3 Haziran 2014 Salı

3 Haziran 2014 - Astrolozi



Ay Aslan burcunda ilerlerken yepyeni bir güne giriyoruz; cömert, sıcakkanlı, samimi ve hareketli hissedebileceğimiz bir gün. Kartlarımızı bugün hep açık oynamak isteyebiliriz; Aslan'ın pek gizlisi saklısı yoktur; paylaşmayı sever.. Güç ve kumanda etmeye de çok düşkün olabiliriz; gerek olmayan durumlarda bile kontrolü ele almaya çalışabiliriz. Olayları gerektiğinden fazla hafife alma yönüne, kendimizi çok dayanıklı ve güçlü hissetmemiz neden olabilir. Politik yaklaşımlar geliştirmek, kestirmeden sonuca varmak kolay olacak gibi. İşler iyi giderken güç gösterileri ile sahnede olmak kolaylaşacaktır ama terse dönünce kontrolü kaybetmek pek bir kolaylaşabilir. Cesaretimiz ve rahatlığımız bazı durumlarda çizmeyi aşabilir; bu aşamada dikkatli olmak gerek.

01:16'da Ay ve Mars arasında olumlu bir görünüm gerçekleşiyor; Aslan'ın ana özelliklerinden biri olan liderlik etme gücü bu saatlerde daha öne çıkacaktır. Özgüven ve cesaretin hissedilmesi, girişimlere destek olabilir. Gözrüşlerimizi etkili bir biçimde savunabilmek, geri adım atmamak, karşımızdakilerin güvenini çabucak kazanmak, bu saatte ayakta olanlar için basitleşecektir. Duyguları, düşünceleri içten ve net açıkça dışarı aktarabilmek, nerede olduğumuz, ne yaptığımız, amaçlarımızın ne olduğu hakkında gayet bilinçli olabilmek mümkün.. Başka zamanlarda olmadığı kadar bazı girişimleri, düşünceleri kolayca savunabilir, kendimizi ortaya koyabiliriz.

05:53'te Ay ve Güneş arasında bir olumlu açı daha oluşuyor; Aslan burcunun doğal yöneticisi Güneş ile olan bu görünüm Aslan burcu özelliklerini daha bir ortaya çıkaracak gibi.. Olayların kargaşası arasında bulunsak bile, sabahın erken saatlerinde duyguların esiri olmadan, nötr olarak yaklaşımlar sergileyebiliriz. Tüm bizi boğan duyglarımızı kontrol edebilmek, endişeleri bir kenara bırakarak dingin bir halde olaylara konsantre olabilmek mümkün. Tün erkek kadın, otorite figürleri ile olan ilişkiler, grup çalışmaları için çok olumlu. Kendi ihtiyaçlarımızın yanında diğerlerini de kollamak kolaylaşacaktır.

12:09'da ise Ay ve Uranüs arasında güzel br üçgen gerçekleşecek; en sevdiğim açılardan biri.. Kendimize özgü bir şekilde olaylara bakış açısı ve alışılmadık çözümler geliştirebileceğimi gün ortasına işaret ediyor. Bir süredir etkili Büyük Kare enerjilerine uyumlanabileceğimiz, hayatlarımzdaki değişim rüzgarına ayak uydurabileceğimiz etkiler barındırıyor. Farklı ve değişik insanlarla tanışmak, her zamanki gibi olmayan ortamlarda bulunmak, yeni hayat tecrübeleri ile canlanmak, aslında gerçek kendimizi bulmak adına düzenimizi değiştirebiliriz. Büyük tecrübelere imkan yoksa enerjimizi kendimizi veya evimizi değiştirmek için kullanmak kolaylaşacaktır. Sıradışı hareketlerimiz etrafımızdakiler tarafından garipsenebilir; aşırılık her zamanki gibi tehlikeli..

17:41'de Ay ve Satürn arasında sert bir kare var; gün içinde aşırıya kaçtığımız durumlar varsa, akşamüzeri ani bir baskı hissetmek mümkün. Karamsarlığın yükselebileceği saatler, enerjimizin düşmesine, yalnızlık, sevilmeme, ilgi görmeme gibi düşüncelerimizi de besleyebilir. Ufak problemler bize gözümüze büyük görünebilir. İlişkiler açısından dikkatli olmak lazım zira samimi ve sıcak diyologlara girebilmek akşam saatlerinde biraz zor gibi. Kendimiz hakkında olumsuz düşüncelere izin vermemeli, yetersiz ve değersiz olduğumuz gibi fikirlerden uzak durmalıyız. Hele ki geçmiş konuları mümkünse bu akşam deşmeyin.. Bu saatten sonra Ay boşluğa giriyor ve tüm gece açısız hareket ediyor. Dolayısı ile son açısı olan Satürn karesi tüm gece etkili olabilir.. Dinlenmeye ve ciddi konulara fazla girmemeye dikkat edelim..


Astrolozi



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder