniyle, çalışma ortamınızda bazı kontrolünüz dışında gelişebilecek durumlarla karşılaşmanız, günlük işlerinizde bazı gizliliklerin ortaya çıkması, bazı sağlık problemleri ile karşılaşmanız mümkün. Müşterileriniz, yardımcılarınız ile ilişkilerinizde sağduyuyu kaybetmeyin; sinirlerinizi bozacak durumlar oluşabilir. Evcil hayvanınız varsa, bazı problemler oluşabilir. Cuma günü 3. evinizde gerçekleşecek Yeni Ay etkisi ile, kardeşleriniz ve komşularınız ile ilişkilerinizde önümüzdeki 2 haftalık dönemde yoğunluk görünebilir. Kısa seyahatler, eğitim ve yayıncılık ile ilgili konular gündeme gelebilir. Sosyal çevrenizden güzel destekler labilir, bazı arkadaşlarınıza yardım etmek durumunda kalabilirsiniz. İletişim ve ulaşım, ticaret konularından gelir elde edebilmek mümkün. Bu sürede iletişim cihazlarınıza ve ulaşım araçlarınıza gerekli bakımı yaptırmalısınız, bazı arızalar, aksilikler yaşayabilirsiniz. Uzak akrabalarınızda üzücü haberler almak, seyahatlerde, eğitimde sizi zorlayacak durumlarla karşılaşabilirsiniz. 

İkizler Burcu ve Yükselen İkizler

Hafta başı Venüs, 19 Temmuz'a kadar kalmak üzere burcunuza geçiyor; fiziksel sağlığınız açısından harika bir dönem. Dış görünüşünüz bu sürede sizi daha çok ilgilendirebileceği gibi özellikle ikili ilişkilerde harika bir dönem yaşayabilirsiniz. Sizden yayılan sevgi enerjileri çevrenize yansıyacaktır. Belki de yeni bir aşk kapıya gelmiştir. Hafta ortası aktifleşecek Büyük Kare nedeniyle sosyal çevrenizde bazı problemlerle kaşılaşmanız mümkün; bencilce hareketler sorun yaratabilir. Özellikle çocuğunuz veya sevgilinizle ilişkinizde daha sağduyulu davranmalısınız. Bazı lüx alışverişleri size maddi problem yaratabilir. Eğlence ve hobileriniz yüzünden masrafa girebilirsiniz. Cuma günü 2. evinizde gerçekleşecek Yeni Ay etkisi ile önümüzdeki 2 hafta maddi konular gündem yaratabilir; yeni bir iş, yeni maddi kazançlar önünüze çıkabilir. Aile büyükleri ya da otorite figürleri ile ilgilenmek ya da onlardan destek almanız mümkün. Ancak bu dönem kredi, borç, vergi, sigorta, burs ve miras konularında pek olumlu değil. Bu konularda harcamalar oluşabilir. Kefil olmak, kredi başvurusu yapmak adına bir süre daha beklemelisiniz..

Yengeç Burcu ve Yükselen Yengeç

Hafta başı Venüs, 19 Temmuz'a kadar kalmak üzere 12. evinize geçiyor; bu dönemde gizli, saklı olan herşeyden uzak durmanızda fayda var, aldanabilir, aldatabilirsiniz. Bazı üzeri kapanmış durumlar, dedikodular ortaya dökülebilir. Çalışma ortamında bazı kadın figürleri ile aranızda sorun çıkabilir. Daha içe dönük olarak kendinizi sevilmiyormuş hissetmeniz, kıskançlık dürtüleri duymanız mümkün. Yaratıcılığınız artacağından bu enerjiyi dışa olumsuz yansıtmak yerine, içe dönerek daha manevi bir dönem geçirerek olumlu kullanabilirsiniz. Hafta ortası, kariyer ve ev arasında sıkışmış hissetmeniz, otorite figürleri ile problem yaşamanız, ego savaşlarına girmeniz muhtemel. Aile üyeleri arasında güç savaşlarından uzak durmalı, kariyerinizdeki yoğun çalışma streslerini eve aksettirmemelisiniz Cuma günü burcunuzda oluşacak Yeni Ay etkisi ile, sağlığınız, fisiksel durumunuz, tüm ilişkileriniz ve kararlarınız önümüzdeki 2 hafta önem kazanacak. Yurtdışı, hukuk, eğitim, ticaret, pazarlama, medya, seyahat alanlarından önümüzdeki günlerde destekler bulacaksınız. Uzak akrabalarınız ile ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Bu dönemde ikili ilişkiler, ortaklıklar ya da evlilik alanında dengeyi bulmakta zorlanabilirsiniz. Taşınma, danışmanlık alma gibi konular gündeme gelebilir; eşiniz ya da ortağınız ile aranıza kara kedi girebilir.


Aslan Burcu ve Yükselen Aslan

Hafta başı Venüs, 19 Temmuz'a kadar kalmak üzere 11. evinize geçiyor; sosyal hayatınız, arkadaş çevrenizde yeni gelişmeler söz konusu. Kariyerinizden elde ettiğiniz gelir ile ilgili olarak yeni oluşumlar gündeme gelebilir. Arkadaşlıklarınızda duygusal destek artışı, sosyal hayatınızı renklendirebilir. Hafta ortası aktifleşecek Büyük Kare nedeniyle; kardeşleriniz, komşularınız ve yakın çevrenizde yanlış anlaşılmalar, bencil davranışlar problem yaratabilir. Seyahatlerinizde, iletişim kanallarınızda aksilikler, arızalar canınızı sıkabilir.. Eğitim ya da akademik alanlarda ani gelişmeler oluşabilir. Cuma günü 12. evinizde gerçekleşecek Yeni Ay etkisi ile önümüzdeki 2 hafta daha içe dönük yalnız kalmak isteyebilirsiniz. Bazı gizli kapaklı durumlar, dedikodular önünüze düşebilir. Özellikle çalışma ortamında, yardımcılarınızla ya da evcil hayvanlarınız ile ilgili zorlayıcı konular gündeme gelebilir. Hiç beklemediğiniz destekler, kredi, borç, burs, nafaka, miras, vergi, sigorta alanlarında oluşabilir. 

Başak Burcu ve Yükselen Başak

Hafta başı Venüs, 19 Temmuz'a kadar kalacağı 10. evinizdeki İkizler burcuna geçiyor; kariyer alanında, otorite figürleri ile olan ilişkilerinizde olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz. Zam, terfi gibi talepleriniz varsa, patronlarınızın desteğini bulabilirsiniz. Yeni iş teklifleri, müracaatları bu dönemde artabilir. Önünüze gelen fırtsatların üzerinde etraflıca düşünün. Hafta arası aktifleşecek Büyük Kare sebebiyle, harcamalarınız artabilir. Kredi, borç, vergi, sigorta tarzı konularda aksilikler yaşayabilirsiniz. Ortaklaşa gelirler konusunda beklenmedik gelişmeler canınızı sıkabilir. Cuma günü 11. evinizde gerçekleşecek Yeni Ay etkisiyle, sosyal çevreniz ve içinde bulunduğunuz gruplarla ilgili olarak bazı gelişmeler önümüzdeki 2 haftalık dönemde gündeme gelebilir. Eşiniz ya da ortaklarınızla keyifli zaman geçirebilir, bir arkadaşınız ile ortaklık kararı alabilirsiniz. Bekar olanlar için, arkadaşları aracılığı ile bir eş adayı önlerine çıkabilir. Ortak yürüttüğünüz işlerinizde gelir arttırıcı etkiler oluşabilir. Bazı arkadaşlarınızla, çocuklarınızla ya da sevgilinizle çıkabilecek tartışmalara karşı dikkatli olun; sağduyunuzu kaybetmeyin. Sosyal hayattaki yoğunluk bazı problemler çıkarabilir; özellikle para konulu tartışmalardan uzak durmakta fayda var. 


Terazi Burcu ve Yükselen Terazi

Hafta başı Venüs, 19 Temmuz'a kadar kalmak üzere, 9. evinizdeki İkizler burcuna geçiyor; yurtdışı, hukuk, eğitim, pazarlama, medya, seyahat ve hayata bakış açısı konularında size gelişmeler yaşatacak. Yabancı kültürler, yabancı kişiler, uzak akrabalarınız ile olumlu tecrübeler kazanabilir, seyahatlere katılabilir, akademik kariyeriniz ile ilgili olarak başarı elde edebilirsiniz. Entellektüel bilgi bu dönemde işinize yarayacaktır. Hafta arası aktifleşecek Büyük Kare sebebiyle, özellikle ikili ilişkilerle ilgili olarak zorluklar yaşamanız mümkün; bazı sorunlu ortaklık ya da evlilik ilişkilerinde bitişler yaşanabilir, kendinizi agresif hissedebilirsiniz. Bu alanda acele kararlar size zarar getirebilir. Ani taşınmalar, ihtiyaç duyulabilecek danışmanlıklar hayat rotanızı değiştirebilir. Cuma günü 10. evinizde gerçekleşecek Yeni Ay etkisiyle, kariyer konuları ve otorite figürleri ile olan ilişkileriniz önümüzdeki 2 haftalık dönemde gündeme gelecektir. Yeni fırsatlar, kariyer konumlarında değişimler söz konusu olabilir. Çalışma ortamınızdan ya da çalışma arkadaşlarınızdan destek alarak toplum önündeki duruşunuz daha güven verici olacaktır. Ancak bu süreçte, ev ve kariyer arasında sıkışıp kalmak, aileden gelebilecek bazı problemler sizi zorda bırakabilir. Özellikle ebeveyn sağlık konuları canınızı sıkabilir...

Akrep Burcu ve Yükselen Akrep

Hafta başı Venüs, 8. evinizdeki İkizler burcuna geçiyor; ortaklaşa gelir, kredi, borç, vergi, sigorta, prim, nafaka, eş geliri ve miras alanlarında sizi destekleyici etkiler verecek. Özellikle estetik ile ilgili operasyonlar gündeme gelebilir. Bu alanlarda başvuru yapmak adına Venüs'ün bu geçişini kullanabilirsiniz. Hafta arası aktifleşecek Büyük Kare sebebiyle, çalışma ortamında, çalışma arkadaşlarınız ya da müşterilerinizde aranızda ipler gerilebilir, daha önce bilmediğiniz bazı konular ortaya çıkabilir. Bu etki sağlık alanında da aktif olacağından daha dikkatli olmakta, agresyona dikkat etmekte fayda var. Stresli günler var önünüzde; gizli olan herşeyden uzak durun. Cuma günü 9. evinizde gerçekleşecek Yeni Ay etkisiyle, yurtdışı, hukuk, eğitim, medya, ticaret ve pazarlama alanları önümüzdeki 2 haftalık dönemde gündem oluşturacak. Uzak akrabalarınızla daha fazla beraber olabilir, sık seyahate çıkabilirsiniz. Sürüncemede olan hukuksal konularınız hız kazanabilir; internet ve sosyal medya daha fazla vaktinizi alabilir. Özellikle yaratıcılığınız yukarıdaki konularda sizi destekleyecek. Çocuklarınızın sevindirici eğitim haberleri keyfinizi yerine getirebilir Ancak bazı iletişim problemleri yine bu süreçte sorun çıkaracaktır; karar vermekte zorlanabilirsiniz. Yakın ilişkilerinizde sağduyulu davranmaya özen gösterin.

Yay Burcu ve Yükselen Yay

Hafta başı Venüs 19 Temmuz'a kadar kalmak üzere 7. evinizdeki İkizler burcuna geçiyor; özellikle ikili ilişkilerinizde sevgi enerjisi yoğunlaşacak. Bekarlar için evlilik ihtimalleri yüksek. Evli iseniz eşinizle güzel vakit geçirebilir, problemlerinizi halledebilirsiniz. Gelir getirici ortaklıklar kurmak için de çok uygun bir dönem. Keyifli taşınma sürecine ve bu konu ile ilgili alış verişlere de bu etki ışık tutmakta. Hafta ortası aktifleşecek Büyük Kare nedeniyle, sosyal çevre ile ilişkilerinizde sorunlar yaşayabilirsiniz; bazı arkadaşlıklar ya da aşklar bitebilir. Eğlence harcamalarınız canınızı sıkabileceği gibi, çocuklarınızla ilgili giderlerde artış olabilir. Cuma günü 8. evinizde gerçekleşecek Yeni Ay etkisiyle önümüzdeki 2 haftalık dönemde, ortaklaşa gelirler, kredi, borç, vergi, sigorta, nafaka ve miras konuları gündem oluşturacaktır. Ani operasyonla ya da kriz içeren durumlar yaşayabilirsiniz. Ancak bu zorlukları aile desteği ile atlatabilirsiniz. Eviniz, gayrimenkulünüz ya da aile üyeleri ile ilgili kredi, borç, burs başvurularınızdan olumlu sonuç alabilirsiniz. Ancak harcamalar artacağından, hesaplarınızı iyi yapmanızda fayda var. Hukuksal bazı konular ödeme gerektirebilir, çevrenizdeki sağlık problemleri canınızı sıkabilir.

Oğlak Burcu ve Yükselen Oğlak

Hafta başı Venüs, 19 Temmuz'a kadar kalmak üzere, 6. evinizdeki İkizler burcuna geçiyor; özellikle çalışma ortamınızda, sağlık konularında, iş arkadaşlarınız ve müşterileriniz ile ilişkilerinizde düzelmeler olacaktır. Gelirinizi arttırıcı bağlantılar, projeler oluşabilir. Sağlık ve güzellik adına bazı programlara katılmak, diyete başlamak adına harika bir dönem. Hafta ortası aktifleşecek Büyük Kare sebebiyle, eviniz, aileniz ve kariyeriniz arasında stres hissetmeniz mümkün. Bazı aile büyüklerinin sağlık prblemleri canınızı sıkabilir. Otorite figürleri ile olan ilişkilerinizde sağduyuyu elden bırakmayın. Kariyer anlamında oldukça yoğun bir dönem sizi yoracaktır. Cuma günü, 7. evinizde gerçekleşecek Yeni Ay etkisiyle, ikili ilişkiler, ortaklıklar, evlilik ya da taşınma konuları önümüzdeki 2 haftalık dönemde gündem oluşturacaktır. Bazı sözleşmeler, imzalar söz konusu olabilir. Eşiniz ya da ortağınızla, seyahat planları, yayıncılık işlerinizde imzalar, yakın çevrenizin size destek olması mümkün; eğitim programlarınız ile ilgili danışmanlıklar alabilirsiniz. Zorlanan her türlü ikili ilişkinin bu süreçte bitmesi muhtemel; bu ortaklık da olabilir, evlilik de. Süre giden sorunsuz birlikteliklerde iyileşme sevindirici olacaktır. Zorlayıcı, baskılayıcı, kıskançlık içeren davranışlardan uzak durmakta fayda var..

Kova Burcu ve Yükselen Kova

Hafta başı, Venüs 19 Temmuz'a kadar kalmak üzere, 5. evinizdeki İkizler burcuna geçiyor; yaratıclığınızdaki gelişmeler sevgiliniz ve çocuklarınız ile ilişkilerinizi olumlu etkileyecektir. Oldukça şanslı olacağınız bir süreç başlıyor; yeni aşklar, bebek haberleri keyfinizi yerine getirebilir. Sanatçı iseniz eserleriniz daha göz önünde olabileceği gibi, oldukça keyifli eserlere imza atabileceksiniz; ün ve şöhret pek uzakta değil. Hafta arası aktifleşecek Büyük Kare nedeniyle, kardeşleriniz, komşularınız veya yakın çevreniz ile bazı ani problemler oluşabilir. İletişim cihazlarınız ya da ulaşım araçlarınız masraf çıkarabilir; seyahatlerinizde bazı aksilikler oluşabilir. Eğitim ya da yayıncılık alanında kararlarınız pişmanlık yaratabilir. Keza tanıtım, ticaret ve yurtdışı konularında ve hukuk alanında canınız sıkılabilir. Cuma günü 6. evinizde gerçekleşecek Yeni Ay etkisiyle, çalışma ortamınız, iş arkadaşlarınız, müşterileriniz, sağlık konuları ve varsa evcil hayvanlarınız önümüzdeki 2 haftalık dönemde gündem oluşturacak gibi. Bu alanlarda yeni projeler, atılımlar sizi meşgul edebilir; detaylar ve satır araları sizi uğraştırabilir. Ancak korkmayın gelir açısından destekleyici etkiler mevcut, yeni oluşumlar sizi maddi olarak rahatlatabilir. Bazı projeler ise yatırım yapmanızı gerektirebilir. Ancak yorgunluk sağlığınızı zorlayacaktır; dinlenmeye de özen gösterin. Bazı gizli işler çalışma ve günlük hayatınızda önünüze düşebilir, dedikodular canınızı sıkabilir. Psikolojik olarak kendinizi zayıf hissedebilirsiniz.. 

Balık Burcu ve Yükselen Balık

Hafta başı Venüs 19 Temmuz'a kadar kalmak üzere, 4. evinizdeki İkizler burcuna geçiyor; eviniz ve aileniz adına güzel bir dönem diyebiliriz. Ev alışverişleri, aile içinde keyifli zaman geçirme, gayrimenkulünüzden kar elde etme gibi gelişmeler sizi mutlu edecektir. Hane içinde huzuru hissedebilirsiniz. Hafta arası aktifleşecek Büyük Kare nedeniyle, ani gelişebilecek bazı olaylar size masraf çıkarabilir. Ödenmemiş bir banka masrafı, vergi, sigorta primi, elinizden para çıkmasına neden olabilir; kredi başvurunuzda beklenmedik bir sorun çıkabilir. Hesaplarınızı bu dönemde iyi yapın, sonra üzülebilirsiniz. Cuma günü 5. evinizde gerçekleşecek Yeni Ay sayesinde, yetenekleriniz, aşk hayatınız, çocuk konuları önümüzdeki 2 haftalık dönemde gündem oluşturabilir. Bebek sürprizi bazılarınızı çok mutlu edecek gibi. Şansınız oldukça yüksek; yeni bir aşk kapınızı çalabilir. Sanatçı iseniz kendinizi ifade edebileceğiniz yaratıcı eserlere imza atabilirsiniz. Hayata daha eğlenceli bir pencereden bakmanız mümkün. Bunun yanında bazı sorunlu aşk ilişkilerinde bitiş de gözlemlenecektir. Arkadaşlarınız ve sosyal çevrenizde başkılayıcı durumlar canınızı sıkabilir..







Astrolozi


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder