18 Haziran 2014 Çarşamba

18 Haziran 2014 - Astrolozi



Ay, tüm gün Balık burcunda.. Biliyorsunuz Balık burcun iki ters yöne yüzen balık tarafıdan sembolize edilir. Bu duygusal iniş ve çıkışlar demektir.. İnsanlarla duygudaşlık kurabilmek, sevinç ya da mutsuzluk gösyaşları bizi çabucak etkileyecektir. Gerçek dünya ile göslerimiz arasında sanki tül bir perde varmış gibi, hayatı değişik bir yönden algılamak mümkün. Çevremizle, insanlarla ilgilenmemiz gerektiğini düşünebiliriz. Saf ve sanatçı yanımız daha öne çıkacaktır. İnsanlara çok çabul güvenmemiz bugün duygusal incinmelere de kapı açabilir.. Fazla nazik ve merhametli yanımız, incindiğimizde duygusal patlamalar yaşayabilir. Gün içinde merhamet duygumuzun gücü, tüm dünyanın yükünün omuzlarımızda olduğunu düşündürebilir. Capcanlı bir hayal gücü ve güzel sanatların tüm dallarına ilgi, renkler, şekiller, notalar, kelimeler.. bugün bizi bizden alabilir..

10:04'te Ay ve Balık burcunun yöneticisi Neptün arasında bir kavuşum gerçekleşecek; Balık etkilerini daha yoğun hissetmek, sabah erken saatlerinde oldukça mümkün.. Güçlü bir etki olsa da, kolay farkedilmeyecektir. Çevremizdekilere olan hassasiyetimizi arttıracağından birileri ile yakın olmak hatta özdeşleşmek, sorunları birlikte ele alığ incelemek isteği verebilir. Değişik fantaziler, fark etmeden gerçeklerden kaçmak mümkün. Kuşkulara ve aldanmaya açık bir sabah diyebiliriz. Dalgınlıklara, küçük yanlışlara ve sakarlık tipi küçük kazalara da sebep olabilir. Bu saatlerde en iyisi sanatsal bir konuya ağırlık vererek, bu etkiyi olumlu değerlendirebiliriz. Dua, meditasyon, namaz adına da olumlu enerjiler verecektir.

12:15'te Venüs ve Jüpiter arasında olumlu bir görünüm gerçekleşiyor; tüm gün etkili.. Sanki gökyüzünün bir hediyesi gibi.. Finansal açıdan olumlu gelişmeler anlamına gelebilir. Veya çalışma şartlarında,, yaşam koşullarında iyileşme fırsatları, güzel ve şanslı olabilecek imkanlar yakalama, parasal bolluk gibi zengin bir sevgi, iyilik, şefkat, anlayış ve özveri görmek veya göstermek günü de diyebiliriz. Sosyal yaşamda, ilişkilerde hareketlilik olabilir.Gezme, eğlenme ve yaşama zevk katabilecek tatlı tecrübeler yaşayabilir. Güzelliğin temizlikten geçmesi adına kendimize özen göstermeye eğilim de katması olasıdır. Sevilme isteğini de arttıran ve ihtiyaç konumuna getiren bu etki bazen de kendi duygularımız ile hesaplaşmaya yol açabilecek bazı kuşkular doğuracaktır. Ancak bunlar hep iyi niyetlerle olan hallerdir..

18:40'da Ay ve Pluto arasındaki hoş bir görünüm ile güzel bir akşama geçiş yapıyoruz; derin duygular, hissedişler, duygularda analiz yapma saatleri.. Güçlü istekler, ihtiras açığa çıkabilir ve ilişkilerimizde yapıcı olabiliriz. Güzel ve gizemli olan şeylere ilgimiz yükselecektir. Bizde var olan ama daha önce farketmediğimiz bir ilginin açığa çıkması da muhtemeldir; ancak bu geçici bir heves ise açının etkisi geçince bize cazip gelmeyebilir..


Astrolozi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder