9 Haziran 2014 Pazartesi

9 Haziran 2014 - Astrolozi



Yepyeni bir hafta ve yepyeni umutlar.. Hepimize hayırlar getirsinn.. Ay, haftaya boşlukta giriyor ve taa 13:38'e kadar da açısız ilerleyecek.. Sabah saatlerinde geçtiğimiz günlerden kalan eksiklerimizi tamamlamak, işlerimizi planlamak, düzenlemek adına harika enerjiler barındırmakta.. Böylece boşlukta da olsa Terazi özelleiklerine uygun olarak denge ve ahenk içinde haftaya başlamak mümkün.. Unutmayalım ki, Merkür de geri harekette; en ufak dikkatsizliği, boş vermişliği kesinlikle affetmez..

04:40.. Müthiş bir etki.. Ne kadar Ay boşlukta da olsa.. Venüs ve Pluton arasında öyle güzel bir görünüm gerçekleşecek ki; haftanın ilk yarısına damgasını vuracaktır.. Duyguların müthiş yükselecceği, kanatlanacağı bir gün olacak.. Yükselen arzular, yeni başlangıçları kolaylaştırabilir.. İhtiraslı bir dokunuşa benziyor.. Para, aşk, talih, ahlak yönünden özümüzde olan herşeyi, derinden yüzeye çıkmasını sağlar.. Yaratıcılık, yapıcılık ve romantikliğin işareti.. Bugün yeni aşklar başlayacaktır.. İlgilendiğimiz konuya göre karşı konması zor fakat pozitif yönü ağır basan bir enerji coşkusu içinde olabiliriz. Bu etki altında yaşanacak tecrübeler son derece öğretici ve göslerimizi açıcı olabilir. Duygularımızı; içimizde gizlenmiş o kartalın kanat vuruşlarını duyabiliriz. Her zamankinden farklı bir yaratıcılık ile sosyal yaşamımızda ve ilişkilerimizde yeni boyutlara ulaşmak mümkün.. Sanatsal bir yeteneğimiz varsa bu transitte kesinlikle karşılığını bulacaktır. Kariyer ile ilgili olarak da zirveye çıkma adına harika olanaklar sunabilir. Tüm gün etkili olacak.. Tadını çıkarın..

13:38'de Ay Akrep burcuna geçiyor; derin düşüncelerin, kuvvetli sezgilerin, hayatı ciddiye almanın süreci.. Muazzam dayanma gücümüz ve inanılmaz irademiz, gün içinde karşımıza çıkabilecek zorluklara rahatlıkla göğüs germemize yardımcı olacaktır. Sanki güçlü bir asker gibi hissedebiliriz kendimizi. Detayları bir akrebin keskin gözleri gibi, anında yakalayabiliriz. İnatçı ve azimli olmamızın yanında güçlü duygularımızla etrafımızdan beklentilerimiz de fazlalaşabilir. Aşırı kontrolcü davranmak etrafımızdakileri sıkabilir; aşırı sahiplenmekten uzak durmakta fayda var..

19:04'te Ay ve Merkür arasında güzel bir üçgen oluşacak; Merkür bu derecede geri harekete başladı.. Tam bu yerde Propus yıldızı var.. Fazlaca özgüven, gurur ve kibir verebilir.. Zaten retroda olan Merkür içe dönük çalışacağından, duygularda derinlik, sözlere etki edebilir. Aile ve geçmişle ilgili konular kolaylıkla gündeme gelebilir Sevgiyi söyleme veya sevildiğini bilme ihtiyacı artabileceğinden; duyguları söze ya da yazıya dökmek kolaylaşabilir. Kadınlar arasından rekabet artacaktır.

22:49'da Neptün geri harekete geçecek; bu konu ile ilgili yazımı  http://astrolozibyzizi.blogspot.com/2014/06/neptun-geri-hareketi-baslyor-astrolozi.html adresinde bulabilirsiniz..


Astrolozi



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder