13 Haziran 2014 Cuma

13 Haziran 2014 - Astrolozi



Haftanın son işgününe selam olsunn.. Ay, Yay burcunda.. Kanatlarımızı özgürce çırpabilmek, yeni ve bilinmeyene olan ilgimiz ve merakımızı gidermek adına kendimize özgü felsefeler geliştirebileceğimiz, hayata olumlu ve iyimser bakmak isteyeceğimiz bir güne uyanıyoryuz.. Hayatı eğlenceli tarafından görebilmek de bugün özelliklerimiz arasında.. Soyut düşüncelerle ve hayatla olan bağımız güçlü olacaktır. Uzun uzun açıklamalara pek sabrımız olmayacağından, düşüncelerimizi direkt olarak söyleyebilmemiz mümkün.

07:08'de Venüs ve Chiron arasında olumlu bir görünüm gerçekleşiyor; maddi ve manevi ilişkilerimizde yaptığımız hataların ve  maddi değerlere belki verdiğimiz aşırı önemin farkına varmamız açısından olumlu bir açı.. Sanki kendimizdeki defoları belirleyebilmek gibi bir düşünce oluşturabilir. Özellikle ikili ilişkilerde sabah erken saatlerde daha yapıcı roller üstlenebilmek mümkün. 

Ay ve Güneş birbirlerinin karşılarına 07:11 gibi geçecekler; Yay burcunda bir Dolunay gerçekleşecek.. Bu durumun etkileri ile ilgili bilgileri http://astrolozibyzizi.blogspot.com/2014/06/yay-burcunda-dolunay-1362014-astrolozi.html adresindeki yazımızda vermiştik.. Ay bu açının ardından boşluğa giriyor.. Gün içinde mümkün olduğu kadar sakin ve sağduyulu kalmaya özen gösterelim; zira dolunay çoğu kişinin üzerinde dpresif, agresif etkiler verebiliyor.. Gün boyunca sıvı tüketimini de abartmamakta fayda var.. Ay'ın çekim gücünün sular üzerindeki etkisi hepimizce bilinmekte; Yay burcu ile de bu etki artabilir..

Hemen ardından 08:20'de ise Satürn Chiron'a üçgen bir açı ile gülümseyecek; sabır ve dikkatin, gelişim fırsatlarıyla ödüllendirebileceğini müjdelemekte. Beklentilerle gerçekler arasında bir köprünün zamanı gelmiş olabilir. Konsantrasyonumuz daha çok maddi dünyaya yönelik olabilir; çalışmanın, sorumluluklarımızı bilmenin yararını görebiliriz.

20:04'te Ay Oğlak burcuna geçiyor; unutmayalım Oğlak bir öncü burç.. çın çınn.. Büyük Kare'nin ayak seslerii.. Yay geçişine göre, Oğlak etkisiyle daha melankolik, eleştirici ve soğuk bir hal takınmamız ve bunun yanında sabırlı ve ne istediğimizi bilir halde olmamız olası. Herşeyin doğru şekilde olmasında ısrar etmek, ahlakına uygun olmasını talep etmek, aslında hayata karşı güvensizlik duygularımızı önlemeye çalışan yanımızın ortaya çıkmasıdır. İşkolik bir hale gelip, etrafımızdan da bunu beklemek, ilişkilerimizde sorun yaratabilir. Kendi kendimize yetmeyi de bileceğimizden, kendimizle baş başa kalmak da bizi rahatsız etmeyebilir.

22:56'da Ay ve Satürn karşıtlık oluşturacağından, kendimizi yalnız mutsuz ve şanssız hissedebiliriz; sanki sevilmiyoruz, istenmiyoruz gibi düşünceler içimizi kemirebilir. İçimizdeki depresyonu, etrafımızdan da pek saklayabileceğimiz söylenemez; böylece içimizdeki soğuk ve duygusuz etkiler etrafımızdakilere de yayılabilir. En iyisi bu gece için hiç bir şey yapmamak. Görüşlerimiz karamsar dahi olsa bir sğre sonra geçeceğini hatırlayarak rahatlamamız mümkün.


Astrolozi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder