26 Haziran 2014 Perşembe

26 Haziran 2014 - Astrolozi



Ay, güne İkizler burcunda hareketi ile girmekte.. Bol iletişim, hızlı zihin hareketleri, sonu gelmeyen hevesler ve değişen ilgi alanları.. Aynı zamanda bir kaç yerde olmaya çalışma, oradan oraya yetişme adına kendimizi fazla yormayalım.. Malum Mars ve Uranüs karşıtlığı çalışmakta, düşüncesizce yapılacak davranışlar gün içinde bizi zor durumlarda bırakabilir ve kazalara, hastalıklara neden olabilir.

00:11'de Ay ve Chiron arasındaki sert kare, bizleri duygusal olarak zorlayacak gibi.. Sanki birileri içimizdeki malum yarayı deşiyor tarzında hissedişler, derinden bir huzursuzluk, bizleri rahatsız edebilir gece yarısında. Neyse ki, geri giden Chiron'un geri giden Satürn'den aldığı olumlu üçgen açı, aslında bu yaranın neden kanadığının farkında olmamıza neden oluyor. Her iki gezegenin de retro harekette olması bizleri geçmişteki tecrübelere götürecektir. Bunların tebiti açısından olumlu açılar bunlar. Ahlayıp, vahlamak yerine artık çarelerine bakmak gerek.

14:56'da Ay ve geri giden Merkür arasında bir kavuşum gerçekleşecek; biliyorsunuz Merkür'de geri harekette. Gün içinde bizi geçmiş tecrübeler, hatıralar ele geçirebilir. Kısa süre için olsa da, Ay bu açının ardından boşluğa gireceğinden, gece yarısına kadar etkili olacağını söyleyebiliriz. Öğleden sonraki saatlerde akıl ve mantık, ruh halinin etkisi altına girecekt.. Bunun sonucu, o anki şartlara bağlı olarak olumlu ya da olumsuz olabilir. Bu nedenle kararlar almak için kesinlikle iyi bir zaman aralığı değil.. Hisleri konuşturmak, duyguları dile dökmek diğer zamanlara göre daha kolay olabilir. Geçmişten gelen sorunlarınız varsa, belki bunların çözümü adına kullanabilirsiniz. Ancak gölge yanlarında boş konuşmalar, istemeden ağzımızdan çıkacak sözler ve dedikodular var.. Mümkün olduğu kadar bunlardan kaçınalım..

Ay, Merkür kontağının ardından hareketine, gece yarısına kadar açısız devam edecek.. Başlangıçlar, girişimler adına kesinlikle çok olumsuz olacaktır.


Astrolozi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder