25 Haziran 2014 Çarşamba

25 Haziran 2014 - Astrolozi



Çarşamba günleri, gezegenlerden Merkür etkisindedir. Bugüne Ay'ın İkizler burcunda girmesi oldukça manidar.. Sınırsız bir merak, güne iletişim ve bilgi damgasını vuracak gibi.. Çok hızlı düşünüp hareket etmek, durumlara kolayca adapte olabilmemizi sağlayacaktır. İlgimizi çeken bir kaç konu ile aynı anda uğraşmak, enterasan sohbetlere katılmak, dikkatimizi her ne çektiyse onun peşinden gitmek gün içinde mümkün. Şeytana uyup dedikodu yapmak, kolayca yalan söyleyebilmek ve alaycı bir tutum takınmak da maalesef bu görünümün gölge yanları..

04:29'da Ay ve Neptün arasında sert bir kare gerçekleşecek; hayalleri ve hafızadaki birikimleri ön plana çıkarabilecek bir transit. Eski bakış açıları, önyargılar, şartlanmalar gerçeklerden daha önemli bir hale gelebilir. Aslında yalan bir hayal dünyası içinde olabiliriz. Sabah erken saatlerde bir şeylere karar vermek, bir girişimde bulunmak veya hayati önem taşıyan konularda adım atmak için hiç uygun değil; zira aldatıcı, yanıltıcı etkiler görevde..

11:25'te maalesef sert etkili ve tehlikeli bir açı olan Mars ve Uranüs karşıtlığı kesinleşiyor; özellikle öncü grup yani Koç, Yengeç, Terazi ve Oğlak burçlarının dikkatli olması gereken bir gün.. 2 gün önce gerçekleşen Alaska depremi üzerinde de enerjisini gösterdi. Devrimci karakter taşıyan, sabırsızlık, ani tepkisellik ve adeta sağa sola yumruklar sallatıcı sert bir transittir. Anlaşmazlıklar, muhalefet, çatışma yaratıcı bir etki olup, devirmek, yıkmak adına düşüncesizce davranışlara yol açabilir. Her an patlamalar olması şaşırtıcı olmayacaktır. Özellikle elektrikli, kesici, zarar verici aletlerden, ateşlenebilecek maddelerden ve trafik kazalarından senaryolar yazılabilir. Polisi devreye sokabilecek durumlar gelişebilir Tüm planlarımız bozulabilir, ani şoklar yaşayabiliriz. Çevremizdekiler çok rahatsız bir faktör olarak gözümüze görülebilir. Bir olumlu yönü, özgürlüğümüze mani olan gereksiz pürüzlerden temizlenme fırsatı vermesi.. Azim ve istek ile kendimiz için yeni yollar yaratarak istemediğimiz her şeyden sıyrılabilme hünerini gösterebileceğimiz bir zaman. Ancak tabii ne kadar doğru olur; orası da tartışılır. Mümkün olduğu kadar bir iki günü sakin ve sağduyulu geçirmekte fayda var.

21:14'te Ay ve Uranüs arasında olumlu bir görünüm var; bu saatlerde telaş, acelecilik hissetmek mümkün. Etrafımızda, yaşadığımız ortamlarda değişim yaratmak adına bir dürtü hissedebilir, her zamankinden değişik bir şeyler yapmak için istek duyabiliriz.

21:31'de ise Ay ve Mars arasında harika bir üçgen bize cesaret, girişkenlik ve gözüpeklik katacaktır. Yüksek bir enerji oluşacaktır zira Mars ve Uranüs arasındaki karşıtlık aktif.. Kapasitemizdekileri rahatça ortaya koyup uygulayabileceğimiz bir gece olacak gibi.. Özellikle liderlik gerektiren işler adına destekleyici etkiler var. Konuşmalarımız, hareketlerimiz çevremizi de harekete geçirici olacaktır. Üzerinde çalıştığınız, ihtimalleri hesapladığınız amaçlarınızı başlatmak, girişimlerde bulunmak adına uygun saatler; hızlı karar vermeden önce iyi hazırlanmış olduğunuzdan emin olun..


Astrolozi



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder